inhumane
Zainteresovan član
- Poruka
- 123
ako poznajes istoriju kriptografije itekako je sve a ponajmanje razbibrigaDobro, ne mislim da je numerologija zavera, više je bezazlena razbibriga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako poznajes istoriju kriptografije itekako je sve a ponajmanje razbibrigaDobro, ne mislim da je numerologija zavera, više je bezazlena razbibriga.
Kriptografija je moj hobi već dugi niz godina. Kriptografija je sve ono što bi numerologija želela da bude, al' ne može...ako poznajes istoriju kriptografije itekako je sve a ponajmanje razbibriga
donekle da, odnekle neKriptografija je moj hobi već dugi niz godina. Kriptografija je sve ono što bi numerologija želela da bude, al' ne može...![]()
staro praviloako bi doslo do toga zasto bi vucic pravio expo 2027
Nisi podebljao H!Hrvatska
Ali ti se zato ide na Sud.prestao sam da placam racune i uzivam. i nadam se da ce uskoro taj nuklearni rat, ne ide mi se na sud
Hrvati su vitkiNisi podebljao H!![]()
Hleb
Hteti
Hrana
Hranljivost
Hot girls
Hrvatska
Hurgada
H = 8 (u numericko alfabetnoj tzv Pitagorejskoj tablici)
Hrvati su vitki
Naprotiv, ti ne vidiš hvezu mojih phojmova.Ti bacas random reci bez ikakvog konteksta i zajednickog sadrzitelja..., a moji H-sinhroniziteti imaju prostorno-vremensku povezanost...
...