ne svaki dan, ali u mesec dana moze jednom da se desi...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja jos da odigram assassin's creed dvojku, pa penzija...za mene nema bolje igre...ikad !!
Singularity je bedna kopija Bishocka.
OT: Nazalost ne igram, jer na ovom mom kompu seckaju i flash igrice.
S druge strane zato imam xbox 360 na kome igram sve sto se moze igrati.
Igrice sam rezem i uzivam na 39-inchnom ekranu![]()
@Sniper ghost,al ne da mi se nesto da ga igramvajrusi jebeni
![]()
Скинуо сам ово чудо. Је л' играо неко?
ja jos da odigram assassin's creed dvojku, pa penzija...za mene nema bolje igre...ikad !!
Ja sam zavrsio jedinicu i to kad igram, igram po sat vreme maksimum i kad stigoh do kraja ne mogu da verujem :/ Svidja mi se nacin borbe i okruzenje, misije su ocaj, pricaj je tezak ocaj.
Закрпу 1.4 сам већ набацио, пошто сам чуо да је баговито. Е сад, хтео сам да питам, зашто ми на главном менију нуди само 4 државе (Немачка, САД, Јапан, СССР)? Како да изаберем неку другу? У двојци је могло да се игра са било којом државом на свету...
U zadnja 3 dana sam obrnuo Secret Of Monkey Island, LeChuck's Revenge i Curse Of Monkey Island. Ponovo. Najbolje avanture ikad. (:
U zadnjih pet dana sam nekoliko puta obrnuo prase na ražnju. Najbolja avantura ikad
U zadnja 3 dana sam obrnuo Secret Of Monkey Island, LeChuck's Revenge i Curse Of Monkey Island. Ponovo. Najbolje avanture ikad. (:
U zadnjih pet dana sam nekoliko puta obrnuo prase na ražnju. Najbolja avantura ikad
Jel si igrao Barrow Hill?