Kafić Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #18 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?

zapazi a i drugi mogu

pre nego si ti ovde postao alfa i omega niko nijer permanentno banovan

a sada Ivan tj ti pretis polovini foruma egzekucijom
Ja sam uvek za sve korisnike bio protiv trajnog bana, osim u slučaju par ljudi koji su pretili fizičkim nasiljem drugim korisnicima u RL. To je i za mene crvena linija.

Kada je prvi put predložen trajni ban za tebe pre dugo vremena, ja sam bio protiv, i svaki put posle toga. Sad da si banovan na politici nisam ni znao dok ti nisi napisao.

Nisam ja taj koji daje nekome trajne banove, ja sam taj koji kažnjava kršenje pravilnika i daje C1 i eventualno C2.

I uvek sam za normalan razgovor i poštovanje, kao što i sam znaš.

Ja sam uvek za sve korisnike bio protiv trajnog bana, osim u slučaju par ljudi koji su pretili fizičkim nasiljem drugim korisnicima u RL. To je i za mene crvena linija.

Kada je prvi put predložen trajni ban za tebe pre dugo vremena, ja sam bio protiv, i svaki put posle toga. Sad da si banovan na politici nisam ni znao dok ti nisi napisao.

Nisam ja taj koji daje nekome trajne banove, ja sam taj koji kažnjava kršenje pravilnika i daje C1 i eventualno C2.

I uvek sam za normalan razgovor i poštovanje, kao što i sam znaš.

stotine mojih tema si obrisao i ako sam ih otvarao u skladu sa pravilnikom

Npr otvorim temu gde Putin kaze da se slaze sa Vucicem da se u Srbiji desava pokusaj obojene revolucije sa linkom do vesti iz novosti ili politike, i tema stoji sve do trenutka kad ti dodjes na forum, i obrises je.

Onda dodje Blues Brothers, siptar iz Pristine otvori istu temu ali sa linkom iz Danasa ili sa N1 i to de ne dira.

I onda mene optuzite da sirim lazne vesti i permanentno me banujete, a ja samo preneo vest koju prenosi sva srpska stampa i rezimska i opoziciona

A Blues Brothersa koji je otvorio ISTU temu ne dirate, i ako sam ja Srbin, cija su tri pradeda Solunci koji su pregazili Albaniju i probili Solunski front, a on je potomak Siptara koji su ubijali i pljackali iznemogle i izgladnele srpske vojnike.

Kako to da ja sa prenosom vesti iz novosti i politike koji su najstariji srpski listovi, sirim mrznju i lazne vesti, a oni koji otvataju identicne teme sa linkovima iz danasa i n1 to ne rade?

Vidis to sto vi radite je klasican primer cenzure i dvostrukih standarda.

U godinu dana poslednjih 99% kazni si mi ti udelio, cime se jasno ukazuje da me progonis i mrzis.

Zato me i izbegavas i nisi smeo da dodjes da se vidimo, jer ne smes da me pogledas u oci.

Уздржао сам се од коментара на његову смрт,

ипак, треба да знамо да у Србији постоје храбри људи, попут оне породице из Лучана, која није продала свог сина, иако им је нуђено, и због тога годинама цела породица трпи шиканирање од стране моћника и власти.
Баш велики ниво јадности. Тај човек је ужас.

Back