Da li biste prihvatili ponudu Gane ako umesto 100.000 crnaca posalju 100.000 crnkinja?

Ima belaca koji dolaze da žive u Srbiji, čak i anglosaksonaca.
mi pricamo o 100 hiljada viza, radnih dozvola godisnje,a ne o desetinama, ili stotinak entuzijasta

srbija ce se isprazniti od mladih, ukoliko udje u eu, kao bugarska, citaj
Bugarska je dobar reper šta bi Srbiji bilo. Tamo van Sofije nemereš viditi mladu osobu svjećom da je tražiš, sve otišlo na zapad što je moglo nakon ulaska Bugarske u EU. Karikiram ali nije daleko od istine.
resenje je rusenje izdajnickog SNS rezima, i da damo studentima vlast da urede zemlju u kakvoj bi voleli da zive, inace ce sekta da zatrpa srbiju sa obojenima, i zameni srpsko stanovnistvo, mi dijasporci se onda ne vracamo, koji ce nam takva srbija, neprepoznatljiva?

Вучић: Снимак је ужасан, али пошто ја видим да ви изражавате сумњу, ја ћу да молим као председник републике да замолим надлежне државне органе да вам покажу то. Ви мислите да бих ја стварно био будала да погледам снимак и да вам кажем да је то тако, а да знам да тај снимак постоји који би доказивао нешто друго.

Два минута са наплатне рампе-„камен на леђима“ Бабића, да је невин тврди Вучић…

Kako koja zemlja propadne, oni ih dovlače ovamo. Nas bi jedino mogle da spasu neke sankcije. Tad bi se sva ova bagra došljačka pokupila i otišla odavde. Bilo bi nam lošije, al bi bar znali ko smo. Mada, ni ovako nam baš ne cvetaju ruže.
A i to što kažu - pa gradi se država, podižu se zgrade, putevi itd... Znaš kako me zabole paja za to - niti imam kola, nit meni neko gradi stan.
Tako da ..što se mene tiče, da padne neka manja atomska bomba na onaj BGD na vodi, samo bi se počešao po dupetu.

Normalnih a neozenjenih izgleda nema....ima zatucanih , agresivnih , shizofrenika i blentavih , koji jedva razlikuju svet od mame i tate, toga ima....
Pa kad citas forumase, ne znam za vas, ali ruka mora da radi krstenje na svakih 5 min...

Zene na zenskom kutku isto ...ljis, isto , plus moras i tamjan da palis....

Ima dovoljno devojaka za seks, svuda po Srbiji...E sad za brak, to tesko ...treba imati pare , gnezdo....

Ali da uozbiljim temu ....jesam li ja rekao da je cimanje najcesci model Vucica, pusti zvaku pa gleda reakciju , i ako prodje, eto ti njega sa nebuloznim odlukama...

Ako vidi da su srbi pacenici , razvalice vam bulje pa vas 100 nek gleda jednu razvaljenu Ganku , a razvaljena je...nema kod crnaca da nije, eno vam putopis, svi duvaju travu na okupljanju u selu , a vas ce camuge , ako ste bas toliki picopacenici..

Meni nisu cudne ovakve teme, gde se bukvalno nudi najbizarnije i to prolazi....
Rekoh niti pameti niti morala 30 godina...sta ocekivati...

Sto ne primimo 100 000 italijanki....meni bi bila puna dusha....obozavam italijanke....nijedna druga nacija a zene nisu tako vaspitane da kad kazes imam posao moramo da odgodimo prvi sastanak, bez ikakvih ruznih primisli to prihvataju i postuju ....neverovatno postovanje vaseg poslovnog vremena...

Zamisli kako bi nam emisije na TV izgledale, uredno lepo , leprsavo , profesionalno , a ne kuraje i necije svalerke...

Back