ublehas
Veoma poznat
- Poruka
- 10.731
Zena sa mackama je sinonim za cudaka koga treba izbjegavati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А жена која вода теле од седамдесет килограма је нормална?
А жена која вода теле од седамдесет килограма је нормална?
Tako je obiljezena u danansnjem drustvu na globalnom nivou, ako u filmu zelis da prikazes neki asocijalan lik i cudaka koga svi izbjegavaju predstavis je kao zenu sa mackama.

3 moje i cetvrti komsa Garfild 

Imati jednu ili dve mcke kao kucnog ljubimca nije nista cudno
cudno je kada se u stanu drzi preko 20 macka..
Do sad sam mislila da su macke ugrozenije, ne samo sto su slabije, vec zato sto je mnogo onih koji ih ne vole, dok pse svi vole. A sad vidim da je psima mnogo teze, jer zavrse u vlasnistvu onih koji o njima nemaju pojma i mukuce ne mogu da odgovore na nerealna ocekivanja vlasnika, i na njihova velika dobrocinstva u vidu hrane i smestaja, te se onda od njega podrazumeva da pokaze zahvalnost, neverovatnu odanost, nesebicnost i pozrtvovanost i sve drugo sto vlasniku padne na pamet, a nije sam u stanju da pruzi. Taman posla da pokaze malo saosecanja za ulicne pse i macke, gladne i promrzle, to bi znacilo da sa njim nesto nije u redu.
Rece mi osoba u razgovoru: Ljudi koji imaju pasa su usmljeni
-Da li osobe koje imaju decu, zene,muzeve, babe,dede, prijatelje i psa su usamljene, ili
-Osobe koje imaju svoj zivot i gomilu prijatelja i rodbine a imaju pasa su usamljene, ili
-Osobe koje nemaju prijatelje i sami su,cesto imaju pse
I jos jedno pitanje:
-Zasto je bas pas, a ne macka,papagaj, ribice ili morsko prase ..sinonim za usamljenost i
da li se vi slazete sa osobom koja rece da su ljudi koji imaju psa ..usamljene osobe..

Ja mislim da u zavisnosti koju životinju volimo,(samim tim i koja nam je kućni ljubimac) makar delom nosimo njene osobine.
Stoga, ljudi koji vole i imaju psa po mom mišljenju su verni i odani prijatelji, supružnici, ljudi od reči......i druželjubivi su.
Dakle,daleko od usamljenosti.
Одакле ти идеја да псе сви воле? Пре бих имала крокодила него неког од тих, људском руком склепаних, ругоба.
![]()
kako je ona lepa u svojoj ruznociLjudi koji drže pse su control freakovi koji pate od kompleksa vođe čopora.
Ljudi sa mačkama su nepouzdani, ćudljivi i prevrtljivi.
Akvarističari su uštogljeni i dosadni pedanteri.
Vlasnici egzotičnih životinja su sociopate sa kompleksom više vrednosti.
Papagajisti su glupi.
Golubari smrde.
Eto vam pa se zanimajte.
kako je ona lepa u svojoj ruznoci