Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 85.336
Сто му тисућа ајкула, Вијетнамци се извињавају али имају сувише гостију и не примају поруџбине.
Непријатељ не спије.
Непријатељ не спије.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stari, manje trućkaj,Данас сам сам и рекао сам себи да ћу нешто лепо скувати за вечеру. Али сад ме мрзи.
Постоје основане сумње да ћу поручити phở од наших несврстаних пријатеља Вијетнамаца. И phá lấu. И bánh chuối. Осјећам да ми се друг Тито благонаклоно смијеши иза великог вела. Друже Тито, твој пионир је уз братски народ Вијетнама!
Još veče pre zakazane prodaje, ispred zgrade Geozavoda, za buduću zgradu iza hotela Bristol stvorila se neviđena gužva. Svi ti ljudi hteli su samo jedno - da ugrabe jedan od stanova koji tek treba da se gradi. Sudeći samo po ovoj fotografiji iz Beogarda, očigledno je da priče pojedinih opozicionara i njihovih sledbenika da nikad nije bilo gore ne piju vodu, s obzirom na jagmu za stanovima, čija je cena čak 5.000 evra po kvadratu.
Данас сам сам и рекао сам себи да ћу нешто лепо скувати за вечеру. Али сад ме мрзи.
Постоје основане сумње да ћу поручити phở од наших несврстаних пријатеља Вијетнамаца. И phá lấu. И bánh chuối. Осјећам да ми се друг Тито благонаклоно смијеши иза великог вела. Друже Тито, твој пионир је уз братски народ Вијетнама!
Genetika je cudo.
Ja vitak, jedem na merulosa ishrana je cudo
Ja vitak, jedem na meru
Šta jede Nenad?
Domace.
I onda neko da kaže nešto protiv Nolanovog Batmena.Сећаш се кад си напустио Балкан? Пре свега овога, пре јагода, пре Тотал Вора? Није те било седам година. Седам година сам чекао и надао се да се нећеш вратити. Сваке године сам ишао на одмор. Ишао сам у Фиренцу, и увек у један кафе на обалама Арна. Сваке лепе вечери, сео бих тамо и поручио Фернет Бранка. Замислио бих да те видим пар столова даље, са женом и можда пар деце. Ништа ми не би рекао, ни ја теби. Али обојица би смо знали да си добро, да си срећан. Никад нисам желео да се вратиш на Балкан. Увек сам знао да ту нема ничег за тебе, осим бола и трагедије. И желео сам нешто више за тебе. И даље то желим.
Сећаш се кад си напустио Балкан? Пре свега овога, пре јагода, пре Тотал Вора? Није те било седам година. Седам година сам чекао и надао се да се нећеш вратити. Сваке године сам ишао на одмор. Ишао сам у Фиренцу, и увек у један кафе на обалама Арна. Сваке лепе вечери, сео бих тамо и поручио Фернет Бранка. Замислио бих да те видим пар столова даље, са женом и можда пар деце. Ништа ми не би рекао, ни ја теби. Али обојица би смо знали да си добро, да си срећан. Никад нисам желео да се вратиш на Балкан. Увек сам знао да ту нема ничег за тебе, осим бола и трагедије. И желео сам нешто више за тебе. И даље то желим.
I onda neko da kaže nešto protiv Nolanovog Batmena.