spavach
Poznat
- Poruka
- 9.365
cista laz..to je bas za starije kojima se ruke tresu..Znam, to je za mlađe ljude s brzim refleksima, ja bih nešto s mačevima, više mi leži fantazija.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cista laz..to je bas za starije kojima se ruke tresu..Znam, to je za mlađe ljude s brzim refleksima, ja bih nešto s mačevima, više mi leži fantazija.

Приметила сам да се многи зачуде кад кажем да играм неку игрицу...Јууууу, матора жена, свашта...
Играте ли ви игрице, на фону, компу, конзоли?
И шта је то што вас од игрица опушта и мало удаљи од свакодневице?
 .
.Где си нашла кондоме и сперматозоиде, ти си генијеI ja se zacudim.
Ne igram igrice, bre, ali redjam puzzle i crtam. Ta dva mnogo volim.
Kada sam bila klinka igrala sam neku igricu kao imas kondom i hvatas spermatozoide i viruse. Kada naidje virus batalis spermatozoide i juris viruse.
Moj otac je bio uzasnut!
Ostala mi je i jedna nepravda u secanju. Moja pametna sestra je uspela da me natera da igramo Asteriksa. Odaberes lika i taj lik se takmici u skupljanju sa drugim likovima.
Odaberem ja onu vrckavu zenicu u zelenoj haljini, sa pundjom. I stalno gubim, ruke polomim od brzine i nista.
Dok nisam ukapirala. Sestra je birala uvek da bude Obeliks ciji je ogroman stomak sve sam skupljao! Prevarant!!

Pa ovaj novi Baldur's Gate. Kazu da je najbolji RPG ikada.Znam, to je za mlađe ljude s brzim refleksima, ja bih nešto s mačevima, više mi leži fantazija.
mator covek igra igrice..da se prekrstimPa ovaj novi Baldur's Gate. Kazu da je najbolji RPG ikada.
Ja to ne volim toliko, kao ni sam RPG.
Disco Elysium sam uzeo da igram ne zato sto volim RPG, jer vec je to zaista nesto posebno. Ali zaista posebno, ne za klince.

Pogledaću hvala.Pa ovaj novi Baldur's Gate. Kazu da je najbolji RPG ikada.
Ja to ne volim toliko, kao ni sam RPG.
Disco Elysium sam uzeo da igram ne zato sto volim RPG, jer vec je to zaista nesto posebno. Ali zaista posebno, ne za klince.
mator covek igra igrice..da se prekrstim
Naslagala sam se tih od 1000 i više komada, i posle ih rasprodala na kupujemprodajem.
Иначе, чувамо неку пазлу већ 15 година и не усуђујемо се да је започнемо. 1000 делова
, па где то да чувам док не решимо??? А лепа, Ајфелов торањ ноћу...хорор за ћораву ја.
Где си нашла кондоме и сперматозоиде, ти си геније
Пазле сам и ја ређала са дететом, а да цртам не умем...волим, али не умем. Зато су ми игрице и читање једина разонода.
Иначе, чувамо неку пазлу већ 15 година и не усуђујемо се да је започнемо. 1000 делова, па где то да чувам док не решимо??? А лепа, Ајфелов торањ ноћу...хорор за ћораву ја.
 . Tata je imao slog krajnje neosnovano.
. Tata je imao slog krajnje neosnovano.  .
.Ви знате и ђаво где спаваNaslagala sam se tih od 1000 i više komada, i posle ih rasprodala na kupujemprodajem
Pogledajte prilog 1535554

Igram šah da se opustim ali nije igrica nego ipak više od toga. Ujutru kad sam ustajala mi pomagalo da se priberem jer se teško budim. I nekad zamalo da zakasnim na posao jer se zaigram.Приметила сам да се многи зачуде кад кажем да играм неку игрицу...Јууууу, матора жена, свашта...
Jos im kazi da si i forumasica i moderator pa neka se cude ceo danПриметила сам да се многи зачуде кад кажем да играм неку игрицу...Јууууу, матора жена, свашта...
 kako "matora" zena moze tako nesto..
 kako "matora" zena moze tako nesto..Ima i mnogo lepših, ovde sam okačila neki koji mi se pojavio među prvima.@kalis , нисам имала појма да постоје сточићи за кафу и пазле
Сад сте ме заинтригирале, нећу да купујем сточић, али можемо да слажемо на радном столу код ћерке...а она нека ваја у кухињиIma i mnogo lepših, ovde sam okačila neki koji mi se pojavio među prvima.

То ми већ не би ни веровалиJos im kazi da si i forumasica i moderator pa neka se cude ceo dankako "matora" zena moze tako nesto..

A evo ti pomoć i za igriicu na putovanjima , globus , al ne običan, nego bar globusСад сте ме заинтригирале, нећу да купујем сточић, али можемо да слажемо на радном столу код ћерке...а она нека ваја у кухињи

Znam.Вирнула сам, то је сасвим другачији тип игре...ја сам мислила на ово
Ovo je VR.Вирнула сам, то је сасвим другачији тип игре...ја сам мислила на ово
Ah da ja sam mislio na keca.Ovo je VR.
Ono je RV.
Razlika. Igrač.
Ali je bum bum. Jer isti game engine?
U prethodnim sedam godina sam bio na svim pet strana sveta.... Znate koja je peta? Centar a opet nije....A evo ti pomoć i za igriicu na putovanjima , globus , al ne običan, nego bar globus
Ima da se kupi u Bg cene od ih do ihaaaahaaaj
Pogledajte prilog 1535640Pogledajte prilog 1535641