Da li biste voleli povratak SFRJ?

• Začetnik teme Začetnik teme was
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li biste voleli povratak SFRJ?

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
medved_bg:
Glup. Ako treba da se bira tačan odgovor :lol:
nego, još jedna odlika te šizofrenije je da svi pričaju isto i to doslovno istim rečenicama, samo se imenice promene. Tako je YU funkcionisala na štetu Srba i na korist Hrvata, odnosno na štetu Hrvata, a korist Srba, u zavisnosti od toga ko priča priču. I to uz gomilu argumenata, ja već dugo ne mogu da procenim koji su valjani, a koji su za đubre. Npr. od onoga da su Hrvati (a i svi ostali) robovali Beogradu, do onoga da je samo Srbija izdeljena na pokrajine da bi se lakše rasparčala. I toga ima hrpetina...
Da li to znači da smo mi svi kao narodi prirodno šizofrenični u ma kojem sistemu ili je to "samo" YU-sindrom?
Inače, mislim da ne treba više da pokušavamo nešto slično. Ne umemo, a skupo se plaća. A istovremeno se sećam kao da je juče bilo kad su se Kiki bombone prvi put posle rata pojavile u našim radnjama...

hahahaha..joj...znala sam da imamo mnogo slicnosti...ali eto sada ispalo da su srbi i hrvati ipak braca...barem sto se sizofrenije tice...svima nam krv crvena, iste bolesti imamo i prividaju nam se iste slicice koje nam nedaju da spavamo.. :lol:

eremita brate moj...eto od iste bolesti patimo... :shock:

SANDRINAbg:
Šta očekivati od ovog krda...oni to da kažu..??? :shock: Mizerija ljudska...nije im dovoljno što sva ta zla napraviše, još dolaze ovde da se iživljavaju nad našim žrtvama...ne vredjati stoku...za njih postoji drugo ime... :? :confused: :evil:

Оваквим свињаријама је крив а и допринео је само Борис Тадић, Оливр Дулић и Вук Јеремић - они су јасно овим усташама показали пут и дали зелено светло да раде ово што раде.........то је једино што ме у целој ствари нервира....... 8-) јер такво понашање и пренебрегавање чињеница О РАТНОМ ЗЛОЧИНУ И ГЕНОЦИДУ НАД СРБИМА охрабрује преостали олош да пише ово што пише.......

eremita:
Оваквим свињаријама је крив а и допринео је само Борис Тадић, Оливр Дулић и Вук Јеремић - они су јасно овим усташама показали пут и дали зелено светло да раде ово што раде.........то је једино што ме у целој ствари нервира....... 8-) јер такво понашање и пренебрегавање чињеница О РАТНОМ ЗЛОЧИНУ И ГЕНОЦИДУ НАД СРБИМА охрабрује преостали олош да пише ово што пише.......

tako je eremita...ja sam u stalnom dogovoru s Tadicem..da tebe nerviram... :shock:

eremita:
Jok, nego su ti fasisti poput Seselja i Slobe isprali mozak bolesni pa si sada samo njihovo oruzije. Oni u tebi zive.

Ti si taj koji bi svew Hrvate proterao iz Srbije. Razmisli malo o cemu picas.

eremita:

I oni...a ovde im je dozvolio...pa zna se ko je ovde vlast...nemaju ni stida, ni obraza, ni morala, al' k'o što Laci već reče, bolesnici jadni dolaze ovde da bi na svojim hrvatskim i muslimanskim forumima kopirali ove postove i tamo razbijali svoju zločinačku monotoniju izjavama tipa " Al' za'ebavamo Srbe u njihovoj avliji...e jesu ba glupi"... :roll: ...tako da...jedino im ostaviti ovo i nek' se k'o i u svojim "kućama" sami onanišu...mizerija... :roll: :evil:

ПРЕДАК ДУШАН – ПА ЈЕ АНТЕ КУШАН

И није тако давно било,
Ђед Душану што се збило.
Српском земљом туђин влад'о,
Сваки Србин у њој страд'о.

Туђа војска плени стадо,
Суша спржи жито младо.
Кућа празна – баш без хлеба,
Ђед Душану помоћ треба.

Нема среће, глад је свуда,
A помоћи ниоткуда...
Србин Душан клону духом,
Како снабдет кућу крухом?

