Da li biste voleli povratak SFRJ?

• Začetnik teme Začetnik teme was
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li biste voleli povratak SFRJ?

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Za sve koji su ubedjeni da je onda bilo divno:
Taj privid lepog zivota nas je i doveo do ove situacije u kojoj smo od devedesetih. Kako moze da bude nesto dobro sto 'funkcionise' samo kada je skot bio ziv? Vasa apatija i imbecilnost je dovela do ovoga sada. Hleba i igara! Gadite mi se. Vas treba u kavez, pa na pusto ostrvo.

MYOB:
Taj privid lepog zivota nas je i doveo do ove situacije u kojoj smo od devedesetih. Kako moze da bude nesto dobro sto 'funkcionise' samo kada je skot bio ziv? Vasa apatija i imbecilnost je dovela do ovoga sada. Hleba i igara! Gadite mi se. Vas treba u kavez, pa na pusto ostrvo.

ja mislim da su nas do ovoga sada dovele prije svega ovakve izjave...razmisli malo.. :shock:

MYOB:

На Голи Оток са њима - па тамо нека кењ* и нека тамо праве СФРЈ..... :evil:

Verovatno su radikali u velikom broju glasali za oni uvek kukaju za bivsom SFRJ i kunu na sav glas njene unistitelje tj. one koje smatraju da su odgovrni za "razbijanje Jugoslavije" kako vole da kazu a taj spisak im je dug od Mesica i Tudjmana do zlih prevtrljivih Janeza ,Vatikana .,Nemacke ,CIA ... pa sve do bitangi u sopstvenim redovima tako da nije teskom pogoditi da radikali najvise zale za bivsom samoupravnoim zajdnicom naroda i narodnosti i SPSovci naravno uz njih al nisdam siguran da ih ima na ovom forumu.

ne bih rekao trpkovicu , evo tvoj istomisljenik nesha rece da je za restauraciju jugoslavije bez komunizma, dok sam ja eksplicitno protiv.

svi znamo da radikali nikad nisu bili ni za kakve jugoslavije vec za jednu veliku srpsku drzavu koja bi ukljucivala sve teritorije ex SFRJ na kojima su Srbi po popisu iz 1991. bili vecina.

Genmaralno Jugoslvija jeste bila losa za Srbe ali se ne mogu stvari u tako kompleksnom slucaju posmatrati crno-belo ona je imala i dosta pozitivnih strana za sve narode pa i za Srbe inace simptomaticno je da kao grobnicu i nepravdu Jugoslaviju najvise predstavljaju dva najveca njena naroda Srbi i Hrvati i donekle Slovenci kod kojih je taj animozitet uglavnom druge tj. ekonomke prirode .

ma vidi ti opet ovu klonovsku invaziju naloga:

De Almeida:

ULICNI_SVIRAC:

KESH:
Eh, fina stara dobra vremana...

F.E.A.R.:
Niste ni zaslužili još jednom SFRJ da imate, svima vama treba OGROMAN KAVEZ od titanijuma, da normalan svet bude bezbedan od vas monstruma!!! Zagađujete sve sto dotaknete!!!

:roll: :roll: :roll: :roll:

jao hektoriuse pa jel moguće da je to tvojhe maslo?

mislim ko je zaluđen sa Titom osim tebe...

od ova 4 nicka tri su titoistična, a jedan veliki Patrijota poput Mitkea :lol:

was:
Da li biste voleli da ponovo jedan covek kao Tito dodje na celo "nasih naroda i narodnosti" ili mislite da Srbija i ostale zemlje ex- Jugoslavije treba same da se brinu o sebi?

To je bio najveci promasaj u srbskoj istoriji... Zar mislis da bi ga trebalo ponoviti? Jedino sto bih zeleo je da svi Srbi zive u jednoj drzavi ali bez hrvata, muslimana, slovenaca i drugih koji nisu srbi...

MYOB:
Još jedan pristalica Titovih izuma. Zaboravljaš da je taj ''skot'' umro 11 godina pre naših ratovanja.
Jerry Ropero:
ne bih rekao trpkovicu , evo tvoj istomisljenik nesha rece da je za restauraciju jugoslavije bez komunizma, dok sam ja eksplicitno protiv.

svi znamo da radikali nikad nisu bili ni za kakve jugoslavije vec za jednu veliku srpsku drzavu koja bi ukljucivala sve teritorije ex SFRJ na kojima su Srbi po popisu iz 1991. bili vecina.
...odnosno za konstantno ratovanje sa svima. To je kao bolje. Hvala lepo.
eremita:

На Голи Оток са њима - па тамо нека кењ* и нека тамо праве СФРЈ..... :evil:
Nećeš Jugu, a hoćeš Titiove izume. Koji si ti lik...
A i taj aplauz si preuzeo odavde:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4582623&postcount=1728

Back