Da li biste voleli povratak SFRJ?

• Začetnik teme Začetnik teme was
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li biste voleli povratak SFRJ?

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
eremita:
И таква стока усрашка је и данас овде на пдф и закукава и заурлава за "старим добрим временима" када су на грбачи Србије могли да уживају. Али, хвала Богу, НИКАД ВИШЕ...... никад више......... стоку геноцидну и злочиначку треба протерати из Србије........ :evil: :evil: :evil:

п.с. Сачувај ме Боже куге и Хрвата !

Pa svi znamo ko ih drži i podržava ovde na pdf...da je ta "vlast" k'o što nije, ne bi se ni oni raspištoljili, slobodno vredjali i iživljavali ovuda...al' sami smo krivi...dok kolektivno ne napišemo peticiju...molbu, šta već administratorima, to nam je što nam je... :roll: :confused:

tokyo:
:lol: :lol:

nemogu vjerovati
i moji su imali zastavu kupili kad sam se ja rodio
i imali ju 15 godina
I isto smo godište, kyo...

Nego, sad malo ozbiljnije....Generalno je mišljenje o YU duboko podeljeno i nema sredine. Mada pitanje je na šta čovek tačno misli kad kucka svoj stav o YU. Ako mislimo o njoj u striktno političkom smislu, kao o društvenom uređenju koje je propalo, o zemlji gde se pokušalo pomiriti nepomirljivo na pogrešan način, sve ušuškano u lak život (na kredit), teško da čovek može da žali za tim. Ali ako pričamo o životu "pre" naspram ovoga sada, pa..recimo ovako, ko je probao jugosošku, gde sme da pljune na Jugu!
Smešno i tužno u svemu je to što bez problema možemo da istovremeno gajimo oba stava u sebi. Neko bi to nazvao šizofrenija....:)
Ima jedna dobra definicija (iz Leksikona YU mitologije): ex-Jugosloveni imaju dva života i jednu biografiju. Jedan život pre raspada, drugi posle raspada YU. Hteli, ne hteli...

medved_bg:

Nego, sad malo ozbiljnije....Generalno je mišljenje o YU duboko podeljeno i nema sredine. Mada pitanje je na šta čovek tačno misli kad kucka svoj stav o YU. Ako mislimo o njoj u striktno političkom smislu, kao o društvenom uređenju koje je propalo, o zemlji gde se pokušalo pomiriti nepomirljivo na pogrešan način, sve ušuškano u lak život (na kredit), teško da čovek može da žali za tim. Ali ako pričamo o životu "pre" naspram ovoga sada, pa..recimo ovako, ko je probao jugosošku, gde sme da pljune na Jugu!
Smešno i tužno u svemu je to što bez problema možemo da istovremeno gajimo oba stava u sebi. Neko bi to nazvao šizofrenija....:)
Ima jedna dobra definicija (iz Leksikona YU mitologije): ex-Jugosloveni imaju dva života i jednu biografiju. Jedan život pre raspada, drugi posle raspada YU. Hteli, ne hteli...

a šizofrenija je ,kao što znamo bolest... znači,ne valja...:) što ne znači da nije tačno...:roll:

medved_bg:

Pa zato i jeste "jugonostalgični". Zaparavo, nostalgični ste za svojim detinjstvom.

Inače, Hrvatska je prešišala 1000dem, Sloveniju neću ni da spominjem, a i za par godina i mi ćemo. Nije stvar u ekonomiji. Jbeš Jugoslaviju.

Ameri imaju jednu izreku:

"Fool me once, shame on you, fool me twice shame on me."

Šta je onaj koji svesno dozvoljava da ga zayebu i treči puta?

Glup? Mazohista?

medved_bg:

bravo!

Ha-Nocri:
Seljancuro. Nemas ti pojma sa politikom. Samo bi da etiketiras, a ako ti se ukaze sansa i da cistis razlicitosti. Patologija bolesnog mozga.

И ти си ми неки "Војвођанин".......ахахаха.......па овакве усташке пароле може само да пише неки осведочени усраша КОЈИ НЕ ЗНА СВОЈЕ ПОРЕКЛО а људе око себе који то знају мрзи и презире до болести........ :evil:

eremita:
И ти си ми неки "Војвођанин".......ахахаха.......па овакве усташке пароле може само да пише неки осведочени усраша КОЈИ НЕ ЗНА СВОЈЕ ПОРЕКЛО а људе око себе који то знају мрзи и презире до болести........ :evil:
Sta, da se ne vrsi etnicko ciscenje? Pa to moze da podrzava samo ustasa, ovi noviji cetnici, svi sovinisti i fasisti.

eremita:

Mito, kakav bre Vojvodjanin, hahahahah :lol: :lol: :lol:

p.s. Jedno pitanje :

Zašto svi ovi iz Bosne i 'rvacke što se iživljavaju ovuda stavljaju kao mesto odakle su Vojvodina, NS i tako i zašto se svi od Anamo kunu u novosadjane...k'o oni su raja i rado idu tamo...ozbiljno pitam??? :shock:

Ha-Nocri:
Sta, da se ne vrsi etnicko ciscenje? Pa to moze da podrzava samo ustasa, ovi noviji cetnici, svi sovinisti i fasisti.

Марш стоко усрашка тамо код МЕсића па му причај о ЕТНИЧКОМ ЧИШЋЕЊУ.....стооооооокоооооооооо !!!!!!!!!!!!! 300 000 Срба .........300 000 људи, жена, деце, стараца.......у питању су векови успомена, имовина, куће, штале, стока, механизација, фотографије, успомене, гробља, цркве.......стоооооооокооооооооооооо !!!!!!!!!

