- Poruka
- 187.559
Sad sam iz crkve Svetog Spiridona gde smo imali srecu da nam otvore mosti svetitelja, i da ih celivamo
Slava tebi Sveti Spiridpne, moli.Boga za nas gresne
Slava tebi Sveti Spiridpne, moli.Boga za nas gresne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko se ja sećam, za širenje ljubavi nikad niko nije banovan ovde.to za ljubav bi ti trebao sa se podsecas
jer ne banujem ja ovde ljude, ti imas posao dzelata i narodne krvopije i progonitelja
Koliko se ja sećam, za širenje ljubavi nikad niko nije banovan ovde.
Ako sam pogrešio, ispravi me.
Ja sam uvek za sve korisnike bio protiv trajnog bana, osim u slučaju par ljudi koji su pretili fizičkim nasiljem drugim korisnicima u RL. To je i za mene crvena linija.zapazi a i drugi mogu
pre nego si ti ovde postao alfa i omega niko nijer permanentno banovan
a sada Ivan tj ti pretis polovini foruma egzekucijom
Ja sam uvek za sve korisnike bio protiv trajnog bana, osim u slučaju par ljudi koji su pretili fizičkim nasiljem drugim korisnicima u RL. To je i za mene crvena linija.
Kada je prvi put predložen trajni ban za tebe pre dugo vremena, ja sam bio protiv, i svaki put posle toga. Sad da si banovan na politici nisam ni znao dok ti nisi napisao.
Nisam ja taj koji daje nekome trajne banove, ja sam taj koji kažnjava kršenje pravilnika i daje C1 i eventualno C2.
I uvek sam za normalan razgovor i poštovanje, kao što i sam znaš.
Баш велики ниво јадности. Тај човек је ужас.Уздржао сам се од коментара на његову смрт,
ипак, треба да знамо да у Србији постоје храбри људи, попут оне породице из Лучана, која није продала свог сина, иако им је нуђено, и због тога годинама цела породица трпи шиканирање од стране моћника и власти.
Užasnuće.Beočin daje skoro dva miliona dinara za nastup Tropiko benda
To su prave stvari u zivotu, a ne ovo sto nam danas namecu, materijalizam i uskogrudost, da zaboravimo na sebe i svoje pretke, ponos i istoriju.Ostrvo Vido. Plava grobnica
Zadatak izvrsen. I sad mozemo nazad.
Odali smo pocast nasim slavnim precima, i odrzali im pomen.
Zivela Srbija!
Dole NATO spijuni, strani placenici i domaci izdajnici.
Не знам хоће ли Сиза стићи да измодерише онолику активност на потфоруму Регион и свет.
cudo tebi nisu dali nigde cvarak da progonis nas patriote
То дају само финој деци.
А и нисам заинтересован.
Твоја другарица Керкира већ две и по деценије жели да буде мод, али никако да јој дају.
Макар на ПТФ Нумизматика.
Одакле сте кренули назад?