Alex1995ns
Početnik
- Poruka
- 13
Dota.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se razumemo, kad kazhem najbolje, ne mora nuzhno da znachi po kvalitetu zagonetki, vec celokupno pricha, atmosfera, taj specifichan humor - uvek se dobro nasmejem kad igram neshto od ovog. A i Gamespot kazhe da je taj Barrow Hill losha igra. :0

Kupih Assassin's Creed 2, izgleda bolje od prvog, zaista, ali me mrzi da igram jer...
.......ne mogu da verujem da sam tek skoro cuo za Phoenix-a Wright-a

I to nemam ni DS, nego isprobao na nekom emulatoru, ali samo za ovu igru cu da nabavim DS, posto nema smisla da sedim ispred racunara, kicma pocne da boli (:
Iko ikada cuo za njega? (:

Moras preci AC2 extra je

Counter-strike nikako da umre ...
Svaka chast.

Dosadno mi, treba mi neka nova igra. Preporuke? Mislio sam da probam ovog novog Batmana.

Dok to ne uspem, ne ostavljam igricu.
 Dok to ne uspem, ne ostavljam igricu.
Pocecu opet sa Knights of Honor.Cela Evropa, severna Afrika i Bliski istok ima da budu prvaoslavni.Dok to ne uspem, ne ostavljam igricu.

Ja sam to skoro uspeo,falile mi teritorije u Rusiji,potom me igra smorila.
Ali,sad se vracam,posto sam skinuo balkan mod...Istina,na nemackom je,ali nije prepreka
http://forums.blackseastudios.com/showthread.php?t=1839

Ima li neki engleski krek za balkan mod?Ovo kolko vidim, neki bugarin napravio...Koj moj, s oprostenjem, je mod napravio na nemacki?
 .Al nije samo bugarin napravio,nego sa njim neki beogradjanin i hungarin
 .Al nije samo bugarin napravio,nego sa njim neki beogradjanin i hungarin 

Pocecu opet sa Knights of Honor.Cela Evropa, severna Afrika i Bliski istok ima da budu prvaoslavni.Dok to ne uspem, ne ostavljam igricu.