Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.538
Да, Вучићеве и твоје ране су христолике.To znaci da sam na pravom putu. Kad te drugi pljuju, mrze, gone kao Hrista, znaci da si kako treba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да, Вучићеве и твоје ране су христолике.To znaci da sam na pravom putu. Kad te drugi pljuju, mrze, gone kao Hrista, znaci da si kako treba.
У јбт. Па кад ће?JP TOPLANA BEOČIN neće još početi grejanje.
Не жели да Крстарица изгледа као Информерска насловница, има неког смисла ипак.
Можда покушавају да привуку људе другом политиком.
Иако мене нервирају твоје теме где нападаш блокадере нисам против слободе говора.
Beočin izdvaja skoro dva miliona dinara za koncert Tropiko benda u okviru Oktobarskih svečanosti povodom obeležavanja Dana opštine.У јбт. Па кад ће?
Јесте, ти их редовно називаш србомрсци, сатанисти, сорошевци, зликовци, слуге ђавола, и слично из богоугодног и смерног репертоара рашког подвижништва.Ja da sam vlasnik ili moderator ovde nikada ne bih progonio ljude koji drugacije misle.
Јесте, ти их редовно називаш србомрсци, сатанисти, сорошевци, зликовци, слуге ђавола, и слично из богоугодног и смерног репертоара рашког подвижништва.
То није баш готивно, а нарочито не православно.
Ти си, дакле, владика Николај, ми смо монаси у обитељи, ти нас спасаваш, а форум је Књига монаха Калиста.Procitaj knjigu Monah Kalist da vidis sta je vladika Nikolaj radio monasima za njihovo dobro i spasenje
Daleko sam ja od vladike Nikolaja svetlosnim godinama, ali ako vidim da si na totalnoj stranputici, ako te tapsem po ramenu i gordim te, ti svakako nece pomoci da se spasis
Буквално, ако ти одеш, пропада све.gazdi Ivanu ce najveca kazna biti umiranje foruma
Ljudi ce otici jer niko ne voli komunisticko sorosevsko jednoumlje koje on forsira. To je dosadno.
Буквално, ако ти одеш, пропада све.
Чак и Распето Косово
Не сећам се да си нешто ронио сузе кад је неколико нас привремено напустило форум због тираније која је владала 2021/2 у време кад је Сава Савановић кажњавао "увреду руског народа", а ви на теми о Украјини називали "нацистима" свакога ко није делио одушевљење Путиновом инвазијом и братоубилачким ратом.bravo za vas konacno ste zavladali i uspesno uveli jednoumlje na krstarici
Да, то је оно благодатно ТихосављеProblem vam je samo sto vam se ideologija globalisticka djavolja lose prima u Srbiji
Не сећам се да си нешто ронио сузе кад је неколико нас привремено напустило форум због тираније која је владала 2021/2 у време кад је Сава Савановић кажњавао "увреду руског народа", а ви на теми о Украјини називали "нацистима" свакога ко није делио одушевљење Путиновом инвазијом и братоубилачким ратом.
Сад ти је залепљен фластер на Политици, а ти се дереш као да си старац Вујадин у Лијевну клијетом.
Не знам, делује ми да си се много истриповао.
Да, то је оно благодатно Тихосавље
Буквално, НЕ.Ti si radio to isto dok si bio moderator zar se ne secas?
Ти затрпаваш Политику најгорим могућем ђубретом ширења, не само мржње према другим народима, него и међусрпске мржњеAli ovo je prvi put da nekom bude trajno uskracena sloboda misljenja i izrazavanja, trajno na bazi ideoloske nepodobnosti
Ти затрпаваш Политику најгорим могућем ђубретом ширења, не само мржње према другим народима, него и међусрпске мржње
Ти затрпаваш Политику најгорим могућем ђубретом ширења, не само мржње према другим народима, него и међусрпске мржње
Ти дословно затрпаваш Политику мрзилачким смећем од тема.Vidis ja to smatram za tebe al opet to nije osnova da ti se uskrati pravo glasa i misljenja, sto vi meni uskratiste
Sto se tice tema, svaka je otvorena u skladu sa pravilnikom i o tome pise srpska stampa
Olos. Ako nemas sta da kazes lepo o coveku koji je preminuo, ne vredjaj bar.Srpski narod kaze, o pokojniku sve najlepse...
Al to izgleda ne vazi za vas blokadere...
Pogledaj koliki izlivi mrznje na n1 prema pokojnom Djuru Raci
Pogledajte prilog 1796740