Nemanja Jah
Primećen član
- Poruka
 - 625

ne, jer sam ateista. nikad u zivotu nisam postio cak ni na veliki petak!
Postujem ovo...ali reci mi razlog zbog cega ne verujes u boga?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne, jer sam ateista. nikad u zivotu nisam postio cak ni na veliki petak!

Postujem ovo...ali reci mi razlog zbog cega ne verujes u boga?![]()

zato sto je to plod covekove maste. sve je to covek izmislio. kao naprimer nekada kada nije umeo da objasni munje i grom, ljudi su mislili da ako nekog udari grom da ga je bog kaznio. danas svaki covek zna kako nastaje grmljavina i niko ne bi poverovao u tu pricu. tako danas je ne moguce objasniti kako je nastao covek, pa ga je navodno stvorio bog iz prasine. dovedi ti meni tog prasnjavog coveka pa cu mozda i verovati.![]()

Stalno ce se voditi bitka izmedju naucnika i crkve... A, reci mi sta ce biti sa nama posle smrti?![]()

Stalno ce se voditi bitka izmedju naucnika i crkve... A, reci mi sta ce biti sa nama posle smrti?![]()

Prvi gutljaj iz čaše zvane „prirodna nauka” napravi te ateistom - ali na dnu čaše čekaće te Bog.
Werner Heisenberg (1901-1976) fizičar
...
И да је све то што ви атеисти причате тачно, опет је добро инсистирати на вери јер када би људи поштовали Бога, и када би га се плашили, поштовали би и 10 Божијих заповести, а онда бисмо имали мање криминала, крађе, убистава.. Свет би био лепште место.
Атеиста сам, и не бих то променила ни због кога. Могла бих да будем са верником, али не са неким који захтева од мене да постим и идем у цркву, или да носим фереџу и идем у џамију... Значи, не са неким који би покушавао на било који начин да ме преобрати.
Ствари се компликују доласком деце, тако да бих о томе разговарала пре брака. Да не буде касније проблема.

I da li biste krstili svoju decu?
Ja,recimo,nisam ni vernik ni ateista,ali se ne bih protivila krštenju
svoje potencijalne dece.![]()
ne znam da ti objasnim
niti sam vernik (ne idem baš u crkvu,ne poštujem sva načela i sl.),
ali nisam ni ateista i ne govorim da bog sigurno ne postoji.
Dakle,nisam vernik ali ne isključujem mogućnost da postoji.
Nešto kao agnostik (oni veruju da je istina o bogu nesaznatljiva,otprilike).![]()

I da li biste krstili svoju decu?
Ja,recimo,nisam ni vernik ni ateista,ali se ne bih protivila krštenju
svoje potencijalne dece.![]()
Ja nisam krsten,niti se opozivam ni na jednu veru jer su mi roditelji u mesovitom braku.Takodje deda mi je bio komunista,nama pop nikad nije usao u kucu tako da ja sad odjednom da idem u crkvu i da se molim bogu ne ide niti me je briga.Ateista sam i super mi je.