Da li biste izabrali partnera koji je imao dosta seksualnih avantura?

Ne plašiš se one izreke "vuk dlaku menja ali ćud nikad"? Raskid nije ništa strašno ali razvod jeste ponajviše zbog dece.
Ne plašim se, naprotiv. Znam kakva je i ona zna kakav sam ja. Naše pravilo je da uvek moramo biti otvoreni i iskreni jedno prema drugom.

Naša veza je već dugo čvrsta i stabilna, značajno stabilnija od nekih drugih u našem okruženju. Možda i zato što smo oboje svesni koliko je teško naći nekog sa kim možeš da budeš potpuno otvoren.

Jednostavno - nemamo razloga da lažemo jedno drugo. Ne krijemo ništa jedno od drugog, pa ni svoje povremene izlete van bračnih voda (koji su, btw, prilično retki - ni blizu sodome i gomore kakve forumaši ovde zamišljaju kad pročitaju ovako nešto) 😄
Ne plašiš se polnih bolesti? Prezervativ ne štiti od svih, a sida se može preneti i poljupcem ako zaražena osoba ima ranicu u ustima.

Btw, ovo pitanje ne dobijam prvi put. Zanimljivo, nikad nisam čuo da ga je neko postavio muškarcima koji se hvale svojim osvajanjima. U čemu je razlika? 😁
Nema razlike.
Ne, oboje smo striktni po pitanju zaštite.
To što pominješ je teoretski tačno, ali je verovatnoća toliko mala da ćeš pre dobiti sedmicu na lotou.
Opet ti kažem prezervativ ne štiti od svih polnih bolesti. Možeš se čuvati koliko hoćeš ali ništa ne pomaže. Nekog ubode i sedmica na lotou.

Pa ako partneri nisu skloni preljubi verovatnoća da se partneri zaraze nekom pplnom bolešću je manja.
Prvo - nije da nekog od nas privlače rizične grupe, poput narkomana na igli ili nezrelih osoba koje i same ne koriste zaštitu.

Drugo - mi sad oboje imamo mnogo manje izleta van braka nego što smo imali seksa sa nekim novim ljudima ranije… i nego što bismo verovatno imali da nismo u braku - npr. da smo se razveli zbog “preljube”. Kad tako postaviš stvari - rizik od polnih bolesti nam je i manji od prosečnog samca, ili nekog ko iza sebe ima neuspešan brak (ili brakove). 😄

Ne, ozbiljno - ako si odgovoran, veća je verovatnoća da te udari auto na pešačkom nego da fasuješ neki STD - i to neuporedivo. Pretpostavljam da ne izbegavaš izlazak na ulicu zbog straha od saobraćajke?

Znam samo dvoje ljudi koji su zaradili neki STD, oboje davno i oboje rutinski izlečeni. Oboje jer su imali seks bez zaštite. Nikog ko je pokupio nešto a da je koristio zaštitu. Znam da je ovo anegdotski - ali se i slaže sa statistikom.

Kad budem dopustio da me strah od polnih bolesti odvrati od seksa, znaću da sam mrtav. 😄

Poslednja izmena:
Evo sad da ti vratim loptu - a kako znaš da nije promiskuitetan? Jer, kako ti reče - ljudi lažu.:)
Teoretiše se, pa se teoretiše u krug i nista se ne menja niti doživi i život prodje. Sa druge strane neko proživi život punim plućima. Do čovekovog izbora i karaktera je a ne do okoline.

Pa raspitaš se kod drugih ljudi o toj osobi. Zar moram da te učim osnovnim principima kako život funcioniše?
I drugi ljudi lažu ili nemaju pojma ali pričaju. Neko je i sam zainteresovan za nju ili neko njegov blizak pa zato je lepo "nahvali" kod tebe da ti odustaneš. Sam moraš neke stvari da saznaš u životu a ne da te vorta komšiluk, ulica itd. Čovek sa stavom nije onaj koji kupi tračeve po ulici i veruj mi da ta osobina odbija žene više nego mala kita, ružan izgled ili šta već. Tvoje je da budeš lovac, *****, sila, a ne da vodiš brigu ko tračari naokolo. Dok neki vode abrove, drugi jebu, rade, stvore porodicu firme, prodju sveta a ovi vode abrove i dalje.

Tvoje je da budeš lovac, *****, sila, a ne da vodiš brigu ko tračari naokolo. Dok neki vode abrove, drugi jebu, rade, stvore porodicu firme, prodju sveta a ovi vode abrove i dalje.
I da navučem neku boleštinu pa da se kajem celoga života. Pričala mi komšinica koja radi na infektìnom odeljenju da dosta uglednih ljudi ima sidu, sramota ih je da se leče tu nego idu u inostranstvo.

Back