Da li igrate igre na kompjuteru?!

brate..biraj ;D
wii-guns.jpg

Prosek. Nekako mi je ceo bezveze, pricha, borbe, avanturistichki deo, prelaka i prekratka... Jedino shto je grafika dobra. Zato u svako doba dana i noci biram SoT, WW ili T2T ispred The Forgotten Sands-a.

Da, cuo sam da je prica bezveze :/
Pa nista, precicu, presao sam SoT i T2T, WW sam nesto poceo, i stigao podalje, ali nikako da se nakanim da je zavrsim... Ponajvise mi se svidelo The two thrones, njega sam presao bas dosta puta (:

Da, cuo sam da je prica bezveze :/
Pa nista, precicu, presao sam SoT i T2T, WW sam nesto poceo, i stigao podalje, ali nikako da se nakanim da je zavrsim... Ponajvise mi se svidelo The two thrones, njega sam presao bas dosta puta (:

WW je meni najbolji (muzika, free-form borbe etc), ali sam SoT preshao najvishe puta (ironija, wtf). T2T sam se nakanio da konachno kompletiram tek pre par dana, a trenutno na kompu imam instalirana sva 5 dela PoP-a (jedino mi ostaje ovo siroche sa cell-shading grafikom da obrnem, sve ostalo sam obrnuo po prvi ili 5435 put u zadnjih par dana).

WW je meni najbolji (muzika, free-form borbe etc), ali sam SoT preshao najvishe puta (ironija, wtf). T2T sam se nakanio da konachno kompletiram tek pre par dana, a trenutno na kompu imam instalirana sva 5 dela PoP-a (jedino mi ostaje ovo siroche sa cell-shading grafikom da obrnem, sve ostalo sam obrnuo po prvi ili 5435 put u zadnjih par dana).

Da, da dosta njih mi je reklo da je WW najbolji, mada ja sam igrao neku slj verziju na psp-u
Da, siroce me je malo razocaralo na kraju, nekako je kraj nedovrsen, a i ocekivao sam srecan zavrsetak kada sam skupio sve moguce light seed-ove(1001), i kraj je opet bio isti -.-
Mislio sam da ce se nastaviti u drugom delu, ali drugi deo nije izasao.. :/

Ali inace ovako, zanimljiv je, msm drugaciji je od ovih drugih

Pa ono....to je klasika....iako ja stvarno ne podnosim wii i ds..i bilo sta iz nintenda..prosto mi je suvise...retardi.rano.......ali ono fanboyzi opsedaju internet svojim prepucavanjem........
ja sam pc gamer...tako da me to slabo dotice....

Ako si gledao ovogodisnju E3 konferenciju i Sony i Microsoft su usvojili Nintendovu strategiju. Sony Move i Microsoftov Kinect su bazirani na ideji Wii-a. A pored toga izdavaci poput Ubi Soft-a su usmerili deo svoje paznje i na 2D igre, zahvaljujuci Wii-u i mrezama poput XBLIG i PSN.

Nintendo je pronasao mnogo vecu i heterogeniju demografiju i to cenim kod njih.

za nekog ko veze nema s igrama, da.
WW je fazon azbuka, najbolji deo od svih, T2T je takodje vrh, prvi deo tu i tamo, zahebo sam se shto sam ga igrao posle WW :lol:
Ovi novi su njah...

Prvi deo je objektivno najbolji i ima najbolju prichu. Jeste da se meni lichno najvishe svidja WW, zbog muzike i shto je napravljen ogroman korak napred u odnosu na borbe iz prvog dela a moram da priznam, i zbog eksplicitnih scena golotinje (***, imao sam 14 godina kad sam ga prvi put igrao :mrgreen:), ali prvi deo je bio taj koji je doneo sve te inovacije u zhanr i ima prelepu, bajkovitu prichu, punu chasti, ljubavi, i prevara i secam se kako sam odushevljen bio kada sam prvi put zaigrao igru o kojoj nikad pre nishta nisam chuo, i koju mi je otac tog dana sasvim sluchajno kupio, kada sam otkrio da mozhe da se vraca vreme unazad - vau, zamisli, mozhesh da premotash vreme. Takodje se i dan-danas rastuzhim kad vidim Faru kako pada u svoju smrt, i osecam adrenalin kako pumpa dok se borim sa talasima i talasima chudovishta, shto brzhe mogu, da bih shto pre stigao do voljene mi drage. Ah, miline...

