Voleo bih, da se malo promeni taj palančki mentalitet
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije Ns nista posebno uredjen vec je po povrsini mali grad i ima lepo sredjen centar , pojedine kvartove ali nista to nije posebno Bg je po povrsini ogroman za Ns i tu je tesko porediti dva grada , ima nekih prednosti Bg,pre svega bolju gradsku vlast , bolje organizovan i jeftin gradski prevoz , vise desavanja u svim sferama drustva ,vecu ponudu itd Ns je manji svuda mozes pesice ici a prakticno koncentracija svih desavanja je u centru i delovima koji su u neposrednoj blizini kao sto je tvrdjava ,spens

Ne znam stvarno gde si Sutomore našao, ne vidim sličnost ama baš nimalo.To bi bilo lepo , makar u pojedinim segmentima , recimo centar Beograda uveče liči na centar Beča ili Berlina , dok sa druge strane centar Novog Sada liči na Sutomore 93.
Da li si se ti to popeo na vrh katedrale ili ... ?
Voleo bih, da se malo promeni taj palančki mentalitet

novi sad je daleko ispred beograda bio i uvek će biti![]()

Još 1 koji je stigao iz BG.to samo ako te je neko sa Veternika ili iz Futoga lagao da je sa Novog naselja, Telepa, Grbavice...
vecina ljudi u NS je daleko kulturnija u odnosu na vecinu iz BG...nisu kompleksi za pocetak
a ovo pisem ja koji sam ziveo 40 god u BG i sad vec 2 god u NS ...a pre 20 god bio 9meseci u kasarni na Petrovaradinu te se smatram vrlo iskusnim da mogu da napisem gore napisano a propo "mentaliteta"
dont tac nju nau

uz pljeke i rakiju...Tja, mesto rođenja ionako niko nije mogao da bira. Žao mi je što nisam nikad obišao Sarajevo. Bio sam jednom u prolazu, a i to jako davno. Pre rata.sprdam se sa onim BA ... Ja sam rodjen u SA i nikad niko ne bi provalio da ne pricam javno...
... a SA je bilo lepo sad ni ja ne znam nisam bio od 1991.