Da li biste...

To ti je kao u mafijashkim filmovima, kada jednog bosa lik izda radi drugog, ovaj drugi ga posle toga rokne jer ide sa premisom da ce njemu kad tad isto uraditi... nisam za vezu sa cicom koja je prevalila da bi bila samnom...ne bi je roknuo :P, ali ...:lol: recimo da bi brzo nestalo fluida medju nama :P (beshe jedan sluchaj ...)

...највећа дроља може постати највернија и обрнуто...али никад не бих могао да је поштујем у овом случају...мада мислим да не бих могао да дођем у ситуацију да се мувам са нечијом девојком/женом (и надам се да нећу доћи у такву ситуацију...јер увек кад кажем никад...као по правилу долазим у искушење...:roll:)

mogli da ostanete sa muskarcem ili zenom koja je zbog vas prvo prevarila a onda i ostavila svog partnera, ili mislite da biste mogli da mu/joj verujete dovoljno da se isto sa vama nece ponoviti?

da, mogla bih... samo mi se ne dopada ovo "zbog vas" jer jedino u to ne verujem... ako varamo to radimo zbog sebe, nekog svog nezadovoljstva, potrebe i sl. ako ostavljamo, takodje... i nikada moje poverenje u "moguceg" ne bi zavisilo od takvih stvari, niti bi one mogle da utichu na isto...

pa sad slazem se da je zbog vas los izraz, mislila sam na onu situaciju kad se primite do besvesti na nekoga ko je vec u nekoj vezi, posebno "ozbiljnoj" i ima fluida i kapirate se i uradite nesto jednom, pa jos jednom, pa se on/ona eventualno nesto kao premislja pa se na kraju ipak odluci za vas, ali sve to traje i nije "na keca" i tako... :):)

pa sad slazem se da je zbog vas los izraz, mislila sam na onu situaciju kad se primite do besvesti na nekoga ko je vec u nekoj vezi, posebno "ozbiljnoj" i ima fluida i kapirate se i uradite nesto jednom, pa jos jednom, pa se on/ona eventualno nesto kao premislja pa se na kraju ipak odluci za vas, ali sve to traje i nije "na keca" i tako... :):)

a kakve veze ima da li se taj neko odmah odluchio za tebe ili kasnije i nakon ne znam ni ja kakvog sve premishljanja? u oba sluchaja se radi o "samo" njegovom izboru i zato mi se dize kosa na glavi od izjava tipa e syebala mu brak i sl. odnosno gradi srecu na njenoj nesreci, kako vec pomenu neko ovde...:roll::evil:

Back