nisi u toku uopshte... nije se radilo o loshim jebachima... radi se o "odabiru" veze a ne kres sheme... znachi, ponudjena im je kombinacija ali "oni" zele vezu, razumesh...
Ti što žele vezu..... to su šonje valjda..... znaš to.....

papučići......... ne žele vezu bez obaveza već su više onako..... gejasti i rumeni... pinkasti, kao strine neke.... ne idu u vojsku i briju se ispod pazuha.
Inače, about the topic... ima jedan broj tatinih dečaka (ja sad ne bih da navodim, ali u ovom slučaju mislim na jednu konkretnu osobu) koje nisu sklone da "žele sada vezu" ili "kress shemu", već - - - - - sa tom osobom žele jedno, a sa drugom osobom žele drugo.....
Poznajući taj detalj kod nekoliko klinaca, mogu da razumem da devojka tako nešto doživi kao uvredu, no i ona mora biti klinka.
Komentar od pre neki dan: "Ma BIH ja nju, neko š'a, samo je ne bi' šet'o"..... govori dosta na ovu temu.
Mali inače važi za šmekera, a ovu rečenicu sam čula samo zato što mi je rođak, uz to nije se meni ni obraćao već mom bratu. Ima i devojku.
Mnoge ga tako mogu zameniti za dušicu, koja još dobro i izgleda..... nije on loš čovek, samo ima tako te napaćene trenutke. Al' ja bih, za takvu izjavu, drugog lika obesila na štrik za stidnu dlaku.