- Poruka
- 89.439
Ne znam na koju bih temu sa ovim snimkom. Razbucao je Stari zavet
i Jehovu u param parčad.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
6000 god nije bilo nista posle potopa a onda se pojavila zelja u ljudima da vladaju drugima.
Ne znam na koju bih temu sa ovim snimkom. Razbucao je Stari zavet
i Jehovu u param parčad.
Lupetac veze nema o nicemu.Ako ti skakućeš ko po žaru, onda mora da ima dosta istine u tome
što je ovan na snimku rekao.
Zašto je bog dozvolio sotoni da šetka rajskim vrtom?Djavo je upotrebio zmiju kao mediuma i progovorio kroz nju.
Zato je bio sotona ne zmija.
Zasto?
To nam pokazuje da su Adam i Eva znali za njegov pad i da su bili opomenuti.
I da je pali andjeo dosao licno, prevara mu nebi uspela.
Ocigledno je zmija bila u dtvetu i pali andjeo je to iskoristio.
Ali zmija se nije sklonila primetivsi da nesto nije u redu.
I danas ako posmatrate delovanje demona, koriste neke ljude kao mediume.
Andjeo Bozji je progpvorio kroz Magaricu jednom prilikom.
Zasto mu je dozvolio uopste da bude slobidan iako je pre toga vec pao i prevario trecinu andjela?Zašto je bog dozvolio sotoni da šetka rajskim vrtom?
Zašto zmija onda naeba, ako je pustila sotonu znači da je razumnaSotona ne bi uspeo da prevari coveka da nije iskoristio zmiju i zato je to ucinio
Za jahvu je u pravu i Isus to kaže da je to đavo
Vaš otac je đavoGdje si to nasao?
Сале
Zašto zmija onda naeba, ako je pustila sotonu znači da je razumna
Glasnik:
Ocigledno je zmija bila u drvetu i pali andjeo je to iskoristio.
Ali zmija se nije sklonila primetivsi da nesto nije u redu.
| 1. Mojsijeva 3,1 | Ali zmija bješe lukava mimo sve zvijeri poljske, koje stvori Gospod Bog; pa reče ženi: je li istina da je Bog kazao da ne jedete sa svakoga drveta u vrtu? |
PoštenoIz toga izvlacim zakljucak
Vaš otac je đavo
Isus sveštnicima, a oni su služili jahvi
Jahve ili jhvh nije Isusov bog, nigde ga ne spominje.Iz kojeg Jevandjelja?
(On ih kudi sto ne sluze bogu kako treba nego su hipokrate.)
Jahve ili jhvh nije Isusov bog, nigde ga ne spominje.
Jahve je nacionalni bog jevreja koji je nasilnički nastrojen, zato su jevreji gledali kako da ubiju Isusa jer je pričao ljudima što se kosilo sa njihovim učenjem.
Isus navin je izvršio genocid na naredbu jahvinu.
Pa cim ne sluze Bogu kako treba, odma sluze djavolu.Iz kojeg Jevandjelja?
(On ih kudi sto ne sluze bogu kako treba nego su hipokrate.)
| Matej 7,16 | Po rodovima njihovijem poznaćete ih. Eda li se bere s trnja grožđe, ili s čička smokve? |
| Matej 7,17 | Tako svako drvo dobro rodove dobre rađa, a zlo drvo rodove zle rađa. |
| Matej 7,18 | Ne može drvo dobro rodova zlijeh rađati, ni drvo zlo rodova dobrijeh rađati. |
| Matej 7,19 | Svako dakle drvo koje ne rađa roda dobra, sijeku i u oganj bacaju. |
| Matej 7,20 | I tako dakle po rodovima njihovijem poznaćete ih. |
| Matej 7,21 | Ne će svaki koji mi govori: Gospode! Gospode! ući u carstvo nebesko; no koji čini po volji oca mojega koji je na nebesima. |
| Matej 7,22 | Mnogi će reći meni u onaj dan: Gospode! Gospode! nijesmo li u ime tvoje prorokovali, i tvojijem imenom đavole izgonili, i tvojijem imenom čudesa mnoga tvorili? |
| Matej 7,23 | I tada ću im ja kazati: nikad vas nijesam znao; idite od mene koji činite bezakonje. |
| Matej 7,24 | Svaki dakle koji sluša ove moje riječi i izvršuje ih, kazaću da je kao mudar čovjek koji sazida kuću svoju na kamenu: |
Isus nije pricao Jevrejima nesto drugo sto Jahve nije rekao vec im je pricao protiv onoga sto su oni iskrivili sto im ni Jahve nije rekao.Сале:
Vi ignorišete objavlјeni sadržaj ovog člana.
Jahve ili jhvh nije Isusov bog, nigde ga ne spominje.
Jahve je nacionalni bog jevreja koji je nasilnički nastrojen, zato su jevreji gledali kako da ubiju Isusa jer je pričao ljudima što se kosilo sa njihovim učenjem.
Isus navin je izvršio genocid na naredbu jahvinu.
| Matej 7,21 | Ne će svaki koji mi govori: Gospode! Gospode! ući u carstvo nebesko; no koji čini po volji oca mojega koji je na nebesima. |
| Matej 15,3 | A on odgovarajući reče im: zašto i vi prestupate zapovijest Božiju za običaje svoje? |
| Marko 7,8 | Jer ostaviste zapovijesti Božije, a držite običaje ljudske, pranje žbanova i čaša; i druga mnoga takova činite. |
| Marko 7,13 | Ukidajući riječ Božiju svojijem običajem koji ste postavili; i ovako mnogo koješta činite. |
Šta da pustim, gde Isus uopšte spominje jahvuPusti to. Gdje to pise. To je bitno.
Ma gdje pise da je njihov bog djavo?Šta da pustim, gde Isus uopšte spominje jahvu