Da li devojke vole ili popizde ...

• Začetnik teme Začetnik teme ZORO-
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li devojke voli ili popizde kad im kazete KS

• Naravno da vole, malo glume finu curu ali ustvari to i one hoce

• Ne vole, misle da je to to uvreda, ne cenis je i ne svidja ti se skroz

• Isti urac :))

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
.....ali koji ce mi ocin nesto ozbiljno a neozbiljno? Zato je bolje samo neozbiljno. ;)
Jao Zoro ali mi žene sve želimo da te vežemo našim crvenim koncima i da te stegnemo kandžama, iako još nisi imao devojku znaj unapred da sve od tebe hoće životnog saputnika i da si šmele jedino ako od toga bežiš kao tvoj cimer što radi..... pa je i on šmele... a da ne zaboravimo Gira i Klunija, od njih da naučiš kako da se vladaš :heart:

Udaj se za mene :D

Mnja..... :lol: ono "voli" si pogrešno protumačio u rečenici, a mene sad mrzi da idem u sitna crevca, nema veze sa ljubavlju već je odgovor na naslov teme. "Da li one vole ili ne".....

Elem, takve stvari se ne izgovaraju, to samo jadni seronja može da izgovori. I nikada mi niko nije tako nešto rekao, ali nisam debil pa da ne vidim šta podrazumeva od mene i to je nešto što me niti vređa niti mi laska. Prosto je njegovo pravo da ponudi, a kako će to da uradi već dovoljno govori o njemu kao selji ili šmeletu :mrgreen:

Tako da sama reč "popizdi" je rezultat tvog nespretnog doživljavanja ženske emotivnosti, koja se u najvećem broju slučajeva ne ispoljava tako.

Popizdela bih možda da sam se primila na nekoga baš i da me je on "spustio" takvom jednom rečenicom, ali i to posle 10 dana razmišljanja, kad se malo ohladim :lol: al' i ovo samo pretpostavljam, jer mi se još nije desilo. Vodim računa :oops:
Ma vidimo da non stop vodis racuna po vascelom forumu da ispadnes fina cura. :lol:
A sa onim boldiranim se slazem. :lol:

Jao Zoro ali mi žene sve želimo da te vežemo našim crvenim koncima i da te stegnemo kandžama, iako još nisi imao devojku znaj unapred da sve od tebe hoće životnog saputnika i da si šmele jedino ako od toga bežiš kao tvoj cimer što radi..... pa je i on šmele... a da ne zaboravimo Gira i Klunija, od njih da naučiš kako da se vladaš :heart:

ovo si ukrala iz Vudi Alenovih filmova....;)...i nemojte da zenite lopova....;)

Evo ti, na primer, išteš ženu za kres, dok u duši vapiješ za ljubavlju, jecajući nad sudbinom Rose Salvahe i Luis Armanda, i nije ti jasno kako od takvog Mister Nedodirljivog, šarmantnog i tajanstvenog čoveka sa dubokim shvatanjima smisla života, one ne vide makar seksualnog zmaja, neg' se sve uhvatile za bubuljice :?

Moze ali samo... malo sutra. :lol: Pitaj me neko lakse pitanje. :lol: :lol: :heart:

Back