Da li čuvate fotografije svojih bivših riba/frajera?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja cuvam sve sto imam od bivsih..
besmisleno mi je da to brisem, bacim.. jer jednog dana kad se budem osvrnula po proslosti,
pozelela da pogledam slike, koji video, pismo, pokloncic ili bilo sta, da mogu da ih gledam,
setim se necega sto sam zaboravila, placem, smejem se..

to je tako dragoceno, da nimalo ne razumem kako ljudi bacaju sve te stvari, kao da bacaju i brisu proslost..
nezamislivo mi je.

eto, toliko :)

ovo je baš od srca napisano..bar se meni tako čini...

ja sam zensko al to ipak nema veze sa temom:P
ja cuvam slike e sad ako bi to mom decku smetalo bio bi glup.
ocu da kazem da frkises bez razloga al najstvarnije.

И ја их чувам.
С времена на време, кад сређујем ормар, нађем их, осмех ми се развуче сећајући се тих момената.:lol:

Иако ми ништа не значе они данас, само сећање на те дане, лудости... је врло лепо...
Ни мм није побацао слике његове бивше.

Све је то само успомена!:D

Obrisala sam skoro neke poruke...koje sam chuvala u telefonu jer su mi bile izuzetno drage...mislila sam da ce mi biti tesko jednog dana kada ih budem ponovo citala...ispostavilo se da mi je tesko sto sam ih obrisala...a to su samo poruke...
Cak i na kompu imam neke slike...ne zelim da ih brisem...ne gledam ih, ali znam da su tu..i tako sam ok sama sa sobom...

pa jel kasnije pozelis da vidis te stvari?

pa ne, pravo da ti kažem. od tog bivšeg dečka su mi ostali neki predmeti koje mi je poklonio, neke stvarčice koje je sam pravio, to mi je već bilo žao da bacim upravo zbog toga što ih je sam pravio, i tako nekad kad naletim na nešto od tih zajebancija meni sve bude greota da bacim. ali slike... nekako ne volem da ih posedujem.

pa ne, pravo da ti kažem. od tog bivšeg dečka su mi ostali neki predmeti koje mi je poklonio, neke stvarčice koje je sam pravio, to mi je već bilo žao da bacim upravo zbog toga što ih je sam pravio, i tako nekad kad naletim na nešto od tih zajebancija meni sve bude greota da bacim. ali slike... nekako ne volem da ih posedujem.

a, pa dobro.. ipak imas neke stvarcice kojima se neki put vracas, pa se setis..
o tome ti pricam.
ali opet, svako ima svoj trip, da li ce sve spaliti ili sacuvati svaku sitnicu..
i postujem :)

p.s. lepa ti je tema, nekako sentimentalna

Imam mnogo tako još nekakvih sitnica.. neke šećere sa nekih mesta, ili etikete sa piva sa posvetama, baobab što mi je napravio od čepa (sa piva, naravno) i žice bakarne...
Ne znam šta da radim sa tim, stoji na polici, uredno čistim od prašine... draga je sitnica ipak.. čuvam i neke narukvice i pisamca i svašta.. :)
Samo sam tužna što mi od jednog momka ništa osim jedne fotografije i jednog crteža nije ostalo... imala sam majicu neku njegovu što mi je dao kad sam iskisla...on je poginuo nešto posle toga.. i nosila sam je dok se nije raspala.. a onda sam je bacila, mislim, krpa je krpa ipak i ne može nikoga zameniti..i tako..

ispostavlja se da svi cuvamo zlatne lancice i cudesa, mindjusice i svasta a slike kao bacamo:).
mislim, a zlatni lancic nas kao ne podseca na bivseg, pa sto ga ne bacimo ondak:)
osh` malo sutra hihi :P
hehe da, tako ispada.
ja od tog mog dečkića čuvam neke stvarčice koje mi je pravio. uzimao je neke velike školjke pa punio voskom i pravio sveće, pa mi je pravio narukvice od koječega i tako gomilu gluposti, i onda kad znam da je to sam pravio i trudio se, bude mi žao da bacim.

Mislim da on ima slike svojih bivših riba i takodje mislim da ih ne čuva iz nekog posebnog razloga nego ga samo mrzi da prebira po slikama i da ih baca (ili se samo tešim).

Ja nemam slike sa bivšim frajerima, imala sam samo jednu dužu vezu i sve njegove slike sam pobacala, a one na kojima smo zajedno, odsekla sam njega.

