Da li čuvate fotografije svojih bivših riba/frajera?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da on ima slike svojih bivših riba i takodje mislim da ih ne čuva iz nekog posebnog razloga nego ga samo mrzi da prebira po slikama i da ih baca (ili se samo tešim).

Ja nemam slike sa bivšim frajerima, imala sam samo jednu dužu vezu i sve njegove slike sam pobacala, a one na kojima smo zajedno, odsekla sam njega.

Daklem momci (pošto me više interesuje njihovo mišljenje s obzirom da sam žena pa znam kako žene razmišljaju), da li čuvate slike vaših bivših riba i koji su razlozi za to. Da li zauzimaju neko mesto u vašim srcetima, ili su bile dobre ribe pa volite da ih se setite, ili su vam fotke ostale još od onomad pa ste i zaboravili na njih, ili...

Sve sam pobacao,jer nema razloga da su sad kod mene.
Sva proslost je iza mene i nema potrebe da se podsecam.

Ja sam imala nesto sto se zove..fioka zaborava..kako ko odleprsa iz mog zivota tako je sve sto je podsecalo na tu osobu zavrsavalo u fioci..i onda sam jednog dana iz cista mira to sve uzela i pobacala...sad mi je zao....ipak u novacniku drzim sliku moje jedine prave ljubave...u jednom skrivenom dzepicu i samo ja znam da je tamo..ponekad pogledam..i jos uvek mi se srce stegne kad ga vidim

Pa kao klinkica,odnosno tinejdzerka pravila sam album svojih simpatija...i ispod slika uvek sam stavljala po neku recenicu o njima! A tako sam radila i sa momcima! Dok su druge devojcice skupljale salvete,meni je to bio hobi! A da li cuvam taj album sa tim bivsim momcicima....pa naravno i uvek se iscepam od smeha kada procitam komentare ispod fotogtrafija! I volim da se secam tih dana bezobzira da li sam sa nima ostala u dobrim ili losim odnosima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back