Да Бог да са најлон кесом и целим животом у њој ходао по свету
- бедо од човека.....никада реч ниси рекао за злочин етничког чишћења против Срба !!!!!!!!

SiIent Bob:

Pa zato i jeste "jugonostalgični". Zaparavo, nostalgični ste za svojim detinjstvom.

Inače, Hrvatska je prešišala 1000dem, Sloveniju neću ni da spominjem, a i za par godina i mi ćemo. Nije stvar u ekonomiji. Jbeš Jugoslaviju.

Ameri imaju jednu izreku:

"Fool me once, shame on you, fool me twice shame on me."

Šta je onaj koji svesno dozvoljava da ga zayebu i treči puta?

Glup? Mazohista?

Glup. Ako treba da se bira tačan odgovor :lol:
nego, još jedna odlika te šizofrenije je da svi pričaju isto i to doslovno istim rečenicama, samo se imenice promene. Tako je YU funkcionisala na štetu Srba i na korist Hrvata, odnosno na štetu Hrvata, a korist Srba, u zavisnosti od toga ko priča priču. I to uz gomilu argumenata, ja već dugo ne mogu da procenim koji su valjani, a koji su za đubre. Npr. od onoga da su Hrvati (a i svi ostali) robovali Beogradu, do onoga da je samo Srbija izdeljena na pokrajine da bi se lakše rasparčala. I toga ima hrpetina...
Da li to znači da smo mi svi kao narodi prirodno šizofrenični u ma kojem sistemu ili je to "samo" YU-sindrom?
Inače, mislim da ne treba više da pokušavamo nešto slično. Ne umemo, a skupo se plaća. A istovremeno se sećam kao da je juče bilo kad su se Kiki bombone prvi put posle rata pojavile u našim radnjama...

eremita:
Марш стоко усрашка тамо код МЕсића па му причај о ЕТНИЧКОМ ЧИШЋЕЊУ.....стооооооокоооооооооо !!!!!!!!!!!!! 300 000 Срба .........300 000 људи, жена, деце, стараца.......у питању су векови успомена, имовина, куће, штале, стока, механизација, фотографије, успомене, гробља, цркве.......стоооооооокооооооооооооо !!!!!!!!!

- бедо од човека.....никада реч ниси рекао за злочин етничког чишћења против Срба !!!!!!!!
Znaci i ti si fasista kao i oni. Bednice. Ti bi da cistis. Evo ovde kod mene u Sremu ima Hrvata i Madjara puno. Ajde dodji da cistis seljacino jedna. Noge te tvoje fasisticke cu ti polomiti. Ti ces da cistis nekog samo zato sto je druge nacije, zaostali bedni crve.

Ha-Nocri:
--------------------------------------------------------------------------------

Цитат:
Оригинал поставио eremita
Марш стоко усрашка тамо код МЕсића па му причај о ЕТНИЧКОМ ЧИШЋЕЊУ.....стооооооокоооооР оооо !!!!!!!!!!!!! 300 000 Срба .........300 000 људи, жена, деце, стараца.......у питању су векови успомена, имовина, куће, штале, стока, механизација, фотографије, успомене, гробља, цркве.......стоооооооокоооооР ооооооо

Да Бог да са најлон кесом и целим животом у њој ходао по свету - бедо од човека.....никада реч ниси рекао за злочин етничког чишћења против Срба !!!!!!!!
!!!!!!!!!

Znaci i ti si fasista kao i oni. Bednice. Ti bi da cistis. Evo ovde kod mene u Sremu ima Hrvata i Madjara puno. Ajde dodji da cistis seljacino jedna. Noge te tvoje fasisticke cu ti polomiti. Ti ces da cistis nekog samo zato sto je druge nacije, zaostali bedni crve.

Марш.......битанго усташка......ти ћеш овде да ми продајеш краставце !!! 8-) ИЛИ СРБИМА ИЗ РСК ИМА ДА СЕ ВРАТИ СВЕ: И ЗЕМЉА И КУЋЕ И СТОКА И НАМЕШТАЈ И ПЛАТЕ И ПЕНЗИЈЕ И СВЕ -------- или мршшшшшшшш сви Хрвати у своју усташију........мамицу вам злочиначку........ а шта си мислио - ви ћете да протерате Србе а Срби ће одавде ДА ЋУТЕ.......... бедо усрашка.........

eremita:

Šta očekivati od ovog krda...oni to da kažu..??? :shock: Mizerija ljudska...nije im dovoljno što sva ta zla napraviše, još dolaze ovde da se iživljavaju nad našim žrtvama...ne vredjati stoku...za njih postoji drugo ime... :? :confused: :evil:

eremita:
Марш.......битанго усташка......ти ћеш овде да ми продајеш краставце !!! 8-) ИЛИ СРБИМА ИЗ РСК ИМА ДА СЕ ВРАТИ СВЕ: И ЗЕМЉА И КУЋЕ И СТОКА И НАМЕШТАЈ И ПЛАТЕ И ПЕНЗИЈЕ И СВЕ -------- или мршшшшшшшш сви Хрвати у своју усташију........мамицу вам злочиначку........ а шта си мислио - ви ћете да протерате Србе а Срби ће одавде ДА ЋУТЕ.......... бедо усрашка.........
Stoko
Koliko si jadan. E neces ti nikog da proterujes. Zaglavio si se u 19. veku pa ovde prodajes fasisticke parole. Odhebi na lecenje bolesne mrznje.

Da, mora se Srbima u Hrvatskoj sve uzeto vratiti. A ovim Hrvatima u Srbiji nece dlaka sa glave faliti uzaludni covece.

eremita:

Dok im "vlast" ovde na pdf dozvoljava, oni će svoj pololj i verbalno nastavljati...ko je tu kriv..? :roll: :? :confused:

Back