Ha-Nocri
Iskusan
- Poruka
- 6.818
Polako, daleko smo mi jos od EU. Moramo da se promenimo i prihvatimo Evropske vrednosti pre svega. Zakoni su stvar formalnosti... uglavnom.pumps:28 mijesta... ili ce ovi evropljani morati da mijenjaju Ustav. :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Polako, daleko smo mi jos od EU. Moramo da se promenimo i prihvatimo Evropske vrednosti pre svega. Zakoni su stvar formalnosti... uglavnom.pumps:28 mijesta... ili ce ovi evropljani morati da mijenjaju Ustav. :wink:
JasnoHa-Nocri:Polako, daleko smo mi jos od EU. Moramo da se promenimo i prihvatimo Evropske vrednosti pre svega. Zakoni su stvar formalnosti... uglavnom.
hehepumps:Jasno
Ma vidim ja da si ti veliki obozavalac bivshe Yugoslavije... i kazao si:
"Zakoni su stvar formalnosti... uglavnom."
Pokojni Drug Tito je rekao slicno:
" Ne moramo se drzati Zakona kao pijan plota."![]()
MA, razumio sam ja vrlo dobro... samo mala shala i sjecanje na Tita.Ha-Nocri:hehe
Nisam mislio na isto sto i Tito. Mislim da nisi razumeo moj post

Od nas zavisipumps:MA, razumio sam ja vrlo dobro... samo mala shala i sjecanje na Tita.
Sto se tice EU... pa nece Srbija ili Crna Gora, Hrvatska... Albanija ostati kao pusto ostrvo u Evropi, zar ne?![]()

Mislish?Ha-Nocri:Od nas zavisi
![]()
Pa nije bas tako. Postoje fixni standardi koji se moraju ispuniti. Ima i onih koji se menjaju, ali su nam uslovi za ulazak u EU indenticni sa Bugarskom recimo. Dobro, tu je i teret ratova, ali nismo poseban slucaj.pumps:Mislish?
Srbija se ne pita apsolutno nista, cak ni na svojoj teritoriji.
Onog trenutka kad mocnici EU i USA kazu, dosta - ulazite u EU.
Да знаш, и мени се "јавља" да ће бити баш тако некако.pumps:Srbija se ne pita apsolutno nista, cak ni na svojoj teritoriji.
Onog trenutka kad mocnici EU i USA kazu, dosta - ulazite u EU.
Ako ne citash dnevnu shtampu, ne gledash televiziju i ne slushash sto ti "intelektualci" sipaju... onda cesh uvidjeti da Ameri vode drzavu Srbiju.Ha-Nocri:Pa kako se ne pita. Da nam Ameri ne vode drzavu? Ili mi?
Sa ovim se slazempumps:Tako je Norma...
Srbija ce urediti unutrashnje stanje, donijeti i postovati Zakone, okanuce se i nacionalizama (ne mijsham sa shovinizmom) i okrenuti novi list u svojoj, ipak, svijetlijoj buducnosti u E Uniji.
Sa ovim se ne slazem. Nije tacno da je vode. Ali mi neke stvari radimo kako oni zatraze. To je daleko od vodjenja Srbije.pumps:Ako ne citash dnevnu shtampu, ne gledash televiziju i ne slushash sto ti "intelektualci" sipaju... onda cesh uvidjeti da Ameri vode drzavu Srbiju.
Neka si nam rekao. Tvoj prvi post na ovom forumuULICNI_SVIRAC:Ако се некад изнервирам то је када видим мајице са натписом сфрј.Та држава је мом народу донела само патњу и бол.Како год окренеш,и са политичке и са економске стране,Србија је изгубила због савеза са хрватима муслиманима и осталима.Па где нам је памет била?Да није било те државе данас нико од њих не би имао државу.И не само то већ је ћопави загорац и Србију распарчао.Све велике фирме из Србије пребацио у хрватску и словенију.Сви су били своји само смо ми били југословени.Ја само могу једно да кежем ПА ЦРКНИ ВИШЕ ЈУГОСЛАВИЈО!Дај те људи мани те се више тих комунистичких фора и тита и његових отимача.Уништили су све вредности у овој замљи немој те их ви још докрајчити,Ја сам СРБИН и моја земља је само СРБИЈА!
Да.И ја сам некултуран.Поздрав свима на форуму!Ha-Nocri:Neka si nam rekao. Tvoj prvi post na ovom forumu![]()
Svaki novi clan je dragocen, bio od radikal, demokrata, LDP-ovac, Hrvat, Bosnjak, Albanac itd.. Nije bitno. Zato dobrodosaoULICNI_SVIRAC:Да.И ја сам некултуран.Поздрав свима на форуму!

ULICNI_SVIRAC:Ако се некад изнервирам то је када видим мајице са натписом сфрј.
Помало си контрадикторан! Заштитни знак ти је застава државе "трулог" капитализма а залиш за "веселим" пролетаријатом! Не не,ниси ти поштен интелектуалац! Врати пасош!KESH:Eh, fina stara dobra vremana...
![]()