- Poruka
- 131.891
ali si me sad podsetila.
bas bih mogao danas da opalim jednu atilu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Морам да пробудим дете у вама, много сте ми озбиљниali si me sad podsetila.

У слободно време могу да раде шта желе, какве то везе има?Boze, cime se bave drzavni paraziti iz prosvete.
Zato sto u radno vreme dobijaju pare koje se otmu od poreskih obveznika.У слободно време могу да раде шта желе, какве то везе има?
Ок, да не спамујемо, отвори тему на Образовању, @Lagerta ће бити драго...Zato sto u radno vreme dobijaju pare koje se otmu od poreskih obveznika.
Мушки и фудбалSlagao samili zaboravio..godine....
Poslednje je bila igrica top eleven fudbal...ustajao u 2,3 nocu kad sam imao neki mec...a obozavao sam da igram....turnir nas nekoliko...
Pogledajte prilog 1534558

Примам поклоне у знак захвалностиPogledajte prilog 1534565
Da nisi otvorila ovu temu,da se nisam pozalila ne bih presla ovo još dvije sedmice. Kazem ja ,spijuniraju mi telefon i ispunjavaju želje.

Ова друга ми делује јако занимљиво, каним се, а никако да се наканим...
jel znas da je top 11 nasa igra?Slagao samili zaboravio..godine....
Poslednje je bila igrica top eleven fudbal...ustajao u 2,3 nocu kad sam imao neki mec..
Pogledajte prilog 1534559
Znam ,samo sto vise nije nasa,prosle ili preprosle godine prodali su igricu amerikancima.jel znas da je top 11 nasa igra?
pravi se ovde
Ova druga je naprodavanija igrica,sa najvise pretplatnika..i igraca na svetu.Ова друга ми делује јако занимљиво, каним се, а никако да се наканим...
Приметила сам да се многи зачуде кад кажем да играм неку игрицу...Јууууу, матора жена, свашта...
Играте ли ви игрице, на фону, компу, конзоли?
И шта је то што вас од игрица опушта и мало удаљи од свакодневице?
WoW je jedna od najuticajnijih igara ikada u istoriji video igara.Ова друга ми делује јако занимљиво, каним се, а никако да се наканим...
secam se tih negativnih naslova po medijima, ali mediji su jedno a zivot nesto sasvim drugoКад се та игрица појавила, толико се ружног писало о њој, наводили су и примере да су људи бивали згажени на пешачком тражећи покемона
И даље играш?
П.С. не бавим се психолошким игрицама ни у рл, ни овде
Али, може да буде занимљива тема, неко их радо игра у свим сферама живота...
 silne smo ljude upoznali i lepo se druzili, a mnogi se druzimo i u kontaktu smo i dalje
 silne smo ljude upoznali i lepo se druzili, a mnogi se druzimo i u kontaktu smo i dalje 
 a oni ni da beknu
 a oni ni da beknu  ko autisticna deca niko ni sa kim i ne prica, diskonektovani nacisto..
 ko autisticna deca niko ni sa kim i ne prica, diskonektovani nacisto..U svemu svako od nas nadje nešto za sebe,zavisi od polazne tačke. Mene igrice zabave,opuste,volim dan da počnem u tišini.secam se tih negativnih naslova po medijima, ali mediji su jedno a zivot nesto sasvim drugo
i da, postoji odredjena grupacija ljudi koja u svemu vidi nesto lose, na keca ali daleko je vise dobrih dusha svuda, pa tako je i bilo sa poki go ekipama
u odredjenom trenutku igrica je uvela borbe u arenama za koje je neophodno bilo skupiti min desetak trenera i tada smo se jos vise povezali
napravili smo whatsapp grupe po kraju, a za arene po centru prilazilo nam je i mnogo turistasilne smo ljude upoznali i lepo se druzili, a mnogi se druzimo i u kontaktu smo i dalje
mada bilo je interesantno kada je jedan nas drugar otisao u Japan, video arenu u kojoj borba pocinje i petnaestak igraca okolo i krenuo sav radostan da im mase i pozdravlja iha oni ni da beknu
ko autisticna deca niko ni sa kim i ne prica, diskonektovani nacisto..
tako da uvek i svuda do ljudi je, ne do tehnologije, okolnosti il bilo cega
Ni LoL istoWoW je jedna od najuticajnijih igara ikada u istoriji video igara.
I nemoj slucajno da je zapocinjes.