Da li igrate igre na kompjuteru?!

Ja igram AC1, mislim igrao sam na pocetku sad prestao posto imam utisak da se sve vrti u krug: izadjes iz grada pa na konja do sledeceg grada, popnes se na kulu, lociras misije, zavrsis misije (misije su posebna prica!), nadjes mesto egzekucije, ubijes debila, vratis se na pocetak, ustanes iz lezaljke i odes na spavanje u sobu, i sve tako u krug.

Najveci utisak mi ostavili Joe Danger i Flower, obe su PSN igre. Ove regularne PS3, sve do poslednje, Heavy Rain, Prototype, God of War i Siren su egularni americki filmovi (99% dosadnih) umotani oko pretezno dosadne arkadne ili casual igre. Prototype mu tu dodje najbolja igra i AC1, God of War odmah sledeci.

Nije da mrzim igre ili da sam pretezno kritican,
je recimo odlicna igra (barem demo).

Hearts_of_Iron_III.jpg

Скинуо сам ово чудо. Је л' играо неко?

Закрпу 1.4 сам већ набацио, пошто сам чуо да је баговито. Е сад, хтео сам да питам, зашто ми на главном менију нуди само 4 државе (Немачка, САД, Јапан, СССР)? Како да изаберем неку другу? У двојци је могло да се игра са било којом државом на свету...

Закрпу 1.4 сам већ набацио, пошто сам чуо да је баговито. Е сад, хтео сам да питам, зашто ми на главном менију нуди само 4 државе (Немачка, САД, Јапан, СССР)? Како да изаберем неку другу? У двојци је могло да се игра са било којом државом на свету...

I dalje mozhe da se igra sa svim drzhavama , kolko se secam , u trojci se bira preko svetske mape.
@tema:
S vremena na vreme bacim neki sat na ovo:
797848-dd_romex_large.jpg

U zadnjih pet dana sam nekoliko puta obrnuo prase na ražnju. Najbolja avantura ikad

Koj si ti smarach. Jel ti Monomax neki rod ili si ti samo klon?

Jel si igrao Barrow Hill?

Da se razumemo, kad kazhem najbolje, ne mora nuzhno da znachi po kvalitetu zagonetki, vec celokupno pricha, atmosfera, taj specifichan humor - uvek se dobro nasmejem kad igram neshto od ovog. A i Gamespot kazhe da je taj Barrow Hill losha igra. :0

Back