Da li devojke vole ili popizde ...

• Začetnik teme Začetnik teme ZORO-
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li devojke voli ili popizde kad im kazete KS

• Naravno da vole, malo glume finu curu ali ustvari to i one hoce

• Ne vole, misle da je to to uvreda, ne cenis je i ne svidja ti se skroz

• Isti urac :))

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Evo ti, na primer, išteš ženu za kres, dok u duši vapiješ za ljubavlju, jecajući nad sudbinom Rose Salvahe i Luis Armanda, i nije ti jasno kako od takvog Mister Nedodirljivog, šarmantnog i tajanstvenog čoveka sa dubokim shvatanjima smisla života, one ne vide makar seksualnog zmaja, neg' se sve uhvatile za bubuljice :?

Ja samo bezim od udavaca. :lol: A tek roman "Ljubavni jadi mladog Vertera" si zaboravila. :lol: Mnogo gledas spanske serije ko su ti ti Rosa i Luis? :lol: E pubertet je davno prosao bar kod mene. :lol:
A za sexualnog zmaja hvala hvala. :lol:

ja sam fin gospodin covek..muzicar i nisam iz Bg-a

Znam da si iz Sombora. :-)

U tem Somboru svega na volju,
svega ima to istina
pa i zene piju vina
u tem Somboru

Od kako je taj arteski bunar
od ta doba grah se kuva
a sunka se bolje cuva
u tem Somboru

Od tog doba nase snase
zavolese tamburase
u tem Somboru.

Zenicu se ja, zena mi treba
koja znade svasta radit'
a ja ću se gospodarit'
po tem Somboru.
:lol:

kad im kazete "Moze ali samo kres sema tj neobavezno". :-)
Чекај да се сетим..:roll: када сам ја била девојка...:roll: а беше то, не тако давно..:mrgreen:

Нисам пиздила.. али нисам ни прихватала необавезне везе, јер су без везе...:lol:
или је веза или није...

nisi u toku uopshte... nije se radilo o loshim jebachima... radi se o "odabiru" veze a ne kres sheme... znachi, ponudjena im je kombinacija ali "oni" zele vezu, razumesh...
Ti što žele vezu..... to su šonje valjda..... znaš to..... :mrgreen: papučići......... ne žele vezu bez obaveza već su više onako..... gejasti i rumeni... pinkasti, kao strine neke.... ne idu u vojsku i briju se ispod pazuha.

Inače, about the topic... ima jedan broj tatinih dečaka (ja sad ne bih da navodim, ali u ovom slučaju mislim na jednu konkretnu osobu) koje nisu sklone da "žele sada vezu" ili "kress shemu", već - - - - - sa tom osobom žele jedno, a sa drugom osobom žele drugo.....

Poznajući taj detalj kod nekoliko klinaca, mogu da razumem da devojka tako nešto doživi kao uvredu, no i ona mora biti klinka.

Komentar od pre neki dan: "Ma BIH ja nju, neko š'a, samo je ne bi' šet'o"..... govori dosta na ovu temu.

Mali inače važi za šmekera, a ovu rečenicu sam čula samo zato što mi je rođak, uz to nije se meni ni obraćao već mom bratu. Ima i devojku.
Mnoge ga tako mogu zameniti za dušicu, koja još dobro i izgleda..... nije on loš čovek, samo ima tako te napaćene trenutke. Al' ja bih, za takvu izjavu, drugog lika obesila na štrik za stidnu dlaku.

Poslednja izmena:
Znam da si iz Sombora. :-)

U tem Somboru svega na volju,
svega ima to istina
pa i zene piju vina
u tem Somboru

Od kako je taj arteski bunar
od ta doba grah se kuva
a sunka se bolje cuva
u tem Somboru

Od tog doba nase snase
zavolese tamburase
u tem Somboru.

Zenicu se ja, zena mi treba
koja znade svasta radit'
a ja ću se gospodarit'
po tem Somboru.
:lol:
iz Banata sam, s druge strane Tise sam

Чекај да се сетим..:roll: када сам ја била девојка...:roll: а беше то, не тако давно..:mrgreen:

Нисам пиздила.. али нисам ни прихватала необавезне везе, јер су без везе...:lol:
или је веза или није...

E vidis kad mene je bilo drugacije :-) Ja prvo dugo nisam imao nista pa doziveo nerni slom pa onda zvao drugarice na na raub, preferans i anjc a ima i jedna igra u Lorumu mislim da se zove. I onda sam skapirao da meni ustvari samo treba jedna neiskusna priglupa zena po mogucnosti sa sela da mi sve lepo placa, nije ni bitno ni kako izgleda ni kakva je osoba ni kakva je u krevetu samo da placa ionako cu se za pravu picu vec snaci negde u komsiluku vrlo lako. :lol:

Back