Да ли ћете ми дати копати

Да ли би нам дали копати?

• 1

glasova: 1 3,4%
  • ДА

glasova: 6 20,7%
  • НЕ

glasova: 22 75,9%

• Ukupno glasova
    29
Ne može referendum jer se promene uslovi da važi koliko god da izađe, ukine se da je legitiman kada izađe 51%

Tako su utrpali hrvatsku u nato
Ако је тако и то је једноставно - ићи на референдум да се промени Устав Р. Србије ... Све се да решити на миран и демократски начин...верујем да би садашња власт прихватила и ту промену устава Р. Србије ...

И шта предлажеш - да се то реши фашистичким методама?
Овако? Па то покушавате, ал не даје резултате.
фалангисти.jpg

Сам сигурно то не покушавам и не подржавам ...
Подржаваш убице мале Милице, подржаваш Кристијана Шмита, Сороша, Шредера, Блера, Клинтона, НАТО, УСАИД... Подржаваш.

Poslednja izmena:
Подржаваш убице мале Милице, подржаваш Кристијана шмита, Сороша, Шредера, Блера, Клинтона, НАТО, УСАИД... Подржаваш.
Не, брате, шта ти је... И мени су ти злочинци 1999. године убили сина јединца ...Никада им то нећу опростити и увек ћу се против тог чопора крволочних хијена борити ...

Не, брате, шта ти је... И мени су ти злочинци 1999. године убили сина јединца ...Никада им то нећу опростити и увек ћу се против тог чопора крволочних хијена борити ...
Нисам ти брат.
Не можеш ми из Љубљане причати како живим, шта се ради са овом земљом и мојим народом.
Подржавањем жвалеге, подржаваш и НАТОубице.

Нисам ти брат.
Не можеш ми из Љубљане причати како живим, шта се ради са овом земљом и мојим народом.
Подржавањем жвалеге, подржаваш и НАТОубице.
Лажеш, јер да је Вучић подржавалац тих злочинаца - то не можеш да кажеш ...

Лажеш, јер да је Вучић подржавалац тих злочинаца - то не можеш да кажеш ...
Ето лажем. Лажем да је узео Блера за плаћеног саветника, да је плаћао кандидатуру Хилари Клинтон, да је на годишњицу бомбардовања довео Шредера у БГ и аплаудирао му, да је предао Срба на КиМ у руке Шиптара, да је поклонио источну Сбију Кинезима, западну Рио Тинту, да је 3-4 пута више плаћао км аутопута Америма, да је завео терор, да је погазио устав, пристао на признање "Косове" од стране Израела и обећао нашу амбасаду у Јерусалиму, хвалио Мурата ... Све лажем. Крив сам!

И шта предлажеш - да се то реши фашистичким методама?
Pazi , tebi nije prihvatljiv moj jednostavan pristup ako krsis pravila i duznosti po kojima si izabran onda ti sledi razresenje...
To je moja definicija odgovornosti , tebi nije prihvatljiva, i to je to , kraj..
Tebi je prihvatljiva definicija odgovornost je ako me potapsu po ledjima i meni se cini da sijam...ok...

Ali bilo koji da je izbor, ne moze biti referendum...moze biti ili tvoj ili moj da je odgovornost, posto je tebi neprihvatljiv moj jednostavan argument, onda ce biti tvoj, ti si odgovoran, ja nisam i to je to...

Pa kako onda podržavaš čoveka koji je
doveo Šredera da drži slovo na konvenciji SNS 2017., na godišnjicu bombardovanja?
Tad je izjavio da to nije problem jer Nemačka nije učestvovala u agresiji na Srbiju 1999, na TV Happy, u emisiji ''Ćirilica", 10.4.2017. godine.:

„To mi pričaju oni koji oće da kažu da je (Šreder) učestvao u bombardovanju, iako nisu tada oni (Nemačka) učestvovali, ali su podržali"

Video snimak njegove sramotne laži:

https://direktno.rs/vesti/drustvo-i...azi-gerhard-sreder-bombardovanje-nemacka.html

Kako možeš da veruješ čoveku koji tako masno slaže, pa još o takvoj stvari? Da Nemačka nije učestvovala u bombardovanju Srbije?

