Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kad im kazete "Moze ali samo kres sema tj neobavezno". :-)
primetite me oh zaboga 
bas si suptilan...:-)kad im kazete "Moze ali samo kres sema tj neobavezno". :-)

Nije Cecin. Ceca je tvoj mozak konzumirala.Yel Cecin? Pozdravi je![]()
Eto ponekad. :-)bas si suptilan...:-)
Da to se slazem da je pametnije tako.Najbolje je da je pitas to kada su same...tj kada nema sansi da ce jos neko to cuti.
E pa da svima po zasluzi, mada imas osoba kod kojih pomislis da si mozda malo preterao, previse prost, pa te onda grize savest. Al onda pomislis jel ta osoba zasluzila bolji tretman i cime. Neh ona je bila jos groznija. Opet naravno da ima osoba kojima ide drugaciji pristup.Meni to niko nikad nije ponudio.![]()
Ma ne sserru ni oni nego tako vole na forumu da glume... pazi sad: tipa koga bi sve žene ovog sveta oženile, al' je on, kako bih rekla..... nedostupan. Buntovnik. Opasan. Misteriozan![]()
Sad ja treba da otvorim temu: Lepa a sama?! :?primetite me oh zaboga
![]()
Verujem da ce te vise primetiti.
Danas ti je to "in". 
ma vole bre...kao sto ce mo se i mi ozeniti njima...samo to jos ne znamo...![]()

ma vole bre...kao sto ce mo se i mi ozeniti njima...samo to jos ne znamo...
inace...od tih silnih razgovora,pitalica i dosetka nema leba...to odma uvatis za muf...pa ko se ne buni...odlicno...al ko se dere,rita,bije,ujeda...onda idemo dalje...![]()
e koja nema muf stvarno je u problemu
....
)svejedno im je...daj sta dash)
ala je ovo PREpotentno...e koja nema muf stvarno je u problemu
....

...jedino ako ne juri trandze... 
ja mog "decka" nagovaram da me kresne kako god (moze i neobavezno) a on sve nesto vrda....tako da ja popizdim sto NE moze kres sema....

Meni to niko nikad nije ponudio.![]()
))imam plan. kad se kupa. zagnjuri ga u kadu. kad prestane da sekoprca a ti udri![]()
pa jel znas da mu onda najvazniji deo nece funkcionisati?...moram biti fina kad ga ubedjujem :grin:...kao: dodzi dodzi ne budi lud, bice ti lepo pa jel znas da mu onda najvazniji deo nece funkcionisati?...moram biti fina kad ga ubedjujem :grin:...kao: dodzi dodzi ne budi lud, bice ti lepo
.....