SiIent Bob
Iskusan
- Poruka
- 6.200
To je zato što si *****.joj sto ja volim da pizdim![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je zato što si *****.joj sto ja volim da pizdim![]()
![]()
Od celokupne bulumente... jedino su Legende za nijensu bolje od CeceNije Cecin. Ceca je tvoj mozak konzumirala.
Ako bas insistiras da znas, evo ti ga link
http://forum.krstarica.com/threads/209727
pa izvoli pa vidi.

Bolje ništa ne reci, ne treba muškarac da troši reciDa li devojke vole ili popizde ...
kad im kazete "Moze ali samo kres sema tj neobavezno". :-)
imam plan. kad se kupa. zagnjuri ga u kadu. kad prestane da sekoprca a ti udri![]()

Od celokupne bulumente... jedino su Legende za nijensu bolje od Cece![]()

Jel ona peva ono "Ja jos spavam po navici u tvojoj majici"? pa ovo deluje kao odgovor na pitanje.kad im kazete "Moze ali samo kres sema tj neobavezno". :-)

Osnova svake veze je kres šema, ostalo je nadgradnja.
ma da...odes malo u setnjicu, soping, klopicu i eto nadogradio si do ozbiljne veze
....Mozze bato kres-shema, ali ko che da te kresne?
ma da...odes malo u setnjicu, soping, klopicu i eto nadogradio si do ozbiljne veze
....
:|...kako je ovo...
...istinito...sve je recheno...
kad im kazete "Moze ali samo kres sema tj neobavezno". :-)
Ovo ti je odgovor na temu koju je postavio Zoro...zashto zzene popizde kad ih pita da budu samo kres-sheme...evo zashto...
Zato shto ochekuju da se zzene obavezno zaljube u njih....inache cela stvar ne funkcionishe kako su ochekivali...pa se onda kao oni zaljube i pochnu da smaraju.
Eto.
Evo da se citiram...
uvek kad pomislim na kres shemu, dodjem u neko nelogicno stanje. tu mi nesto ne shtima.
Pazi...to je josh i poshteno...

ja koliko znam KS znaci kratki spoj![]()
KS znaci i Krusevac takodje, toliko o tvom znanju.