xpertbet
Iskusan
- Poruka
- 5.699
volim kad me neko ovako obori na ispitu na koji nisam ni izašla.
ma ok si ti samuraijane samo moras naucish da ne brishesh proslost nekad ce mozda da ti nedostaje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
volim kad me neko ovako obori na ispitu na koji nisam ni izašla.
Ne cuvam slike bivsih cura,nisu mi potrebne
Mislim da on ima slike svojih bivših riba i takodje mislim da ih ne čuva iz nekog posebnog razloga nego ga samo mrzi da prebira po slikama i da ih baca (ili se samo tešim).
Ja nemam slike sa bivšim frajerima, imala sam samo jednu dužu vezu i sve njegove slike sam pobacala, a one na kojima smo zajedno, odsekla sam njega.
Daklem momci (pošto me više interesuje njihovo mišljenje s obzirom da sam žena pa znam kako žene razmišljaju), da li čuvate slike vaših bivših riba i koji su razlozi za to. Da li zauzimaju neko mesto u vašim srcetima, ili su bile dobre ribe pa volite da ih se setite, ili su vam fotke ostale još od onomad pa ste i zaboravili na njih, ili...
sudbina nam nije bila naklonjenavolecu te zauvek![]()
sta sam zlocinac iz americkih filmova?
dobro ljudi jer on po pravilniku moze da ima takav avatar?
ipak u novacniku drzim sliku moje jedine prave ljubave...u jednom skrivenom dzepicu i samo ja znam da je tamo..ponekad pogledam..i jos uvek mi se srce stegne kad ga vidim
Znachi, povremeno voli$ da stegne$ srce. Opasna ti ta gimnastika.
ех да ми је слика рибе/фрајера
деби ми биокрај?!![]()