faraonn
Elita
- Poruka
- 20.180
...mnogo govori i to
kakvog tj. rasu psa
ima Čovjek
ali jedno je istina
...taj Čovjek je
blizu istine...
kakvog tj. rasu psa
ima Čovjek
ali jedno je istina
...taj Čovjek je
blizu istine...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Solidarnost.![]()
To je rekao covek, ne znamo sa sigrnoscu sta "kaze" druga strana.![]()
I odakle sad da je onaj ko ima psa usamljen? Ja imam 3, jos jednog koji cesto ostaje kod mene, dakle 4; jos kad dodam macke i papagaja... po ovome sam beznadezno usamljena.![]()
Muz, deca, familija, prijatelji, komsije,....nista se to ne racuna?![]()
ozeni meMnogi ljudi koji su imali kontakt sa mačkama imali su ga tako što im je mačka služila kao wireless dvorišni uređaj za istrebljenje glodara. Njima ili babi na selu, svejedno. Kada se tako odnosite prema tom stvorenju onda ne možete ni da očekujete nešto više u suprotnom smeru.
Ja sam godinama imao papagaja. Nije nam izigravao pokretnu šarenu dekoraciju, nego je bio član porodice. Ta životinja je imala personaliti, privrženosti i ljubavi prema nama, za koje ne bih verovao da su mogući od nečega čiji je mozak veličine pola zrna graška, da nisam imao prilike da ih osetim lično.
Ali kako god da se vaš kućni ljubimac ponaša, ako vrednost posedovanja životinje određujete po tome šta ona vama pruža (kao zamenu za hranu i toplu jazbinu), onda je vaša ''ljubav'' prema njoj samo odraz vašeg sebičnog koristoljublja.

pas koji je na lancu ne može da se nazove čovekovim najboljem prijateljem i mislim da ti je vrlo jasno da kad se kaže "pas je čovekov najbolji prijatelj" ne misli se na lovačke, ovčarske ili čuvarske pseJeste.pas je potcinjen coveku, slusa ga, radi ono sto mu covek kaze,
i zavisi od coveka da li ce mu dati da jede i pije i slicno..i nema slobodu
uvek je na lancu i radi za coveka..na primer psi cuvari ili psi stocari
O tome i pricam ..da je to smao jedna od generalizacija onih ljudi koji
ne vole zivotinje i nemaju ih ..

Jos uvek pitam..zato je pas, a ne neka druga zivotinja ..sininim za covekovu usamljenost
Mnogi ljudi koji su imali kontakt sa mačkama imali su ga tako što im je mačka služila kao wireless dvorišni uređaj za istrebljenje glodara. Njima ili babi na selu, svejedno. Kada se tako odnosite prema tom stvorenju onda ne možete ni da očekujete nešto više u suprotnom smeru.
Ja sam godinama imao papagaja. Nije nam izigravao pokretnu šarenu dekoraciju, nego je bio član porodice. Ta životinja je imala personaliti, privrženosti i ljubavi prema nama, za koje ne bih verovao da su mogući od nečega čiji je mozak veličine pola zrna graška, da nisam imao prilike da ih osetim lično.
Ali kako god da se vaš kućni ljubimac ponaša, ako vrednost posedovanja životinje određujete po tome šta ona vama pruža (kao zamenu za hranu i toplu jazbinu), onda je vaša ''ljubav'' prema njoj samo odraz vašeg sebičnog koristoljublja.

ispada da su vama psi samo žive igračke...uveseljivači

Pored toga sto mi njihova energija prija, volim kad zbrzaju postara, ili onog soma sto ocitava struju i stalno hoce da ih sutne.![]()

Pored toga sto mi njihova energija prija, volim kad zbrzaju postara, ili onog soma sto ocitava struju i stalno hoce da ih sutne.![]()
On ih ne ferma jedini, ulazi kao kod svoje kuce....i popa![]()
...i medice, i lutkice, i srculenca, i cupavice, i ludace i sve!znači igračke

Meni je jos gore kad neko misli da ljudi koji jos uvek nemaju decu a cuvaju nekog ljubimca, tako nadomescuju tu prazninu, ludo je te dve stvari uopste uporedjivati : )))
Meni je jos gore kad neko misli da ljudi koji jos uvek nemaju decu a cuvaju nekog ljubimca, tako nadomescuju tu prazninu, ludo je te dve stvari uopste uporedjivati : )))
Može, pobeći ćemo u šumu i uzgajati pečurke.ozeni me![]()

zasto tako mislis?

?verujem da,pravi odgovor,ni prorok jeremija ne bi znao
pozadina priche nije glorifikacija zivotinja,vec medjuljudska otudjenost,za koju,neki kao krivca vide afekciju koja se zivotinjama pruza od strane osoba brachno i reproduktivno neostvarenih
ispada da su vama psi samo žive igračke...uveseljivači
Zato sto su samo meni i mm hiljadu puta rekli sto cuvate psa umesto deteta?
A slicno je i sa drugim parovima koji imaju ljubimca a nemaju decu
a zar ne mislis da je i obrnuto, da smo mi njima zive igracke i uveseljivaci
koji se sa njima igraju, maze ih , ceskaju, hrane i paze..
Zato sto su samo meni i mm hiljadu puta rekli sto cuvate psa umesto deteta?
A slicno je i sa drugim parovima koji imaju ljubimca a nemaju decu

Nisam rekla tirani.vec da je pas podcinjen coveku....
ištucanih...jbt pa vi ste se tek venchali...josh se zivo secam obikovanih obrva sa venchanja
eto...ziv dokaz da ga nisi navatala na bebu![]()

...ma kakva otudjenost...to su ziva bica koja sa nama dele ovu planetu i normalno je da ljudi zele da ih bolje upoznaju.... zato volim macke, nepredvidljive su i uvek me iznova iznenade....prosto je neverovatno koliko se jedna vrsta izmedju sebe razlikuje...cak 2 maceta od iste majke, jedno mirno i mazno a drugo ludo, grebe i ujeda bez razloga