Ako si gledao ovogodisnju E3 konferenciju i Sony i Microsoft su usvojili Nintendovu strategiju. Sony Move i Microsoftov Kinect su bazirani na ideji Wii-a. A pored toga izdavaci poput Ubi Soft-a su usmerili deo svoje paznje i na 2D igre, zahvaljujuci Wii-u i mrezama poput XBLIG i PSN.

Nintendo je pronasao mnogo vecu i heterogeniju demografiju i to cenim kod njih.

To je cinjenica...samo ja to ne smatram igrama....msm teoriski to jeste igra...ali ono...nzm...nije to to...vise me igre za te tri....''konzole'' podsecaju na isprobavanje mogucnosti gamepada nego na sam igre....

za nekog ko veze nema s igrama, da.
WW je fazon azbuka, najbolji deo od svih, T2T je takodje vrh, prvi deo tu i tamo, zahebo sam se shto sam ga igrao posle WW :lol:
Ovi novi su njah...

Veruj imam vise veze sa igrama nego bilo ko na ovom forumu...

Prvi je bio revolucija.....sve ostale veoma volim...narocito WW........ali o kvalitetu delova posle je stvarno diskutabilno govoriti.....zato i kazem to je diskutabilno..jer su 2 dela veoma dobra...a ostala 3...t2t je ok...a ova dva su losa....tako da je score...tu negde....

Veruj imam vise veze sa igrama nego bilo ko na ovom forumu...

Prvi je bio revolucija.....sve ostale veoma volim...narocito WW........ali o kvalitetu delova posle je stvarno diskutabilno govoriti.....zato i kazem to je diskutabilno..jer su 2 dela veoma dobra...a ostala 3...t2t je ok...a ova dva su losa....tako da je score...tu negde....

Prepotentno je tvrditi tako neshto. Ne mozhesh da imash veci igrachki stazh od mene s obzirom da sam stariji od tebe, i da igram igre od svoje 3. ili 4. godine, znachi, unazad 15-16 godina.

Prepotentno je tvrditi tako neshto. Ne mozhesh da imash veci igrachki stazh od mene s obzirom da sam stariji od tebe, i da igram igre od svoje 3. ili 4. godine, znachi, unazad 15-16 godina.

Imas vise godina...ok...ja igram stvarno od kad znam za sebe....znaci 3 godina..tad sam dobio sony....tako da imam 13 godina igrackog iskustva...ali neverujem da si presao vise igara od mene..znaci pricao sam sa ljudima koji su igrali od 88 pa nisu presli vise stvari od mene........ presao sam stvarno boga oca....sve sto je bilo vredno igrao sam.....stare rpg-eve..koje moja generacija nije videla....msm da sam svaku vrednu igru koja je izasla posle 95 presao....a i dosta sunda..svakako.....

Imas vise godina...ok...ja igram stvarno od kad znam za sebe....znaci 3 godina..tad sam dobio sony....tako da imam 13 godina igrackog iskustva...ali neverujem da si presao vise igara od mene..znaci pricao sam sa ljudima koji su igrali od 88 pa nisu presli vise stvari od mene........ presao sam stvarno boga oca....sve sto je bilo vredno igrao sam.....stare rpg-eve..koje moja generacija nije videla....msm da sam svaku vrednu igru koja je izasla posle 95 presao....a i dosta sunda..svakako.....

A ti odgovorno tvrdish da si sigurno preshao vishe igara od mene, iako nemash ni blagu predstavu koliko sam ih ja preshao?

Back