Da li i vi mislite ovako

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Кад видим нешто такво, прелазим на другу страну улице.

stvarno?a ja se zatrcim da je izmazim i izgnjavim

inace poslednja dva dana sam videla dva psa koji su velicine malo veceg pacova.jednu zenu nisam stigla da zaustavim jer je zurila i bila u drustvu,ali sam drugu pitala(naravno zaboravila sam kako se zove rasa),al mi je rekla da ce pas kad odraste biti do 2 kg tezine
bobi ovako malecan ima 6,ne mogu da zamislim kako je imati kuce koje je toliko lagano

ja sam svoju pokojnu macku milicu izvodila ispred zgrade na povodcu.bilo mi zao da sedi po ceo dan u stanu.
pa da joj ucinim,ja kupim konop od deset metara,sednem na klupu u dvoristu,a macka prestravljena pobegne na drvo ili u zbunje
na kraju sam odustala od setanja macke

stvarno?a ja se zatrcim da je izmazim i izgnjavim

inace poslednja dva dana sam videla dva psa koji su velicine malo veceg pacova.jednu zenu nisam stigla da zaustavim jer je zurila i bila u drustvu,ali sam drugu pitala(naravno zaboravila sam kako se zove rasa),al mi je rekla da ce pas kad odraste biti do 2 kg tezine
bobi ovako malecan ima 6,ne mogu da zamislim kako je imati kuce koje je toliko lagano

Поред таквих екстремних разлика у величини, тежини и изгледу разних раса паса, тешко је рећи шта је пас уопште.

С једне стране чиваве а са друге мастифи и доге.

Шта ви у ствари волите када кажете да волите псе?

Volim pse jer vole da se igraju i jer me sami prate gde god da krenem.
Imala sam tri takva psa, koji su,bez povoca išli za mnom.
Jedan od njih je trčao za mnom, čak i kad sam biciklu vozila,pa smo na kraju morali da ga zatvaramo u kuću kad odem biciklom negde---radi njegove bezbednosti, da ga ne zgaze neka kola.

Volim pse jer vole da se igraju i jer me sami prate gde god da krenem.
Imala sam tri takva psa, koji su,bez povoca išli za mnom.
Jedan od njih je trčao za mnom, čak i kad sam biciklu vozila,pa smo na kraju morali da ga zatvaramo u kuću kad odem biciklom negde---radi njegove bezbednosti, da ga ne zgaze neka kola.

Мислила сам на изглед пре свега. Кад кажем пас - помислим на вучјака или добермана.

Они чупави бели што се плету око ногу - то није пас него кретен.

Поред таквих екстремних разлика у величини, тежини и изгледу разних раса паса, тешко је рећи шта је пас уопште.

С једне стране чиваве а са друге мастифи и доге.

pa isto kao kad je rec o muskarcu.volis sebe kakva si pored njih z:mrgreen:

ja moram da stanem ovde, jer gostujem s klonom :sad2:
:lol:
ti moš da se zajebavaš do sutra

- - - - - - - - - -

Upozoravamo kada nisu poceli jos sa cascavanjem (kao sto to neki umete)
nego samo ostro izrazavaju svoje misljenje, sto ume i ruzno da zazvuci.
pa jel treba slatko sa šlagom ? :/
žena samo iznela svoje mišljenje...to što se tebi ne sviđa nije njen problem
kako je sad ovo ružno :/

ne sme da kaže da joj je odvratan pas odvratan? šta bre umišljate vas dve ovde?!

JA ne umisljam nista :aha:
Imam macke.
Ljudi koji imaju macke su cudni.
Ja sam cudna.
:manikir:

:mrgreen:

- - - - - - - - - -

ja moram da stanem ovde, jer gostujem s klonom :sad2:
:lol:
ti moš da se zajebavaš do sutra

- - - - - - - - - -

pa jel treba slatko sa šlagom ? :/
žena samo iznela svoje mišljenje...to što se tebi ne sviđa nije njen problem

Kad napise da je neka vrsta psa: kreten, ili sta jos navede, citiracu posle,
da smeta mi, mnogo mi smeta.

Ovo nije tema o ruznoci i nepodnosenju pasa ili macaka.
Molim te da obratis paznju na pisanje, ili ce ti postovi biti brisani.

Ово такође није ни тема о первертитима чији зечеви гледају у Дунав па не видим да си реаговала.

Љубитељи паса просто не могу да поднесу било какву критику, што поприлично говори о истима.

Завршила сам расправу.

А жена која вода теле од седамдесет килограма је нормална?

Одакле ти идеја да псе сви воле? Пре бих имала крокодила него неког од тих, људском руком склепаних, ругоба.

