Da li imate zalihe za slučaj rata?

Gedeon

Veoma poznat
Poruka
11.069
Ovo je itekako politička tema. U Švedskoj su građani dobili na kućne adrese uputstvo kako se pripremiti za slučaj rata. U Nemačkoj država takođe poziva građane da pripreme zalihe hrane i vode za najmanje tri dana, radio na bateriji i sl. Da li pripremate kakve zalihe? Ja sam pripremio zalihe suve hrane, konzerve, kupio sam radio, voki-toki, solarni punjač (za mobilni telefon, ima i USB kabal...). Ko zna kad Rusima može pasti na pamet da bace kakve rakete na EU.

Poslednja izmena:
Ovo je itekako politička tema. U Švedskoj su građani dobili na kućne adrese uputstvo kako se pripremiti za slučaj rata. U Nemačkoj država takođe poziva građane da pripreme zalihe hrane i vode za najmanje tri dana, radio na bateriji i sl. Da li pripremate kakve zalihe? Ja sam pripremio zalihe suve hrane, konzerve, kupio sam radio, voki-toki, solarni punjač (za mobilni telefon, ima i USB kabal...). Ko zna kad Rusima može pasti na pamet da bace kakve rakete na EU.
ja imam dovoljno oruzja i municije da mogu u slucaju rata da otimam drugima zalihe

pa mi nismo EU.

Kad imam nesto unapred kupljenih zaliha uglavnom bacim osim konzervi,zito brasno belo i kukuruzno moljci i crvi se izlegu,susam sam bacio,musli,psenica belija se pretvorila u prah ,ne znam pola godine jel stajala, ne robujem hrani ne plasim se gladi,dobro je da se smrsa i procisti organizam

Back