Da li igrate igre na kompjuteru?!

Kupih Assassin's Creed 2, izgleda bolje od prvog, zaista, ali me mrzi da igram jer...

.......ne mogu da verujem da sam tek skoro cuo za Phoenix-a Wright-a :mrgreen:

Phoenix%20Wright.jpg

I to nemam ni DS, nego isprobao na nekom emulatoru, ali samo za ovu igru cu da nabavim DS, posto nema smisla da sedim ispred racunara, kicma pocne da boli (:

Iko ikada cuo za njega? (:

JRPG jos za nintendo DS...imbecil...

Koliko znam,ne :sad2: .Al nije samo bugarin napravio,nego sa njim neki beogradjanin i hungarin ;)

Imash moj blagoslov :mrgreen:

Sve nekako ocu da zaigram Victoriu II , ali igra mnogo teshka , mroacu da zagrejem stolicu :mrgreen:

@srbinsuboticki i beogradjanin kazes?A mod je na nemacki?Damn.:mrgreen:

@bulletdodger Po tebe cu nazovem jednog generala koji ce da sprovede blagoslov u delo.:mrgreen:

Pocecu opet sa Knights of Honor.Cela Evropa, severna Afrika i Bliski istok ima da budu prvaoslavni. :D Dok to ne uspem, ne ostavljam igricu.:mrgreen:

Uspeo jos ihahaj, drug nije verovao pa sam morao da snimim fonom :lol:
Do tad su mi bili nudili 500 puta da zavrsim igru, al bas sam se bio zinatio da osvojim sve i pretvorim u pravoslavno :lol:

Steta sto je igra ostala u senci Total war seriala :/

Evo upravo sad skidam. Nervira me samo onaj captcha recognition za fileserve. Posto preko MU skidam Mafiju II, a RS ceka izmedju linkova tako da mi se ne da cekati. Ima li mozda nacin da se automatski uradi captcha recognition u Jdownloaderu?

Nzm, meni se stalno to automatski uradi :huh:

Tevtonci konza.Najjaca konjica. :mrgreen:

lol, nzm, ja sam stalno regrutovao iz onih kampova, jer su tu najskuplji :lol:

Back