Kafić Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #18 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?

То дају само финој деци.

А и нисам заинтересован.

Твоја другарица Керкира већ две и по деценије жели да буде мод, али никако да јој дају.

Макар на ПТФ Нумизматика.
Prekini da lupetas podmukli stvore. Uvek sam govorila i znala da ja nisam za moda jer imam "kratak fitilj" najblaze receno, i da ovaj osecaj slobode nista ne moze da zameni. Najvredniji korisnici po meni, koje rado citam ili sam citala, nikad nisu bili modovi.

A i da mi je kojim slucajem neko nudio, mogla bih da budem 2-3 meseca a i to bi mi bio tezak teret, dok se ne nadje neko bolji. Zato prekini da izmisljas i lupas.

To je kao i u stranci - osecaj slobode nista ne moze da zameni, pa nikad nisam bila niti nameravam da budem clan stranke.

Ti mislis sto si iz Nisa, da imas pravo da se ponasas kao da me znas ili da se znamo, pa jos i izmilsjas? S kojim ocima, pravom i bezobrazlukom?

Ulizico svacija.

Poslednja izmena:
Prekini da lupetas podmukli stvore. Uvek sam govorila i znala da ja nisam za moda jer imam "kratak fitilj" najblaze receno, i da ovaj osecaj slobode nista ne moze da zameni. Najvredniji korisnici po meni, koje rado citam ili sam citala, nikad nisu bili modovi.

A i da mi je kojim slucajem neko nudio, mogla bih da budem 2-3 meseca a i to bi mi bio tezak teret, dok se ne nadje neko bolji. Zato prekini da izmisljas i lupas.

To je kao i u stranci - osecaj slobode nista ne moze da zameni, pa nikad nisam bila niti nameravam da budem clan stranke.

Ti mislis sto si iz Nisa, da imas pravo da se ponasas kao da me znas ili da se znamo, pa jos i izmilsjas? S kojim ocima, pravom i bezobrazlukom?

Ulizico svacija.
Kerky, nemoj da se nerviraš. Hajde da skačemo. :heart:

Necu. Tuzna sam zbog Tihja jer ga ovako maltretiraju, a i ja sam "caci" ne zaboravi, tj, za one koji zele da uce i zavrsavaju, a protestovati se moze uvek i povrh toga.

Ja sam zavrsavala faks u vreme kad su poceli protesti 96/97 i nista mi/im nije falilo, ucilo se a popodne na (USPESNE:!:) proteste..

Necu. Tuzna sam zbog Tihja jer ga ovako maltretiraju, a i ja sam "caci" ne zaboravi, tj, za one koji zele da uce i zavrsavaju, a protestovati se moze uvek i povrh toga.

Ja sam zavrsavala faks u vreme kad su poceli protesti 96/97 i nista mi/im nije falilo, ucilo se a popodne na (USPESNE:!:) proteste..
To je baš ružno, hvaliti se ćacizmom. Ljudi, zašto mrzite našu Srbiju i svoje komšije i rođake?

To je baš ružno, hvaliti se ćacizmom. Ljudi, zašto mrzite našu Srbiju i svoje komšije i rođake?
Hoces da kazes, da smo svi koji smo ucestvovali u protestima '96/97 bili "caci" samo zato sto smo i ucili i protstovali? I postigli cilj za manje nego sto ce ikad ovi sada? Oh, wait...pa mi smo tada znali koji nam je cilj za razliku od oviih koji ga menjaju na svaka 3 meseca.

Ja volim svoju zemlju, i bas zato smatram da ovako dugotrajne blokade (blokade, a ne protesti, protiv protesta nemam nista) ne idu u prilog nikom, jer su usmerene na stanovnistvo i stvaraju uzaludne nemire i podeljenost, netrpeljivost i zlu krv.

I mislim da ti neko ko podrzva blokade ovako duge, obracune sa policijom na ulicama, kamenovanje prostorija i ljudi, zatvaranje studenata-blokadera, ustvari da samo on ne voli svoju zemlju. Mladi treba da uce, a mogu i da protestuju, ali ne na ovaj nacin, pa mislim da zelis zlo i mladima.

Jer ovakve blokade moze da napravi svako, uopste ne mora da bude student, student bi trebalo da bude nesto mnogo vise od "fizickog radnika" snagom svog znanja, uma i svesti...ili danas ni to vise nije?

1760289473823.webp
:mrgreen::heart:

Back