U zivotu ako imate u porodici jednog koji sve zna i moze samo ono sto on kaze i nista vise, desava se garantovano izmestanje toka zivota van tog kruga...
To se garantovano desava, a sad moze ostati neki clanovi domacinstva pod upravom takvog, ali ce kao biljka bez sunca da tuc muc, ili da se degenerisu , ili da nit zive nit zivotare...

Tako je isto i u drzavi , gde svi znaju i moze samo ovako ili nikako , zivot pocinje da zaobilazi takvu drzavu , a vi to vidite kao odlaze vam mladi...Ono sto vi vidite je da oni traze mesto gde je moguce ziveti , vi mislite pare i EU , to samo oni gluplji , koji ce da izrintaju pa da se vrate ovde na zicer ovih sto su se obogatili ovde pa im bas trebaju neki koje ce da sisaju na finjaka...

Tako ti je to kad moze samo tako ili nikako..

A zanimljivi su ljudi koji pricaju , a stalno im jedna ruka u tudjem dzepu , kako u srbiji moze posteno , ono na jednu cetvrtinu , a oni su to spremni jer ceo zivot drze jednu ruku u tudjem dzepu i neko ponekad i iz njihovog mazne nesto...

Ja vam garantujem da taj nesto zna i ima nesto u glavi , istog trenutka ce prestati da pusta da mu druga ruka rovari po dzepu , jer jedno je kad te dzepari kolega, isto bleja, isto glupan, kao i ti , a drugo je kad ti imas vec ledja, mislis da si mnogo pametniji od onog secikese, i prosto ti se gadi da te takav odzepari za 2000e u cugu , ili na prevaru...
I posle kuknjava i kriza i fizicki lili ubilacki obracun...tj nece prestati ratovi na Balkanu..

doveo Šredera da drži slovo na konvenciji SNS 2017., na godišnjicu bombardovanja?
Tad je izjavio da to nije problem jer Nemačka nije učestvovala u agresiji na Srbiju 1999, na TV Happy, u emisiji ''Ćirilica", 10.4.2017. godine.:

„To mi pričaju oni koji oće da kažu da je (Šreder) učestvao u bombardovanju, iako nisu tada oni (Nemačka) učestvovali, ali su podržali"

https://direktno.rs/vesti/drustvo-i...azi-gerhard-sreder-bombardovanje-nemacka.html

Kako možeš da veruješ čoveku koji tako masno slaže, pa još o takvoj stvari? Da Nemačka nije učestvovala u bombardovanju Srbije?
Pa tako sto neki ljudi imaju iskljucivost ako je nesto istina, onda je sve drugo laz...
A ne moze biti jer im treba pola od tog drugog....

Imas moj traktat problemi sa sistemima vrednosti ako postoji samo jedna laz i kako je to reseno preko postovanja i nepostovanja, tj svako moze da misli sta hoce, a ti ga ispostujes , ali imas svoju istinu , tako svi imaju svoju istinu i onda je moguce imati vrednosti...vrednujes vrednost nezavisno od istine..
To kasnije donosi korupciju..

Пријатељу, када човек нема алтернативу и бира између два зла модар покуша да одабере оног манјега ... Дакле, то је најискреније, онако излетело из душе ...

onda ti sledi razresenje...
Да, али разрешење председника Србије је дефинисано Уставом РС каква је процедура ...Зашто се деклакларативно залажеш за правну државу, а не поштујеш Устав Србије? Зар то није свето писмо за грађане?

Да, али разрешење председника Србије је дефинисано Уставом РС каква је процедура ...Зашто се деклакларативно залажеш за правну државу, а не поштујеш Устав Србије? Зар то није свето писмо за грађане?

Господине професоре.

Изађите си хранити или си јести голубове ..Престанит си свој суви кривак довлачити овде пролитавајући се ( знате што јест литоња ?)

Пријатељу, када човек нема алтернативу и бира између два зла модар покуша да одабере оног манјега ... Дакле, то је најискреније, онако излетело из душе ...

У србији тренутно има два зла и једно добро .

Немамањега зла..зло је зло ..ти си против добра ...

Шта вреди теби објашњавати..

Сенилан си ..а умислио да си силан..

па ћеш сутрадан исту верглати причу ..Ионако сви причају да исто реваш ( знашли шта је ревати ? )

на овим страницама три деценије

Пошаљи умрлицу и сву документацију модерацији да верификује твоје тврдње ..

Шта желишпостићи тим патосом ( знашли шта је патос( грчки ) )

Back