- Poruka
- 85.204
Ne može referendum jer se promene uslovi da važi koliko god da izađe, ukine se da je legitiman kada izađe 51%И шта предлажеш - да се то реши фашистичким методама?
Tako su utrpali hrvatsku u nato
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne može referendum jer se promene uslovi da važi koliko god da izađe, ukine se da je legitiman kada izađe 51%И шта предлажеш - да се то реши фашистичким методама?
Ако је тако и то је једноставно - ићи на референдум да се промени Устав Р. Србије ... Све се да решити на миран и демократски начин...верујем да би садашња власт прихватила и ту промену устава Р. Србије ...Ne može referendum jer se promene uslovi da važi koliko god da izađe, ukine se da je legitiman kada izađe 51%
Tako su utrpali hrvatsku u nato
Овако? Па то покушавате, ал не даје резултате.И шта предлажеш - да се то реши фашистичким методама?
Сам сигурно то не покушавам и не подржавам ...Овако? Па то покушавате, ал не даје резултате.
Pogledajte prilog 1774120
Подржаваш убице мале Милице, подржаваш Кристијана Шмита, Сороша, Шредера, Блера, Клинтона, НАТО, УСАИД... Подржаваш.Сам сигурно то не покушавам и не подржавам ...
Не, брате, шта ти је... И мени су ти злочинци 1999. године убили сина јединца ...Никада им то нећу опростити и увек ћу се против тог чопора крволочних хијена борити ...Подржаваш убице мале Милице, подржаваш Кристијана шмита, Сороша, Шредера, Блера, Клинтона, НАТО, УСАИД... Подржаваш.
Нисам ти брат.Не, брате, шта ти је... И мени су ти злочинци 1999. године убили сина јединца ...Никада им то нећу опростити и увек ћу се против тог чопора крволочних хијена борити ...
Лажеш, јер да је Вучић подржавалац тих злочинаца - то не можеш да кажеш ...Нисам ти брат.
Не можеш ми из Љубљане причати како живим, шта се ради са овом земљом и мојим народом.
Подржавањем жвалеге, подржаваш и НАТОубице.
Ето лажем. Лажем да је узео Блера за плаћеног саветника, да је плаћао кандидатуру Хилари Клинтон, да је на годишњицу бомбардовања довео Шредера у БГ и аплаудирао му, да је предао Срба на КиМ у руке Шиптара, да је поклонио источну Сбију Кинезима, западну Рио Тинту, да је 3-4 пута више плаћао км аутопута Америма, да је завео терор, да је погазио устав, пристао на признање "Косове" од стране Израела и обећао нашу амбасаду у Јерусалиму, хвалио Мурата ... Све лажем. Крив сам!Лажеш, јер да је Вучић подржавалац тих злочинаца - то не можеш да кажеш ...
Pazi , tebi nije prihvatljiv moj jednostavan pristup ako krsis pravila i duznosti po kojima si izabran onda ti sledi razresenje...И шта предлажеш - да се то реши фашистичким методама?
Profesore, poslušajte ovog mladog i pametnog čovekaСам сигурно то не покушавам и не подржавам ...
Oh, that's fooking poeticСтисни колена и не окрећи се, сине, немој зглајзат преко Дрине, да те јуне не муне ...![]()
Pa kako onda podržavaš čoveka koji jeНе, брате, шта ти је... И мени су ти злочинци 1999. године убили сина јединца ...Никада им то нећу опростити и увек ћу се против тог чопора крволочних хијена борити ...
Pa tako sto neki ljudi imaju iskljucivost ako je nesto istina, onda je sve drugo laz...Pa kako onda podržavaš čoveka koji je
doveo Šredera da drži slovo na konvenciji SNS 2017., na godišnjicu bombardovanja?
Tad je izjavio da to nije problem jer Nemačka nije učestvovala u agresiji na Srbiju 1999, na TV Happy, u emisiji ''Ćirilica", 10.4.2017. godine.:
„To mi pričaju oni koji oće da kažu da je (Šreder) učestvao u bombardovanju, iako nisu tada oni (Nemačka) učestvovali, ali su podržali"
Video snimak njegove sramotne laži:
https://direktno.rs/vesti/drustvo-i...azi-gerhard-sreder-bombardovanje-nemacka.html
Kako možeš da veruješ čoveku koji tako masno slaže, pa još o takvoj stvari? Da Nemačka nije učestvovala u bombardovanju Srbije?
Пријатељу, када човек нема алтернативу и бира између два зла модар покуша да одабере оног манјега ... Дакле, то је најискреније, онако излетело из душе ...Pa kako onda podržavaš čoveka koji je
doveo Šredera da drži slovo na konvenciji SNS 2017., na godišnjicu bombardovanja?
Tad je izjavio da to nije problem jer Nemačka nije učestvovala u agresiji na Srbiju 1999, na TV Happy, u emisiji ''Ćirilica", 10.4.2017. godine.:
„To mi pričaju oni koji oće da kažu da je (Šreder) učestvao u bombardovanju, iako nisu tada oni (Nemačka) učestvovali, ali su podržali"
Video snimak njegove sramotne laži:
https://direktno.rs/vesti/drustvo-i...azi-gerhard-sreder-bombardovanje-nemacka.html
Kako možeš da veruješ čoveku koji tako masno slaže, pa još o takvoj stvari? Da Nemačka nije učestvovala u bombardovanju Srbije?
Да, али разрешење председника Србије је дефинисано Уставом РС каква је процедура ...Зашто се деклакларативно залажеш за правну државу, а не поштујеш Устав Србије? Зар то није свето писмо за грађане?onda ti sledi razresenje...
Сам сигурно то не покушавам и не подржавам ...
Да, али разрешење председника Србије је дефинисано Уставом РС каква је процедура ...Зашто се деклакларативно залажеш за правну државу, а не поштујеш Устав Србије? Зар то није свето писмо за грађане?
Пријатељу, када човек нема алтернативу и бира између два зла модар покуша да одабере оног манјега ... Дакле, то је најискреније, онако излетело из душе ...
Не, брате, шта ти је... И мени су ти злочинци 1999. године убили сина јединца ...Никада им то нећу опростити и увек ћу се против тог чопора крволочних хијена борити ...
Пријатељу, када човек нема алтернативу и бира између два зла модар покуша да одабере оног манјега ... Дакле, то је најискреније, онако излетело из душе ...