Nisam bio siguran gde ovo da stavim, u koji topik.
Danas sam imao neka posla u SUP , Kraljevića Marka.
Policajac koji tamo radi i predstavlja neku vrstu portira, i upućuje gore na spratove je valjda najneljubazniji
službenik u gradu.
Bez objašnjenja, bez pokušaja da napravi ikakav red , samo šturo ,, ne može pre 8 ''. Pa se izderao samo tako na jednu gospođu . Onda dolazi
jedna žena, Ciganka, vidi se da stvarno se ne snalazi tu, još joj i nešto nije u redu sa nogom, nešto mu ispriča u vezi lične karte nisam sve
čuo šta joj treba, kad je završila on mrtav ladan kaže ,, Dobro. I ? '' Alo majmune, ne obraća se tako stranci , ako ne znaš
odgovor kažeš ,, pitajte na šalteru broj taj i taj, '' ili nešto slično. Onda dolazi nova stranka i hoće nešto da ga upita, njemu zvoni
mobilni i on priča, smeje se, valjda ga zove neki drugar, stranka strpljivo čeka, a on priča li priča i boli ga uvo. Tek kad je završio
razgovor okreće glavu prema stranci. Sav je neki ukočen, kao da je Romel ili Maršal Žukov. Ja ne znam jesam ja postao agresivan,
ali u jednom momentu sam dobio napad želje da ga opaučim po njušci. Smirio sam se, pa sam umesto toga glasno komentarisao kako
je neljubazan i kako se ponaša prema strankama. Čuo me je, onako me je gledao kao da je progutao živog kameleona.