Kafić Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #18 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?

Vidi, ja znam da ti njega voliš kao što roditelj voli dete, i to podržavam, ali znaj da ljubav ume da zaslepi čoveka pa čovek prestane da vidi objektivno.

Nemam mogućnost nikome da zabranim da otvara teme bilo gde, to radi administracija.

Svaka kazna može da se skine ako čovek pokaže dobru volju i lepo ponašanje, pa u tom smislu bolje pričaj s njim nego sa mnom, ja tu ništa ne mogu, iako sam puno puta pokušao.
U redu.

P.S. Mnogo je dobar, shvatite, nije to moja iluzija.

Autonomija fakulteta znači da fakultet samostalno odlučuje o svom radu bez direktnog mešanja države.
To uključuje:

izbor nastavnika i rukovodstva,

određivanje nastavnih planova i programa,

upravljanje finansijama,

donošenje pravila o studiranju i ispitima.

Država postavlja okvir (zakone), ali fakultet ima slobodu da unutar tog okvira sam uređuje svoj sistem.

Dakle teško da studenti mogu išta uraditi van fakulteta.

1760710574982.png

Da, ali vec ne moze da pise na politici.
Pa....bio je produktivan ko kašalj
Doduše većina tema u fazonu dizanja panike, tenzije i mržnje
Nemam ništa protiv Tixia ali ne volim takve stavove
Moderator ima svoj posao, a Sizif mi deluje da ima debele živce, ne znam šta je konkretno sad bilo

Pa....bio je produktivan ko kašalj
Doduše većina tema u fazonu dizanja panike, tenzije i mržnje
Nemam ništa protiv Tixia ali ne volim takve stavove
Moderator ima svoj posao, a Sizif mi deluje da ima debele živce, ne znam šta je konkretno sad bilo
Rekjao mu je da je bednik i ovaj ga kaznio banom.

Ima mogo tema koje su "lazni alarmi" na politici, evo trenutno ih ima bar dve, ali ni jednog ne banovase zbog toga sa nje. Ja licno ili zaobidjem takve teme, ili se nasmejem, nasalim, ali ima pravo da otvara ko sta hoce ako je u skladu sa pravilnikom.

Jbg
Možda čoveku prelila čaša
Opusti se
Ovo je ionako opusti se sektor
Ne zelim da se opustim bez Tihija, jer ta praznina i nepravda prosto zjapi i para oci.

Kaznjen je za misljenje, za ponasanje, sto je on - on, a dobar im je bio kad im je godinama zaradjivao novac? Nikakve greske nema u njemu, jeste malo "poludeo" kao i svi, nije se snasao, ne zna sta da misli ni on, ali nije za banovanje.

Ne zelim da se opustim bez Tihija, jer ta praznina i nepravda prosto zjapi i para oci.

Kaznjen je za misljenje, za ponasanje, sto je on - on, a dobar im je bio kad im je godinama zaradjivao novac? Nikakve greske nema u njemu, jeste malo "poludeo" kao i svi, nije se snasao, ne zna sta da misli ni on, ali nije za banovanje.
Izdrži Srbij... pardon, Rusijo. Brzo će Tiksi nazad

Samo ti vređaj, budi kao Tiksi.
A ti provociras, to je gore nego uvreda.

Bolje i uvreda uostalom, ali da je covek ispravan, a ne pun lazi i nejasnoca, podmukao i dvolican.

Nikada.

Ti si odobarvala i podrzavala gadjenje ljudi jajima i nasilje. Za mene ti nisi covek.

Back