Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 19.228
Mali Ganjani već uveliko uče naziv svoje nove domovine
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo belci bi trebalo da budu poželjni imigranti. Eventualno još chinks & gooks.ako se imigranti sami dokopajuu srbije, onda je to jer su sposobni kao ja, ali ako ih druga drzava salje, onda cemo se zayebati, uvalice nam skart dok vam sns-ovci lepe slike manekenki da vas prevare, a za aljeka i mister bina sam siguran da uzimaju mito
Samo belci bi trebalo da budu poželjni imigranti. Eventualno chinks&gooks.
Sve ostalo - RAUS.
problem je sto nemas mnogo belaca kojima je srbija favorit, ovaj rat rusko-ukrajinski je doneo neke, ali sta posle?Samo belci bi trebalo da budu poželjni imigranti. Eventualno još chinks & gooks.
Sve ostalo - RAUS.
Potomci robova koji su se mešali sa belcima...drugačije su od afrikanki po mnogo cemu posebno po ponasanju.uostalom tako se zvanično tamo u javnosti predstavljaju.?
A u USA nisu prave crnkinje, nego šta su? afroafričko poreklo, šta je to?
10% u stvarnosti, jer svuda na jednog otkrivenog ide još 5 za koje se ne zna (nisu testirani). Tako da bi među 100.000 Ganjana/Ganjanki koji bi došli u Srbiju bilo 10.000 sidaša/sidašica.Црнкиње?
Па да играмо руски рулет?
Мсм..знам ја да је теби све руско блиско срцу, па и рулет,
али....тамо 2 % становништва има сиду,
тако да ће међу тих 100 000 гањанки бити 2000 носитељки вируса.
japan, singapur, hongkong, tajvan, pa i tajland za vijetnamce i okolne je favorit za one koji bi da emigrirajuznam koje bi pojedinim 4umashima odgovarale, ovima sto se zalazu za uvoz crnkinja....japanke.japanke bolje odgovaraju opisu.
Djuric je jevrej, a od toga ne može gore.problem je sto nemas mnogo belaca kojima je srbija favorit, ovaj rat rusko-ukrajinski je doneo neke, ali sta posle?
ja samo kazem da se srbija pazi ovakvih kombinacija koje nam marko djuric sada namesta za koga znamo da viri iz av-ove pozadine, a on da je sorosev mali
Bugarska je dobar reper šta bi Srbiji bilo. Tamo van Sofije nemereš viditi mladu osobu svjećom da je tražiš, sve otišlo na zapad što je moglo nakon ulaska Bugarske u EU. Karikiram ali nije daleko od istine.Ako je sad ovako kod vas, ne dao bog da uđete u EU. U Srbiji neće ostati ništa srpsko mlađe od 50 godina.
Evropljane i raseljene Evropljane.Koga sve ubrajaš u bijelce?
Za Srbiju bi najbolji migranti bili (i jesu) Rusi i Ukrajinci, plus da se Srbi iz dijaspore vraćaju.Evropljane i raseljene Evropljane.
Rusi koji dolaze ne rade ama baš ništa samo ispijaju kafe i poziraju za fb instagram i slično.Za Srbiju bi najbolji migranti bili (i jesu) Rusi i Ukrajinci, plus da se Srbi iz dijaspore vraćaju.
Da, ali i beli zapadnjaci koji hoće da se dosele.Za Srbiju bi najbolji migranti bili (i jesu) Rusi i Ukrajinci, plus da se Srbi iz dijaspore vraćaju.
Pa meni je zet sa sela. Cerka mi je master hemije on zanatlija.a jeste normalni vi sto ucite zensku decu da se ne udaju za momke na selu
pa su sela srbije puna neozenjenih momaka
Da koza im se osjeća...Balkanuša ima raznih, i koje se osećaju i koje ne, ali kad god sam bila blizu nekog crnca ili crnkinje, polsednji put pre 2 dana, cela prostorija se oseća drugačije, i kad priđu.. I u Parizu sam bila u istoj sobi sa jednom crnkinjom 5 dana... jedva sam čekla d izađe iz sobe da proluftiram
To je već teži slučaj. Rusa je došlo dosta u Srbiju u zadnjih par godina, Ukrajinaca manje ali ne zanemarivo. Zadnji zapadnjaci koji su dolazili u Srbiju su bili saksonski rudari (Sasi) u 13-om vjeku.Da, ali i beli zapadnjaci koji hoće da se dosele.
I to je bolje nego da dolaze Pakistanci i crnci koji bi 'radili' nešto. Rusi bar troše pare kod nas, i neće nas opčjačkati, ubosti nožem ili silovati nam ćerku/ženu/sestru.Rusi koji dolaze ne rade ama baš ništa samo ispijaju kafe i poziraju za fb instagram i slično.
Slažem se.To je već teži slučaj. Rusa je došlo dosta u Srbiju u zadnjih par godina, Ukrajinaca manje ali ne zanemarivo. Zadnji zapadnjaci koji su dolazili u Srbiju su bili saksonski rudari (Sasi) u 13-om vjeku.
Da u Srbiji nije Rusa pridošlih od 2022. i srpskih prognanika iz Krajine i Bosne koji su došli 1990-ih Srbija bi bila još više mandovska, oni malo vade situaciju.
Sad cu izvadim sve zube. Vestaci bajoTo ti misliš. Kad ti zapate HIV po zemlji ništa više nije sigurno, dovoljno je da ode kod npr. zubara pre tebe, ne sterilizuju dobro instrumente i ti si ga ugasio.