Da li biste voleli povratak SFRJ?

• Začetnik teme Začetnik teme was
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li biste voleli povratak SFRJ?

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ha-Nocri:
Polako, daleko smo mi jos od EU. Moramo da se promenimo i prihvatimo Evropske vrednosti pre svega. Zakoni su stvar formalnosti... uglavnom.
Jasno ;)
Ma vidim ja da si ti veliki obozavalac bivshe Yugoslavije... i kazao si:
"Zakoni su stvar formalnosti... uglavnom."
P
okojni Drug Tito je rekao slicno:
" Ne moramo se drzati Zakona kao pijan plota." ;)

the_scream.jpg

Поново? ОХ, НЕЕЕЕЕ!

pumps:
Srbija se ne pita apsolutno nista, cak ni na svojoj teritoriji.
Onog trenutka kad mocnici EU i USA kazu, dosta - ulazite u EU.
Да знаш, и мени се "јавља" да ће бити баш тако некако.
Ући ћемо тамо, хтели не хтели.

А што се тиче тога да ли се Србија пита......
За ово, дакле, заправо доиста и не.

Ипак, у вези с неким стварима, нарочито унутрашњим, би управо било пожељно, и добро да се пита. То јест, да оно што може среди сама. Ради себе саме.

Ако се некад изнервирам то је када видим мајице са натписом сфрј.Та држава је мом народу донела само патњу и бол.Како год окренеш,и са политичке и са економске стране,Србија је изгубила због савеза са хрватима муслиманима и осталима.Па где нам је памет била?Да није било те државе данас нико од њих не би имао државу.И не само то већ је ћопави загорац и Србију распарчао.Све велике фирме из Србије пребацио у хрватску и словенију.Сви су били своји само смо ми били југословени.Ја само могу једно да кежем ПА ЦРКНИ ВИШЕ ЈУГОСЛАВИЈО!Дај те људи мани те се више тих комунистичких фора и тита и његових отимача.Уништили су све вредности у овој замљи немој те их ви још докрајчити,Ја сам СРБИН и моја земља је само СРБИЈА!

ULICNI_SVIRAC:
Ако се некад изнервирам то је када видим мајице са натписом сфрј.Та држава је мом народу донела само патњу и бол.Како год окренеш,и са политичке и са економске стране,Србија је изгубила због савеза са хрватима муслиманима и осталима.Па где нам је памет била?Да није било те државе данас нико од њих не би имао државу.И не само то већ је ћопави загорац и Србију распарчао.Све велике фирме из Србије пребацио у хрватску и словенију.Сви су били своји само смо ми били југословени.Ја само могу једно да кежем ПА ЦРКНИ ВИШЕ ЈУГОСЛАВИЈО!Дај те људи мани те се више тих комунистичких фора и тита и његових отимача.Уништили су све вредности у овој замљи немој те их ви још докрајчити,Ја сам СРБИН и моја земља је само СРБИЈА!
Neka si nam rekao. Tvoj prvi post na ovom forumu ;)

Back