Све то гледо фратар Дује,
Па латинску замку кује,
Душану је благо рек'о,
Да га спасит' може неко.
Спасиће га синак Ђорђе,
Ако дете с Дујом пође.
Ту до цркве католика,
Где је срећа превелика.
Научиће Ђорђе књиге,
Па ће живет' баш без бриге,

Он се Ђорђем неће звати,
То име се мора спрати,
Лепше име биће, знате,
Ђорђе ће се звати – Анте.
Од тад Србин неће бити,
Вешто ће се то сакрити,
Он ће Хрват постат дични,
Стално војник папин лични.

Душан приста, туга страшна,
Јер ће фратар дати брашна,
Даће вреће две или три,
Храниће се тако сви.

У животу Анте кушан,
Јер му ћаћа био Душан.
Туђа вера, Анте шта ће,
Стидео се свога ћаће.

Анте им'о Стипу сина,
До високог стиг'о чина.
Аустријског ђенерала,
Антина је лоза дала.
И ђенерал често кушан,
Ђедо му је био Душан!
Римска вера, њему беда,
Стипе мрзи Србин ђеда.

Стипе стече свог потомка,
Звонимира силна момка.
Раст'о Звоне баш на двору,
Ал избег'о није мору.
Прађед Душан и њег' гледа
Па му санка мирна не да.

Школе Звоне посвршав'о,
Све што хтео завршав'о,
Ал' прађеду нешто дужан,
Због тога му и свет ружан.
У немиру и муци је кушан,
Своме сину даде име Душан,
Али прађед, све без стида,
Опет Звони срце кида.

Као муња, Звоне севну,
И памет му мало скрену:
Душан мучи, Душан мори,
Душан мртав, али збори.

Сања Звоне свога претка,
Сања дане злог почетка,
Кад је прађед, сапет јадом,
Мењ'о веру Ђорђу младом.
У сну, Звони беше драго,
Смеши му се прађед благо.

Родитељски Звону моли,
Да ће лечит' своје боли,
И да неће бити кушан,
Ако мали синак Душан,
Православној цркви дође,
И римске се цркве прође.
Биће глава српског дома,
И без страшног отпадиничког лома.

Ha-Nocri:
Jok, nego su ti fasisti poput Seselja i Slobe isprali mozak bolesni pa si sada samo njihovo oruzije. Oni u tebi zive.

Ti si taj koji bi svew Hrvate proterao iz Srbije. Razmisli malo o cemu picas.

Умоболниче, немој изостављати у ономе што пишем оно што је главно, а око чега се стално правиш блесав, олошу од човека! СРБИ СУ ПРОТЕРАНИ, 300 000 СРБА ЈЕ ПРОТЕРАНО И ОПЉАЧКАНО.

УКОЛИКО ИМ ТВОЈЕ УСРАШЕ НЕ ВРАТЕ СВЕ ШТО ИМ ПРИПАДА - ТРЕБА ПРИМЕНИТИ РЕЦИПРОЦИТЕТ - то је мој став!

Јеси ли видео како то лепо Руси раде......стока британска протерала 4 руских дипломата и одмах су Руси протерали 4 британских дипломата. ИИИИИИииииии??? Шта је сад????? Тајац!

Свака нормална држава треба да поступа по систему РЕЦИПРОЦИТЕТА јер у противном чини велику штету свом народу - а у овом случају Србима! Хоћеш ли ти стоко да тим Србима који су протерани а има их 300 000 НАДОКНАДИШ ОНО ШТО СУ ТВОЈЕ УСТАШЕ ЊИМА ОПЉАЧКАЛЕ ??? Нећеш, наравно! А ко ће ??????
Срам те било......али коме ја то пишем када знам да ти ни стида ни срама немаш!

Дакле, да сам власт ПОСТАВИ БИХ УЛТИМАТУМ - или да одмах врате Србима опљачкано - или ће њихови Хрвати доживети исто.... па нека размисле !!!!!!!!

SANDRINAbg:
I oni...a ovde im je dozvolio...pa zna se ko je ovde vlast...nemaju ni stida, ni obraza, ni morala, al' k'o što Laci već reče, bolesnici jadni dolaze ovde da bi na svojim hrvatskim i muslimanskim forumima kopirali ove postove i tamo razbijali svoju zločinačku monotoniju izjavama tipa " Al' za'ebavamo Srbe u njihovoj avliji...e jesu ba glupi"... :roll: ...tako da...jedino im ostaviti ovo i nek' se k'o i u svojim "kućama" sami onanišu...mizerija... :roll: :evil:
Moral? Obraz? Obzir? Koristis reci koje nemas pojma sta znace. A ako neko ne misli isto kao ti taj nije Srbin. Ajde o'ladi malo.