Људи из моје зграде који имају псе су далеко од тог стереотипа. Не умеју ни 'добар дан' да кажу него мутаво пролазе у пратњи своје ругобе.

Пробораве око десет минута испред зграде, оставе пар крупних гована и назад у лифт.

Кад видим нешто такво, прелазим на другу страну улице.

Мислила сам на изглед пре свега. Кад кажем пас - помислим на вучјака или добермана.

Они чупави бели што се плету око ногу - то није пас него кретен.

Ово такође није ни тема о первертитима чији зечеви гледају у Дунав па не видим да си реаговала.

Љубитељи паса просто не могу да поднесу било какву критику, што поприлично говори о истима.

Завршила сам расправу.

:pop2: e pa doobro onda z:)

Al aj da dodam:
ne svidjaju mi se bas mali psi, ali daleko od toga da ih ne volim.
Obozavam velike pse.
Macka je moja zivotinja.
Ne privlace me zmije.
Imala bbih i pacova da mogu.

Necete od mene cuti da neku zivotinju mrzim, jer eto, imam neke osnove komunikacije.
Niti cu reci da neko nnije normalan, zato sto voli neku vrstu zivootinje.

Na sebe sigurno necu reagovati, da ponovim:

necu reci da neko nije normalan zato sto voli neku vrstu zivotinje.

A zasmetao mi je tvoj nacin komunikacije.

Како то мислиш - на себе?

Тај пост је написао форумаш 'ублехаш'.

Мој начин комуникације је мој начин комуникације.

Онај ко има неку примедбу може да ми сасвим слободно одговори и убеди ме у супротно, ако може.

Ја да себе цензуришем - то неће моћи.

usamljene duse i lude zenice, mada ima i poneki ludi muskarac koji gaji macke ko kakva tetka :confused: mada i tu se nadje izuzetak, ima i macki koje se ponasaju ko psi...ono odazivaju se na ime, druze se, verne su, donose ti loptu, stap sta god vec kad im bacis i tako :lol:
sta znam, poznajem neke zene koje gaje po 3-4 macke, i sve je to redom blago opiceno :neutral: nisu losi ljudi ni nista, ali po pravilu su nepouzdane osobe sa nekim problematicnim ili skandaloznim vezama....mada iako sam definitivno osoba za pse, uvek pokusavam da skrenem ljudima paznju na lose strane posedovanja psa i na ozbiljnost obaveze - narednih 15 godina (ako nisi picqetina od coveka da ga sutnes na ulicu kad ti dosadi ili omatori fizicki i mentalno) imas obavezu da nekoga cuvas, izvodis napolje redovno, kupas, cistis usranu guzicu ako ima proliv, nosis ga po veterinarima za vakcinacije ili generalno ga odrzavas zdravim i srecnim, kuvas mu hranu (licno ne bih kljukala psa suvom hranom i konzervama nikako, pre ne bih imala psa nego sto bih ga time trovala), znas kome da ga ostavis ako moras da odes negde van grada ili da moras da ga vodis sa sobom itd...elem finansijski trosak i trud ulozen u zdravog psa nisu mali....sa mackom je sve to mnogo lakse jer je manje zavisna od coveka u smislu mozes da je ostavis samu u stanu sa hranom vodom i posudom za kenyanje, neko je proveri sa vremena na vreme, dopuni rezerve itd...al bas zato sa takvom zivotinjom bar ja ne bih mogla da uspostavim neku jacu vezu...inace mog pokojnog psa i dalje cesto sanjam :sad2:

bože bože kakva ogorčenost, zatucanost i pre svega glupost

Како то мислиш - на себе?

Тај пост је написао форумаш 'ублехаш'.

Мој начин комуникације је мој начин комуникације.

Онај ко има неку примедбу може да ми сасвим слободно одговори и убеди ме у супротно, ако може.

Ја да себе цензуришем - то неће моћи.

I citat mog posta, izdvojen je bio naveden, zato sam i napisala da na sebe necu reagovati, narocito kada dobro znam sta pisem, i kako se obracam korisnicima ovde.

Sada bi bio red da se podsetimo uvodnog posta:
Rece mi osoba u razgovoru: Ljudi koji imaju pasa su usmljeni

-Da li osobe koje imaju decu, zene,muzeve, babe,dede, prijatelje i psa su usamljene, ili
-Osobe koje imaju svoj zivot i gomilu prijatelja i rodbine a imaju pasa su usamljene, ili
-Osobe koje nemaju prijatelje i sami su,cesto imaju pse

I jos jedno pitanje:

-Zasto je bas pas, a ne macka,papagaj, ribice ili morsko prase ..sinonim za usamljenost i
da li se vi slazete sa osobom koja rece da su ljudi koji imaju psa ..usamljene osobe..

i da nastavimo da odgovaramo na temu.

Back