Daklem momci (pošto me više interesuje njihovo mišljenje s obzirom da sam žena pa znam kako žene razmišljaju), da li čuvate slike vaših bivših riba i koji su razlozi za to. Da li zauzimaju neko mesto u vašim srcetima, ili su bile dobre ribe pa volite da ih se setite, ili su vam fotke ostale još od onomad pa ste i zaboravili na njih, ili...

da cuvam slike bivsih riba i njihova pisma i emailove od nekih imam i komade odece sto cuvam

razlozi za to su secanja koja su uglavnom lepa i ne mislim da tu nova riba treba nesto da se oseca ugrozeno proslost je proslost i kakva god da je ne stidim se

da zauzimaju mesto u srcu nije neko specijalno mesto jer inace ne bi bio sposoban za novu ribu jednostavno su tu

nije to stvar da se zaboravi ili da se mrzi to da se obrise ne zelim da brisem kidam, komadam nju ili mene sa slike to mi deluje nekako patoloski i psiho

ne vidim sto bi se oko toga pravila drama. Bivsa riba je bivsa i toliko o tome

da cuvam slike bivsih riba i njihova pisma i emailove od nekih imam i komade odece sto cuvam

razlozi za to su secanja koja su uglavnom lepa i ne mislim da tu nova riba treba nesto da se oseca ugrozeno proslost je proslost i kakva god da je ne stidim se

da zauzimaju mesto u srcu nije neko specijalno mesto jer inace ne bi bio sposoban za novu ribu jednostavno su tu

nije to stvar da se zaboravi ili da se mrzi to da se obrise ne zelim da brisem kidam, komadam nju ili mene sa slike to mi deluje nekako patoloski i psiho

ne vidim sto bi se oko toga pravila drama. Bivsa riba je bivsa i toliko o tome

sve je jasno. :ok:

Mislim da on ima slike svojih bivših riba i takodje mislim da ih ne čuva iz nekog posebnog razloga nego ga samo mrzi da prebira po slikama i da ih baca (ili se samo tešim).

Ja nemam slike sa bivšim frajerima, imala sam samo jednu dužu vezu i sve njegove slike sam pobacala, a one na kojima smo zajedno, odsekla sam njega.

Daklem momci (pošto me više interesuje njihovo mišljenje s obzirom da sam žena pa znam kako žene razmišljaju), da li čuvate slike vaših bivših riba i koji su razlozi za to. Da li zauzimaju neko mesto u vašim srcetima, ili su bile dobre ribe pa volite da ih se setite, ili su vam fotke ostale još od onomad pa ste i zaboravili na njih, ili...

imam neke slike, na kojima sam lepo ispala :mrgreen:
neke bljak sam bacila, da mi ne zauzimaju prostor, koga uvek manjka
nemam pojma da li on cuva slike svojih bivsih (mada ih nigde u stanu ne videh), i nije me briga
ne kapiram postavku teme, ako ima slike, mislis da mu jos znace?!?

imam neke slike, na kojima sam lepo ispala :mrgreen:
neke bljak sam bacila, da mi ne zauzimaju prostor, koga uvek manjka
nemam pojma da li on cuva slike svojih bivsih (mada ih nigde u stanu ne videh), i nije me briga
ne kapiram postavku teme, ako ima slike, mislis da mu jos znace?!?
pa ono, htela sam da čujem šta ljudi misle o tome i da li i sami čuvaju slike. a mislim da njemu ne znače te devojke što je očigledno jer da mu znače verovatno bi bio i dan danas sa nekom od njih, nego eto kažem, zanima me ljudski stav o tome.

Poslednja izmena:

Kako bzvz! Ali sto si pobacala slike, mislim jedino ako ste se rastali u jako losim okolnostima.

Ali ako si sa nekim par godina, sto bi bacala slike... Ipak je to neki period tvog zivota.

nemam pojma. popičkila i pobacala sve! nije da mi je nešto sad žao, ali vidim da ovde većina čuva sve pa sam provalila da sam budala hehe u neku ruku. ne zapravo, mislila sam da to tako treba ili šta ja znam. kažem nije mi nešto specijalno žao. i sad kad razmišljam da li bih to uradila i sad sa ovim dečkom, uh...toliko ga volim i pomislim da bih trebala da čuvam te uspomene, a sa druge strane toliko bi mi bilo teško posle raskida (jer ga puno volim) da bih onda razmišljala kako bih trebala da pobacam njegove slike da ga ne bih gledala i umirala za njim. obrno - okreni, meni izgleda uvek dodje da ih bacim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back