gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Ево и ја са 19 сам пропустио много што ове "луде" године чине лудимаJa sam zbog depresije koja traje već 41 g. jako puno propustio. Ljubavi, dobre poslove, školovanje...Nema što nisam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ево и ја са 19 сам пропустио много што ове "луде" године чине лудимаJa sam zbog depresije koja traje već 41 g. jako puno propustio. Ljubavi, dobre poslove, školovanje...Nema što nisam.
Bolujem od depresije 41 g. Zadnjih 23 g. sam na antidepresivima. Iz godine u godinu uzimao sam sve više lijekova. Danas sam na sljedećoj terapiji koja je upravo zastrašujuća:
Seroxat 30 mg. 2,00
Mirzaten 45 mg. 0,0,1
Lyrica 75 mg. 2,2,2
Lamal 100 mg. 1,1,1
Olandix 5 mg. 1/2, 0, 1
Normabel 5 mg. p.p.
Unatoč svim tim lijekovima jedva preživljavam od depresije i anksioznosti. Čini mi se da je sve gotovo. Suicidalan sam u mislima svakog dana. Jutro mi je po buđenju najgore od svega. Jedva ustajem iz kreveta da bih krenuo za obavezama.
Углавном, после неког времена људи који пију лекове и даље се не осећају добро и поставља се питање зашто је то тако.Depresija se ne može izlečiti!
Moja majka je dobila depresiju u 40-oj. Četiri puta je hospitalizovana. Pije gomilu lekova i od njih je kao zombi. 23 godine živi sa depresijom i psihozom.
Inače, ja sam nasledio depresiju od nje. Ugojio sam se 60 kg. od raznih lekova koje mi je poturala pizzda od psihijatra. Sada imam 135.
Pouka. Ako dobijete depresiju, nemojte da dajete lovu za nekvalifikovane lopove poput psihologa i psihijatra i da dajete brdo love farmako-maffiji za lekove. Jednostavno, ostanite u statusu kvo i postanite fatalista. Tako ćete se najbolje nositi s tim.
I NAJVAŽNIJE: IZBEGAVAJTE LJUDE, SAMO ĆE VAM UNOSITI NEGATIVNU ENERGIJU, NOSIĆETE KOMPLEKS NIŽE VREDNOSTI I SVE VIŠE POMIŠLJATI NA SAMOUBISTVO!
И то је онда "зачарани круг", те осим једног, постоји још један проблем кога треба решавати.To je točno.Nakon nekog vremena lijekovi više nemaju učinka, a moraju se uzimati jer je ovisnost o njima vrlo jaka.
Upravo tako.И то је онда "зачарани круг", те осим једног, постоји још један проблем кога треба решавати.
Па шта мислиш о постепеном одвикавању, смањивању?Upravo tako.
Верујем, тешко је и престати пити кафу или оставити цигаре, али је могуће и део је решења проблема. Постоји помоћ и за то и треба је потражити.Probao sam. Preteško je. Pokušavat ću ponovo, ali je stvarno teško. Vjerujem ništa manje nego oslobađanje ovisnosti o narkoticima.
Možda bi bilo bolje da se za početak, obratiš nekom stručnom licu, uz razgovor i sa bliskim osobama. Promeniš neke navike, pronađeš nešto što će ti skrenuti misli sa negativnog gledišta.Za početak kupujem vitamin B![]()
DokonostMožda bi bilo bolje da se za početak, obratiš nekom stručnom licu, uz razgovor i sa bliskim osobama. Promeniš neke navike, pronađeš nešto što će ti skrenuti misli sa negativnog gledišta.
A taj lek je?Heh a kao ne zna se poreklo depresije,zasto je izleciva,pa.zato sto lekarima nije u inferesu da izlece,ja bih za par min dao lek
Kad je depresija klinička (dakle nije prolazna i reaktivna nego je " endogena" fiziološka )Depresija se povlači i vraća ,iznova.
Niko ne bira da bude depresivan ,teško je ,ponekad se sve čini besmisleno.
Treba naći način da se živi s tim,makar i nešto izmišljeno i lično.
Bilo šta.Jer možemo pomoći samo sami sebi.
Naravno.U tom slučaju se ne može bez lekova.Kad je depresija klinička (dakle nije prolazna i reaktivna nego je " endogena" fiziološka )
tada zahteva farmakoterapija i psihoterapeuta po mogućnosti i to što pre.
Ne može se pobediti snagom volje.
To su zablude.
Pa batine ofkorsA taj lek je?