Alex1995ns
Početnik
- Poruka
- 13
Dota.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se razumemo, kad kazhem najbolje, ne mora nuzhno da znachi po kvalitetu zagonetki, vec celokupno pricha, atmosfera, taj specifichan humor - uvek se dobro nasmejem kad igram neshto od ovog. A i Gamespot kazhe da je taj Barrow Hill losha igra. :0
Kupih Assassin's Creed 2, izgleda bolje od prvog, zaista, ali me mrzi da igram jer...
.......ne mogu da verujem da sam tek skoro cuo za Phoenix-a Wright-a
![]()
I to nemam ni DS, nego isprobao na nekom emulatoru, ali samo za ovu igru cu da nabavim DS, posto nema smisla da sedim ispred racunara, kicma pocne da boli (:
Iko ikada cuo za njega? (:
Moras preci AC2 extra je![]()
Counter-strike nikako da umre ...
Svaka chast.
Dosadno mi, treba mi neka nova igra. Preporuke? Mislio sam da probam ovog novog Batmana.![]()
Pocecu opet sa Knights of Honor.Cela Evropa, severna Afrika i Bliski istok ima da budu prvaoslavni.Dok to ne uspem, ne ostavljam igricu.
![]()
Ja sam to skoro uspeo,falile mi teritorije u Rusiji,potom me igra smorila.
Ali,sad se vracam,posto sam skinuo balkan mod...Istina,na nemackom je,ali nije prepreka
http://forums.blackseastudios.com/showthread.php?t=1839
Ima li neki engleski krek za balkan mod?Ovo kolko vidim, neki bugarin napravio...Koj moj, s oprostenjem, je mod napravio na nemacki?![]()
Pocecu opet sa Knights of Honor.Cela Evropa, severna Afrika i Bliski istok ima da budu prvaoslavni.Dok to ne uspem, ne ostavljam igricu.
![]()