- Poruka
- 63.764
Ženo , tebe ću na blok![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ženo , tebe ću na blok![]()

Jei li raspoložena za partiju Ne ljuti se čovječeNisam baš tip za igrice, 2000 i neke sam igrala The Sims par meseci tu sam se baš ozbiljno zalaufala .
Prešla zbog bratovljeve dece na Farmville na FB, užas , par meseci seji, gaji, zidaj i što je najgore nisam mogla samo da prestanem da igram. Žao mi bilo onih životinja i bašte da ne umru gladni i žedni, nego sam sve rasprodala, izravnjala, da bude blanko, pa odjavila igricu
Oko 2017te igrala u mobilnom neke Merge Dragons , na vreme se isčupala,
I par meseci pre dve godine žešće pravila i zidala u Minecraftu, creative mod.
Toliko, mislim da me više ništa nije zaokupljalo na par meseci, bilo je igrica ali kratkotrajnih.
Da , ponekad sam odigrala koju partiju remija u mob

Slažem se, zbog toga ja igram ove od prije Isusovog magareta.Igrice su tako koncipirane da moras da dolazis cesto, tj. svakodnevno i da investiras puno vremena da bi napredovao dalje.

Ćero, pregazila bi me ko plitak potokJei li raspoložena za partiju Ne ljuti se čovječe![]()

И ја...тренутно играм игрице које се брзо заврше. New York mysteries, Legacy и слично. Имају неколико наставака и причу, мало мистерије, мало скривених предмета и мноштво мини игрица.igrala sam ranije sada sve manje..volim one hidden igrice sa skrivenim predmetima
te su odlicne igrala samИ ја...тренутно играм игрице које се брзо заврше. New York mysteries, Legacy и слично. Имају неколико наставака и причу, мало мистерије, мало скривених предмета и мноштво мини игрица.
Tetris nakon 35 godina ove ili prošle godine konačno završen.U životu sam igrao samo tri igrice: Medal of Honor, Counter Strike and Call of Duty.
Tetris ne računam![]()
Kad su u pitanju PC igrice, obožavala Unreal tournament.U životu sam igrao samo tri igrice: Medal of Honor, Counter Strike and Call of Duty.
Tetris ne računam![]()
Taj problem sam ja imala pre 15ak godina kad sam igrala mafia war na fejsu.Slažem se, zbog toga ja igram ove od prije Isusovog magareta.
Pokojni poznanik je igrao WoW, to ako se svake večeri u pola osam ne nacrtaš za kompom već zvoni mobitel, ispituju suigrači što te nema.
![]()
Mene nikad nisu interesovala ta čudovišta i demoni. Ni filmove takve ne volim da gledam, sem Aliena i PredatoraKad su u pitanju PC igrice, obožavala Unreal tournament.
Najbolja pucačina.

Moja keva ne igra igre na kompu ali igra na mobitelu.Nekada je igrala Angry bird, pa Zombies vs plants, pa neka vožnja automobilom, to joj je bila prva faza, druga faza, ludo king, treća faza do skora igrala je prvo mahjong, pa sokoban,pa tabliće i najnovija četvrta metafaza je da igra neku glupost kao nekad što je bila klikomanija.Приметила сам да се многи зачуде кад кажем да играм неку игрицу...Јууууу, матора жена, свашта...
Играте ли ви игрице, на фону, компу, конзоли?
И шта је то што вас од игрица опушта и мало удаљи од свакодневице?
Angry bird сам играла са ћерком кад је била мала, 3. разредMoja keva ne igra igre na kompu ali igra na mobitelu.Nekada je igrala Angry bird, pa Zombies vs plants, pa neka vožnja automobilom, to joj je bila prva faza, druga faza, ludo king, treća faza do skora igrala je prvo mahjong, pa sokoban,pa tabliće i najnovija četvrta metafaza je da igra neku glupost kao nekad što je bila klikomanija.
Не знам шта волиш, Гугл плеј је пун игрица, наћи ћеш нешто за себе.Naravno, gomilu igrica sam izigrala i sad bih ali ne mogu da nađem ništa da mi se baš sviđa.
Slobodnog vremena imam na pretek i trebala bi mi neka da se odmaram od serija al na ovoliko netu ja ne mogu da iskopam ništa.
Za desk ne za fon. Nešto ozbiljnije.Не знам шта волиш, Гугл плеј је пун игрица, наћи ћеш нешто за себе.
nisamJesam ja
Nisam danas pratila forum, nisi postavljao bezze teme?![]()