gost 39034
Elita
- Poruka
- 20.782
Rece mi osoba u razgovoru: Ljudi koji imaju pasa su usmljeni
-Da li osobe koje imaju decu, zene,muzeve, babe,dede, prijatelje i psa su usamljene, ili
-Osobe koje imaju svoj zivot i gomilu prijatelja i rodbine a imaju pasa su usamljene, ili
-Osobe koje nemaju prijatelje i sami su,cesto imaju pse
I jos jedno pitanje:
-Zasto je bas pas, a ne macka,papagaj, ribice ili morsko prase ..sinonim za usamljenost i
da li se vi slazete sa osobom koja rece da su ljudi koji imaju psa ..usamljene osobe..
u mom kraju srecem puuuuno starih ljudi koji setaju pse i ponekog mladjeg koji radi to isto
ne razmisljam mnogo o njihovim drustvenim zivotima kad ih vidim kako spartaju, ni da li imaju psa iz razloga sto nikog drugog nemaju, ali znam da me obuzme tuga kada vidim staru osobu (aj da kazem preko 65-70) kako sporim korakom, nekako umorno seta svog psa..odmah imam asocijaciju na usamljenost, sto btw nemam kad vidim mlade kako isto to rade
ne znam zasto tako mislim, ali mislim
da sma sama, nabavila bih zivotinju, i iako vise volim macke i mislim da zahtevaju manje brige/posla, ipak bih kupila psa
zato sto bi mi pas dao izgovor za izalzak napolje, zapocinjanje price sa drugim vlasnicima pasa i samim tim mogucnosti da umanjim tu usamljenost
pas bi mi dosao kao izgovor za razgovor
tako da u neku ruku zaista vidim vezu "usamljenost-pas"
ako je to uopste bilo pitanje
Inače on obožava falafel, keksiće sa cimetom i ostale "čudne" stvari koje ja volim.

Доста, преклињем те . . . јежим се . . . 
....