Jerry Ropero:
ako je zaista vecina srba za povratak SFRJ, onda mogu da kazem da smo mi Srbi zaista jedan veoma glup narod.

Ne budi naivan kad nisi...pogledaj ko učestvuje na ovoj temi i pomnoži glasove ZA sa po 4-5 nick-ova koje te individue koriste i sve je jasno... :smile:

Ostali glasovi za NIKAD su naši odavde, jasno je...nismo blesavi, što reče mislim Registra, da dozvolimo da nas ološ za'ebe po ko zna koji put...nismo naravno! :evil:

eremita:
Умоболниче, немој изостављати у ономе што пишем оно што је главно, а око чега се стално правиш блесав, олошу од човека! СРБИ СУ ПРОТЕРАНИ, 300 000 СРБА ЈЕ ПРОТЕРАНО И ОПЉАЧКАНО.

УКОЛИКО ИМ ТВОЈЕ УСРАШЕ НЕ ВРАТЕ СВЕ ШТО ИМ ПРИПАДА - ТРЕБА ПРИМЕНИТИ РЕЦИПРОЦИТЕТ - то је мој став!

Јеси ли видео како то лепо Руси раде......стока британска протерала 4 руских дипломата и одмах су Руси протерали 4 британских дипломата. ИИИИИИииииии??? Шта је сад????? Тајац!

Свака нормална држава треба да поступа по систему РЕЦИПРОЦИТЕТА јер у противном чини велику штету свом народу - а у овом случају Србима! Хоћеш ли ти стоко да тим Србима који су протерани а има их 300 000 НАДОКНАДИШ ОНО ШТО СУ ТВОЈЕ УСТАШЕ ЊИМА ОПЉАЧКАЛЕ ??? Нећеш, наравно! А ко ће ??????
Срам те било......али коме ја то пишем када знам да ти ни стида ни срама немаш!

Дакле, да сам власт ПОСТАВИ БИХ УЛТИМАТУМ - или да одмах врате Србима опљачкано - или ће њихови Хрвати доживети исто.... па нека размисле !!!!!!!!
JEste, ko spori da je u Oluji i Bljasku bilo svakakvih zlocina i da je veliki broj Srba proteran. To je bilo u dogovoru sa Slobom, al' nema veze to sada.

Ali reciprocitet neces nikada primeniti. Pa moje komsije su Hrvati, rodjeni ovde sa kojima se druzim ceo zivot. Znaci neces ih proterati svojim fasistickim mozgom. Nisu ti oni nista krivi. A ti tako slep vidis samo naciju, a ne ljude iza toga. "Ljudi su ljudi bez obzira sa ovog ili onog meridijana".

Sva sreca sto fasisti nisu vlast inace bi izgubili sve. Svi mladi obrazovani ljudi bi napustili zemlju.

Nikako SFRJ.
SFRJ po AVNOJ-u je bila anti-srpski projekat.
Paradoksalna situacija je da je strana koja je 45.pobedila dobila drzavu kao da je gubitnik samo im je to saopshteno nakon 50 godina.
To samo budale posle dogadjaja 90-tih ne vide.
Shto AP nisu imali Srbi u Krajini?
Ili bilo ko van Srbije u Jugoslaviji?
Da,da...sve sasvim sluchajno...

Enfroz2891.:
Nikako SFRJ.
SFRJ po AVNOJ-u je bila anti-srpski projekat.
Paradoksalna situacija je da je strana koja je 45.pobedila dobila drzavu kao da je gubitnik samo im je to saopshteno nakon 50 godina.
To samo budale posle dogadjaja 90-tih ne vide.
Shto AP nisu imali Srbi u Krajini?
Ili bilo ko van Srbije u Jugoslaviji?
Da,da...sve sasvim sluchajno...

Iz razno raznih razloga neki to možda kasnije shvate...pijetet prema precima, u mom slučaju itd...bitno je na kraju sve to sam sebi priznati, a onda i javno progovoriti... :confused:

Back