- Poruka
- 34.720
Anestezija , O poenaniko alkohol ne nudi
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anestezija , O poenaniko alkohol ne nudi
To moze samo da masta amer engkez nemac hahaZalihe?
Nemam. Imam nešto zemlje i šume. U blizini kuće potok.
Odgledala ,,Preživljavanje,, i to je to.
a mozda i skrate ako neko gladan cuje da ih imasЗалихе ће вам продужити пар недеља живота и ништа више.
Има филм о томе "The Road". Нашли конзерве хране и лименке... Која радост.a mozda i skrate ako neko gladan cuje da ih imas
Nista - NULAOvo je itekako politička tema. U Švedskoj su građani dobili na kućne adrese uputstvo kako se pripremiti za slučaj rata. U Nemačkoj država takođe poziva građane da pripreme zalihe hrane i vode za najmanje tri dana, radio na bateriji i sl. Da li pripremate kakve zalihe? Ja sam pripremio zalihe suve hrane, konzerve, kupio sam radio, voki-toki, solarni punjač (za mobilni telefon, ima i USB kabal...). Ko zna kad Rusima može pasti na pamet da bace kakve rakete na EU.
Ne, imam namirnica za tjedan dana. Volim kupovati svježe produkte.Ovo je itekako politička tema. U Švedskoj su građani dobili na kućne adrese uputstvo kako se pripremiti za slučaj rata. U Nemačkoj država takođe poziva građane da pripreme zalihe hrane i vode za najmanje tri dana, radio na bateriji i sl. Da li pripremate kakve zalihe? Ja sam pripremio zalihe suve hrane, konzerve, kupio sam radio, voki-toki, solarni punjač (za mobilni telefon, ima i USB kabal...). Ko zna kad Rusima može pasti na pamet da bace kakve rakete na EU.
Ja bih volela da budem medju prezivelima jer radijacija nije istog intenziteta svuda a negde je nece ni biti, ali ne gomilam zalihe.Ne, imam namirnica za tjedan dana. Volim kupovati svježe produkte.
Ionako u slučaju nuklearnog rata, ne bih voljela biti među preživjelima.
A zašto ne?Nista - NULA
za vreme hiperinflacije po dzak svega, a ovo sada?kako citam ovde, nitko nece preziveti ni prvu nedelju nekog rata
pa jel nam nestajalo struje za vreme nafo agresije? sta mislis kako ukre sada zive?Залихе се брзо потроше. Могу да трају неколико дана. Са друге стране, у градовима када нестане воде и струје у становима, живот није могућ.
nije to bio ratpa jel nam nestajalo struje za vreme nafo agresije? sta mislis kako ukre sada zive?
ma znam, ali i kao pokazna vezbanije to bio rat
Srbija nije u EUO, o kakvom je to ratu rec?Ovo je itekako politička tema. U Švedskoj su građani dobili na kućne adrese uputstvo kako se pripremiti za slučaj rata. U Nemačkoj država takođe poziva građane da pripreme zalihe hrane i vode za najmanje tri dana, radio na bateriji i sl. Da li pripremate kakve zalihe? Ja sam pripremio zalihe suve hrane, konzerve, kupio sam radio, voki-toki, solarni punjač (za mobilni telefon, ima i USB kabal...). Ko zna kad Rusima može pasti na pamet da bace kakve rakete na EU.
Mnoge EU države su poslale uputstva svom stanovniśtvu.Ovo je itekako politička tema. U Švedskoj su građani dobili na kućne adrese uputstvo kako se pripremiti za slučaj rata. U Nemačkoj država takođe poziva građane da pripreme zalihe hrane i vode za najmanje tri dana, radio na bateriji i sl. Da li pripremate kakve zalihe? Ja sam pripremio zalihe suve hrane, konzerve, kupio sam radio, voki-toki, solarni punjač (za mobilni telefon, ima i USB kabal...). Ko zna kad Rusima može pasti na pamet da bace kakve rakete na EU.
Ovo je itekako politička tema. U Švedskoj su građani dobili na kućne adrese uputstvo kako se pripremiti za slučaj rata. U Nemačkoj država takođe poziva građane da pripreme zalihe hrane i vode za najmanje tri dana, radio na bateriji i sl. Da li pripremate kakve zalihe? Ja sam pripremio zalihe suve hrane, konzerve, kupio sam radio, voki-toki, solarni punjač (za mobilni telefon, ima i USB kabal...). Ko zna kad Rusima može pasti na pamet da bace kakve rakete na EU.