HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
nemanje zelje i motiva
hm... ti si, dakle, samo za veze... lepo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemanje zelje i motiva
a shto samo zene? pa i mushkarcima se nudi kres shema... kako oni dozivljavaju takve ponude? ja znam za par sluchajeva gde nisu bili odushevljeni statusom "jebacha"...![]()

hm... ti si, dakle, samo za veze... lepo...![]()
Pa odgovor ti je prost i jednostavan. Najbolji ebaci biraju.![]()
Jao Zoro ali mi žene sve želimo da te vežemo našim crvenim koncima i da te stegnemo kandžama, iako još nisi imao devojku znaj unapred da sve od tebe hoće životnog saputnika i da si šmele jedino ako od toga bežiš kao tvoj cimer što radi..... pa je i on šmele... a da ne zaboravimo Gira i Klunija, od njih da naučiš kako da se vladaš.....ali koji ce mi ocin nesto ozbiljno a neozbiljno? Zato je bolje samo neozbiljno.![]()
Ma vidimo da non stop vodis racuna po vascelom forumu da ispadnes fina cura.Mnja.....ono "voli" si pogrešno protumačio u rečenici, a mene sad mrzi da idem u sitna crevca, nema veze sa ljubavlju već je odgovor na naslov teme. "Da li one vole ili ne".....
Elem, takve stvari se ne izgovaraju, to samo jadni seronja može da izgovori. I nikada mi niko nije tako nešto rekao, ali nisam debil pa da ne vidim šta podrazumeva od mene i to je nešto što me niti vređa niti mi laska. Prosto je njegovo pravo da ponudi, a kako će to da uradi već dovoljno govori o njemu kao selji ili šmeletu
Tako da sama reč "popizdi" je rezultat tvog nespretnog doživljavanja ženske emotivnosti, koja se u najvećem broju slučajeva ne ispoljava tako.
Popizdela bih možda da sam se primila na nekoga baš i da me je on "spustio" takvom jednom rečenicom, ali i to posle 10 dana razmišljanja, kad se malo ohladimal' i ovo samo pretpostavljam, jer mi se još nije desilo. Vodim računa
ops:

ops: šta da radim kad su mi mama i tata u kujni i prave uštipke dok kucam. Zamisli da mi neko pošalje sliku penisa na PP pa da moji vide, kako ću se udati 
hm... ti si, dakle, samo za veze... lepo...![]()

Jao Zoro ali mi žene sve želimo da te vežemo našim crvenim koncima i da te stegnemo kandžama, iako još nisi imao devojku znaj unapred da sve od tebe hoće životnog saputnika i da si šmele jedino ako od toga bežiš kao tvoj cimer što radi..... pa je i on šmele... a da ne zaboravimo Gira i Klunija, od njih da naučiš kako da se vladaš![]()
Udaj se za mene![]()
ovi su "birali vezu" a ne kres shemu i ti hocessh da kazesh da su samim tim loshi jebachi?!:shock:
Jeste on je umetnik. Dusica od coveka.
Nije kao ovi drugi satiri po forumu.![]()
E sestro veza treba da se zaradim svojom dobrotom, lepotom i cistotom svoje duse.A ne gluposcu i primitivizmom i obmanama.

Možda možda, ko zna..... samo ako su bili na Pinku, moram najpre da se raspitam ko je prevodioovo si ukrala iz Vudi Alenovih filmova.......

A na koje pitanje im to kazes? : )
Mozemo li da se zabavljamo?
Zelis li da budemo zajedno?
Hoces da se malo blize upoznamo?
Da se vidjamo mi loma, a? : )
Udaj se za mene![]()

Jao Zoro ali mi žene sve želimo da te vežemo našim crvenim koncima i da te stegnemo kandžama, iako još nisi imao devojku znaj unapred da sve od tebe hoće životnog saputnika i da si šmele jedino ako od toga bežiš kao tvoj cimer što radi..... pa je i on šmele... a da ne zaboravimo Gira i Klunija, od njih da naučiš kako da se vladaš![]()
Udaj se za mene![]()
Pitaj me neko lakse pitanje.

ops:Možda možda, ko zna..... samo ako su bili na Pinku, moram najpre da se raspitam ko je prevodio![]()
nije fer, kvariš mi sarkastični momenat 
ovi su "birali vezu" a ne kres shemu i ti hocessh da kazesh da su samim tim loshi jebachi?!:shock:

Pa šta da gledam? TV Vojvodinu?i Pink gledas??..bas si mu(da) ga dala
tj. najskuplje..... ili ima kolekciju..... najskuplju.......Ej pa prestani da edituješ postovenije fer, kvariš mi sarkastični momenat
![]()
ovo si ukrala iz Vudi Alenovih filmova.......i nemojte da zenite lopova....
![]()

Pa šta da gledam? TV Vojvodinu?
A i ne gledam TV, samo kad daju neki dobar film... a Pink ima najviše para, pa kupuje i najbolje filmovetj. najskuplje..... ili ima kolekciju..... najskuplju.......