Proricali su?Kada je to napisano?U kojim knjigama?Pa proriču i kraj sveta.I to odavno.Pa jednom mora i to da se desi.I neko će reći eto proročanstvo se ispunilo.Evo za primer,zaluta meteorit i napravi katastrofu.Zar je normalno da se to pripiše proročanstvu.Ista stvar stoji i sa Isusom.Uvek se govori da bolji dani moraju doći i da će neka osoba doći i napraviti "revoluciju".
Uhu,ima mnogo,nemoguce da nisi cuo,evo ja cu ti dati neke,a ti ostalo potrazi na netu.Od Isusa je vecina Jevreja "trazila" da ih oslobodi od Rimljana,a Isus im je rekao:"Ja sam dosao da vas oslobodim od jednog drugog ropstva","Kakvog ropstva,mi smo slobodni?".."Dosao sam da vas oslobodim od ropstva iz greha,jer svako ko cini greh njegov je rob".E sad prorocanstva:
Isaija:"Jer rodi nam se dete,kome je vlast na ramenu i ime ce mu biti:Savetnik,Divni,Bog silni,Otac vecni,Knez mira."
"I cena njegova bese 30 srebrnjaka" (Isusa je Juda izdao za 30 srebrnjaka)
"On bi kaznjen za nase grehe,zlostavljan za nasa nedela,i ranom njegovom mi se iscelismo".
"I dobicete znak

evojka ce zaceti i roditi dete".(Devojka znaci devica)
I jos mnoga druga,nadji na netu,a evo imas i u Davidovim psalmima opis Isusove smrti.Josip,Isusov otac je bio potomak cara Davida:
"
Bože, Bože moj! zašto si me ostavio udaljivši se od spasenja mojega, od riječi vike moje?.......I govore: oslonio se na Gospoda, neka mu pomože, neka ga izbavi, ako ga miluje.....Kao voda razlih se; rasuše se sve kosti moje; srce moje posta kao vosak, rastopilo se u meni.
Sasuši se kao crijep krjepost moja, i jezik moj prionu za grlo, i u prah smrtni mećeš me.
Opkoliše me psi mnogi; četa zlikovaca ide oko mene, probodoše ruke moje i noge moje.
Mogao bih izbrojiti sve kosti svoje. Oni gledaju, i od mene načiniše stvar za gledanje.
Dijele haljine moje među sobom, i za dolamu moju bacaju ždrijeb.
Ali ti, Gospode, ne udaljuj se. Silo moja, pohitaj mi u pomoć.
Izbavi od mača dušu moju, od psa jedinicu moju.
Evo ti,ima naravno jos prorocanstava,kao npr:"I ne okrete ledja onima koji ka bicevasu...."I ne okrete lice od onih koji mu bradu cupahu"......Delove koje sam obelezio najvise govore i potvrdjuju da se radi o Isusu.Ima jedan deo,koji nisam napisao,gde kaze da su mu udovi (ruke i noge) razbacani,istegnuti,sto je polozaj tela u raspecu!
JOS NESTO,DELO JE NAPISANO OKO 1000 GODINA PRE HRISTA!