Lovac Luka ulovio vuka Poznat Moderator Poruka 8.155 juče u 22:41 - Da li ste brojali? #1 broj seksualnih partnera koje ste imali. Hrabri neka podele
Paula Wignerova Prijateljica VIP Poruka 41.301 juče u 23:17 - Da li ste brojali? #2 Naravno, imam tefter. tu imam samo par pitanja šta je bio sex a šta ne.. od toga bi zavisio i konačan broj. Naravno da ga neću podeliti.
Naravno, imam tefter. tu imam samo par pitanja šta je bio sex a šta ne.. od toga bi zavisio i konačan broj. Naravno da ga neću podeliti.
Lovac Luka ulovio vuka Poznat Moderator Poruka 8.155 juče u 23:19 - Da li ste brojali? #3 Paula: Naravno, imam tefter. Kliknite za proširenje... ozb il se zezas? Paula: tu imam samo par pitanja šta je bio sex a šta ne.. od toga bi zavisio i konačan broj. Kliknite za proširenje... poznato
Paula: Naravno, imam tefter. Kliknite za proširenje... ozb il se zezas? Paula: tu imam samo par pitanja šta je bio sex a šta ne.. od toga bi zavisio i konačan broj. Kliknite za proširenje... poznato
Lovac Luka ulovio vuka Poznat Moderator Poruka 8.155 danas u 00:54 - Da li ste brojali? #5 kapetanmark: Izmedju 3 i 97 Kliknite za proširenje... 3197
kapetanmark Legenda Poruka 59.517 danas u 00:57 - Da li ste brojali? #6 Lovac Luka ulovio vuka: 3197 Kliknite za proširenje... Mlogo
tab503 Daj link Administrator Poruka 130.232 danas u 01:02 - Da li ste brojali? #7 vazda.. svaku u glavu znam na sta cu misliti kad omatorim nego na druzenja kad sam bio mlad ali dobro rece paula..trebalo bi beleziti.. moze demencija sa godinama i nije lepo neku ostetiti i zaboraviti na nju...
vazda.. svaku u glavu znam na sta cu misliti kad omatorim nego na druzenja kad sam bio mlad ali dobro rece paula..trebalo bi beleziti.. moze demencija sa godinama i nije lepo neku ostetiti i zaboraviti na nju...
Paula Wignerova Prijateljica VIP Poruka 41.301 danas u 01:10 - Da li ste brojali? #8 tab503: vazda.. svaku u glavu znam na sta cu misliti kad omatorim nego na druzenja kad sam bio mlad ali dobro rece paula..trebalo bi beleziti.. moze demencija sa godinama i nije lepo neku ostetiti i zaboraviti na nju... Kliknite za proširenje... Da ne zabeležim sigurno bih zaboravila, jer polovinu puta je bilo samo jednom ili dvaput... što se zaboravi posle par meseci i kako se zove
tab503: vazda.. svaku u glavu znam na sta cu misliti kad omatorim nego na druzenja kad sam bio mlad ali dobro rece paula..trebalo bi beleziti.. moze demencija sa godinama i nije lepo neku ostetiti i zaboraviti na nju... Kliknite za proširenje... Da ne zabeležim sigurno bih zaboravila, jer polovinu puta je bilo samo jednom ili dvaput... što se zaboravi posle par meseci i kako se zove
Lovac Luka ulovio vuka Poznat Moderator Poruka 8.155 danas u 01:27 - Da li ste brojali? #9 tab503: ali dobro rece paula..trebalo bi beleziti.. moze demencija sa godinama i nije lepo neku ostetiti i zaboraviti na nju... Kliknite za proširenje... mudro zbori paula, zato sam ime svake istegovirao na ledjima
tab503: ali dobro rece paula..trebalo bi beleziti.. moze demencija sa godinama i nije lepo neku ostetiti i zaboraviti na nju... Kliknite za proširenje... mudro zbori paula, zato sam ime svake istegovirao na ledjima