Da li biste voleli povratak SFRJ?

• Začetnik teme Začetnik teme was
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li biste voleli povratak SFRJ?

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
nije mi jasno kako ne vidite da su politički okviri napravljeni,upravo za povratak toga od čega vi navodno strepite:p

nova zajednica na ovim prostorima je REALNOST.samo se strpite dok ne prođu izbori u hrvatskoj.nakon izbora slijedi carinska i monetarna unija zapadnog balkana,formiranje zajedničkih institucija - prvo gospodarskih i policijskih,a nakon toga i sve drugo;)

naime - postoje sve predispozicije da se to dogodi;)

a što budete onda vi srbi uradili?

hoćete se boriti da izađete iz te tvorevine?;)

BG5:
Ako je neko simpatizer cetnickog pokreta,to ne znaci da nije okrenut budućnosti.
Znači da je previše opterećen prošlošću.
cash:
nije mi jasno kako ne vidite da su politički okviri napravljeni,upravo za povratak toga od čega vi navodno strepite:p

nova zajednica na ovim prostorima je REALNOST.samo se strpite dok ne prođu izbori u hrvatskoj.nakon izbora slijedi carinska i monetarna unija zapadnog balkana,formiranje zajedničkih institucija - prvo gospodarskih i policijskih,a nakon toga i sve drugo;)

naime - postoje sve predispozicije da se to dogodi;)

a što budete onda vi srbi uradili?

hoćete se boriti da izađete iz te tvorevine?;)
Kao što si imao prilike da primetiš, ja jesam jugonostalgičar, ali realno gledajući mislim da stvari ipak neće otići tako daleko. Formiranje zajedničkih institucija ne smatram realnim, novac ćemo imati isti kad zajedno buidemo u EU. U međuvremenu treba da izbegnemo međusobno carinjenje i omogućimo slobodan protok ljudi, roba, kapitala, ideja...

cash:
ali ŠTO JE SLOBO?;)

jedan obični,beznačajni lik koji je ŽRTVOVAN jer nije ispunio ideju koju su smislili drugi.

dakle - tko je veči zločinac,slobo ili oni koji su tu ideju osmislili?:p
On, jer je za razliku od njih imao mogućnost da nešto i sprovede, a nešto drugo spreči. Maštanje nije prekršaj

nesha taxista:
Kao što si imao prilike da primetiš, ja jesam jugonostalgičar, ali realno gledajući mislim da stvari ipak neće otići tako daleko. Formiranje zajedničkih institucija ne smatram realnim, novac ćemo imati isti kad zajedno buidemo u EU. U međuvremenu treba da izbegnemo međusobno carinjenje i omogućimo slobodan protok ljudi, roba, kapitala, ideja...

izbjegavanje carina i slobodan protok ljudi,robe i kapitala NUŽNO nameće zajedničke institucije;)

cash:
nesho,milošević je provodio PLAN stvaranja velike srbije.

umjesto njega mogao je biti bilo tko drugi - stvar bi se jednako odvijala;)
Па дај већ једном тај документ да видимо где се то помиње реч велика србија, то само чујемо од тебе, шиптара, усташа, муджахедина!! Јел имаш ти нешто опипљиво то што тврдиш?? Или само млатиш празну сламу!

strsljen_serb:
Па дај већ једном тај документ да видимо где се то помиње реч велика србија, то само чујемо од тебе, шиптара, усташа, муджахедина!! Јел имаш ти нешто опипљиво то што тврдиш?? Или само млатиш празну сламу!

Ma nema on nista, nastao covek od papagaja.
Geni su cudo, sta ces..... :wink:

Back