Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 47.162
Nema još ništa, skice koliko smo imali uradili smo.dobro jutro Neso kako si? Varis li sta danas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema još ništa, skice koliko smo imali uradili smo.dobro jutro Neso kako si? Varis li sta danas?
Iskreno sam skeptičan da će kod nas bilo šta bilo kad da pada u smislu cene.Када почну да падају некретнине и сви хоће да их се ослободе и нико неће да их купи ...
Iskreno sam skeptičan da će kod nas bilo šta bilo kad da pada u smislu cene.
Voleo bih da nisam u pravu, ali videćemo.
Mislim da će zapravo vrednost novca kao takvog da pada. Znaš i sam, nekad je 100 evra bila lepa svota novca s kojom si mogao da izguraš par dana, a sad uđeš u radnju, kupiš malo povrća, mesa i kućne hemije i ode ti 100 evra. I ne mislim da će taj trend tek tako da se zaustavi. Cena kvadrata je samo posledica svega ostalog.Него, квадрат ће ићи стално горе и отићи на 15-20,000Е као у Паризу и Москви ?
Не буди смешан. почни да прерачунаваш своје Станове за Планину
Квадрат у БГ за 1/2 хектара планине, можда успеш и за 1/4
Mislim da će zapravo vrednost novca kao takvog da pada. Znaš i sam, nekad je 100 evra bila lepa svota novca s kojom si mogao da izguraš par dana, a sad uđeš u radnju, kupiš malo povrća, mesa i kućne hemije i ode ti 100 evra. I ne mislim da će taj trend tek tako da se zaustavi. Cena kvadrata je samo posledica svega ostalog.
U Americi je bio onaj slučaj ozbiljne krize 2008-2009 kada su zaista padale cene nekretnina, ali i to jedva da je zakačilo dvocifren broj procenata, i posle je opet počelo da raste. Videćemo šta će biti kod nas... voleo bih da si ti u pravu.
Ebo Evro, bitno da nam je dinar ovako stabilan i jak!Ти мислиш да нас Вучић не води у државни слом ?
Па ништа онда ...... овом стопом квадрат у БГ иде горе 40% на 7 год.
што значи 1.4^3=2.7 за 20год. што за стан од 1000Е/м2 који си купио 2005, сада 2025.г. му је цена 2700Е/м2
за следећих 20 год. 1.4^6=7,5 што за стан од 1000Е/м2 који си купио 2005, цена 2045.г. по овим стопама ће му бити 7500Е/м2
под условом да евро има ову стопу пада
Mislim da će zapravo vrednost novca kao takvog da pada. Znaš i sam, nekad je 100 evra bila lepa svota novca s kojom si mogao da izguraš par dana, a sad uđeš u radnju, kupiš malo povrća, mesa i kućne hemije i ode ti 100 evra. I ne mislim da će taj trend tek tako da se zaustavi. Cena kvadrata je samo posledica svega ostalog.
U Americi je bio onaj slučaj ozbiljne krize 2008-2009 kada su zaista padale cene nekretnina, ali i to jedva da je zakačilo dvocifren broj procenata, i posle je opet počelo da raste. Videćemo šta će biti kod nas... voleo bih da si ti u pravu.
Ja sam ti čuveni štampar novca, imam sedam štamparija po gradu i otvaram osmu na selu.sto vi globalisti vise pucate to vise novca bez pokrica stampate
Govoriš kao dete kome je roditelj uzeo igračku.kako vrednost americkog dolara pada raste tvoja zloba na forumu pa progonis i zabranjujes sve koji drugacije od vas misle.
Dok ti ovde nisi dosao za moderatora ljudi su se normalno druzili, razmenjivali misljenja, svadjali se , al sve je to bilo u granicama normale.
Danas , zaveo si jednoumlje u komunistickom stilu. Progonite ti i @Lagerta sve koji nisu na liniji globalista satanista. Verovatno si uleteo lovu iz fondova CIA u Krstaricu pa je to nateralo Ivana da ti prepusti forum da radis sta hoces. Al opet ti dzaba misljenje ne mozes da nam promenis.
Bicemo protiv vas,a za slobodu Srbije dok je sveta i veka. To sto si slikao neku crkvu ne znaci da si pravoslavac. Da bi bio pravoslavni hriscanin pre svega treba da gajis ljubav prema drugima, da ih postujes, da ih volis. Da se Bogu molis, da postis, da se ispovedas, da ides na liturgiju i da se pricescujes. Toga u tvojim delima nema.
Пишем о студентској листи.
Доћи ће ти, до избора, из дупета у главу, па ћеш и ти да заокружиш једину опцију која је спас за Србију. Студентску листу!!!
Nikad a mozda ni tad.
Ja cu zaokruziti dr. Nestorovica i pokret Mi Glas Naroda.
Ja glasam za profesore, a ti glasas za balavandere sa 0 skole, 0 dana radnog iskustva, 0% zivotnog iskustva
![]()
Ово на слици све мој до мојега.
На студентској листи неће бити студенти, већ угледни људи из народа. Народни представници, а не Кебаре, Лангуре, Двоцевке и Сташе. Марјани Ристичевићи и Атлагићи. Бакареци, Кене, Биље Пиље, Булатовићи и остало српско дно.
Naravno da ti stojis iza svega , usao si sa parama iz crnih fondova CIA u Krstaricu i od tada ovde radis sta hoces. Ivan radi sta mu ti kazes.
Кад се распишу избори, добићеш имена.koji su to ugledni ljudi nikako da cujemo krijete ih kao zmija noge vec vise od godinu dana.
Кад се распишу избори, добићеш имена.
Ne posotje blokaderi, opet te je AV slagao a ti, kao i svaki put, poverovao.kako da ne to nas lazete vec godinu dana.
Nemate blokaderi nikakve ugledne ljude, oni su samo gomila zgubidana.
Tiksi, ako misliš na ove ofucane političare u Srbiji, ima smisla.kako da ne to nas lazete vec godinu dana.
Nemate blokaderi nikakve ugledne ljude, oni su samo gomila zgubidana.
Zavrsice tek kad su silom naterani, i izdani od profesora.Tiksi, ako misliš na ove ofucane političare u Srbiji, ima smisla.
Ako misliš na studente, opet lupetaš. Većina njih će da završi studiranje, za razliiku od vas neuspešnih.
Hop, Kerky, hop!Zavrsice tek kad su silom naterani, i izdani od profesora.
Ali neka zavrse, bolje i to nego da budu "ulicari" i blokiraju i saobracaj i fakultete.
Nije Sizif napisao da je to psovka, šta se sad gubiš?To nije psovka, a ima ovde bar jos dvojica koji bukvalno kunu mn0go vise t=od Tihija, kao da su zene, pa nista. nisu stavljen i cak ni na "crnu listu".
Tihi nikad nije psovao, ja jesam, ali on ne.