Da li biste izabrali partnera koji je imao dosta seksualnih avantura?

Da, tvrdim da je tako.
Ne znam ni za jednu normalnu, pravu ženu kojoj še biti svejedno što guzi i neku drugu, ... Osim da kažem ako su swingeri pa se tako dogovore

Svaka će da se oseća odbačeno. Može sebe da uverava da nije tako, ali osećaj se ne može promeniti željom. Na kraju.

Može i tako. Ali je to pnda nešto baš površno i nećeš dobiti ful tretman već samo malo sexa

Da li biste izabrali partnera koji je imao dosta seksualnih avantura? Iz nekih izvora saznate da je taj neko sa kim se muvate imao dosta seksualnih parnera (za vaše pojmove mnogo) i da li biste toj osobi dali šansu ili ne?
Ne bih.
Ne interesuju me muškarci koji se samopotvrđuju kroz seks niti njihovo navežbano iskustvo.
Pored tih seksualnih foliranata, takođe prezirem i seksualne opsesivne kompulsivce.

Da, tvrdim da je tako.
Ne znam ni za jednu normalnu, pravu ženu kojoj še biti svejedno što guzi i neku drugu, ... Osim da kažem ako su swingeri pa se tako dogovore

Svaka će da se oseća odbačeno. Može sebe da uverava da nije tako, ali osećaj se ne može promeniti željom. Na kraju.

Može i tako. Ali je to pnda nešto baš površno i nećeš dobiti ful tretman već samo malo sexa
Ma polazis od nekog ideala da svi treba da budemo maksimalno posveceni i uvidjani jedni prema drugima i da svaki odnos treba da bude monogaman. Ne ide to tako. Ja na pr moram da se socijalizujem. Moram da imam interkaciju s drugim zenama. Ne znaci to nuzno da sa svakom imam seks ali ni je bitna interakcija, cini me da se osetim zivim, voljenim od ljubavi i slobodnim. Ne znaci da ne cenim drugu stranu. Zenama je lako, one imaju interakciju s drugim muskarcima jer ste privlacne brate i plus je drustvo tako namesteno. Samo ona koja hoda ulicom sa znakom na celu: odyebi. A i tada dobija signale. Zato je njoj lalse da najde odmah nekog sledeceg. Za njega, ako se posveti, to mogu da budu godine patnje. Na protiv, sto vise pada u to stanje, to je teze za njega jer mu zene procitaju na celu: odbacen. Toga je svaki muskarac svestan.

Ma polazis od nekog ideala da svi treba da budemo maksimalno posveceni i uvidjani jedni prema drugima i da svaki odnos treba da bude monogaman. Ne ide to tako. Ja na pr moram da se socijalizujem. Moram da imam interkaciju s drugim zenama. Ne znaci to nuzno da sa svakom imam seks ali ni je bitna interakcija, cini me da se osetim zivim, voljenim od ljubavi i slobodnim. Ne znaci da ne cenim drugu stranu. Zenama je lako, one imaju interakciju s drugim muskarcima jer ste privlacne brate i plus je drustvo tako namesteno. Samo ona koja hoda ulicom sa znakom na celu: odyebi. A i tada dobija signale. Zato je njoj lalse da najde odmah nekog sledeceg. Za njega, ako se posveti, to mogu da budu godine patnje. Na protiv, sto vise pada u to stanje, to je teze za njega jer mu zene procitaju na celu: odbacen. Toga je svaki muskarac svestan.

Mrzi me iskreno i da čitam pažljivo, jer ti govorim o prirodi, nečem što je nepromenljivo.

Ja ti pišem šta je priroda jedne ozbiljne žene, a čini mi se da ja andjeliaa po onome što piše posvećena, strastvena i kada je sa nekim daje se bez mere. Takvu sam sliku stekla.

Zato vas i lage brate. Jer znaju ako vam ovo kazu da je najcesce kategoricno odbijanje. Jer se tu ne radi ni o ljubavi ni postovanju, vec ko dominira u odnosu sa: kome je teze ako raskinemo tu svu dramu. I tako jedno drugo drzi pod kljucem. Ako odes od mene, zivot ce ti biti mizeran.

Ništa što pišeš ne rezonira sa mnom, tako da ja uopšte ne znam o ćemu sad pišeš.
Uopšte ne pišem ni o kakvom uslovljavanju..
Niti tvrdim da ljudi treba da budu monogamni/nemonogamni, to je tebi neka bitna priča i uvek se primaš na to
Ja samo kažem ako je žena sama i ozbijna da tako nešto nije za nju.

Ako već i ona ima stalnog partnera pa želi da menja itd, onda je to druga stvar. Slično se sa sličnim privlači i tako je najbolje

Da. Samo jedno drugo. Osim ako jiste swing ili group vezama

A kaži mi... ako ste samo jedno s drugim što bi to onda bila fwb šema? Zašto ako ste za to vreme samo vi zajedno? što ste onda "prijatelji"? Zar nije normlno reći da ste onda ljubavnici, u šemi , možda ne možete imati klasičnu vezu, ali mi nije jasno što bi se onda zvalo prijateljstvo?

Da li biste izabrali partnera koji je imao dosta seksualnih avantura? Iz nekih izvora saznate da je taj neko sa kim se muvate imao dosta seksualnih parnera (za vaše pojmove mnogo) i da li biste toj osobi dali šansu ili ne?
prvo, "za moje pojmove" nije vazno kolko je doticna imala muskaraca. Voli seks i sta je u tome lose?
Ako sam ja imao 50 zena zasto bih njoj osporavao "njenih" 50 muskaraca ?

@andjelijaa , ne pristaj na fwb... Bolje je biti i ljubavnica nekom nego to poniženje da te neko iebe i onda predstavlja javno kao drugaricu.. to samo udate žene ako imaju neke tipove za fwb, sama žena koja je to joj samo može urušiti samopouzdanje. Osim ako i sama voli da ima više likova fwb , pa se nikome ne predaje već onako površno. Žena koja ume ozbiljno da se preda muškarcu sa kojim spava to može samo mentalno da je poremeti.
pa ne znam bas :mrgreen: inace,to nekada davno..sada ne.

A kaži mi... ako ste samo jedno s drugim što bi to onda bila fwb šema? Zašto ako ste za to vreme samo vi zajedno? što ste onda "prijatelji"? Zar nije normlno reći da ste onda ljubavnici, u šemi , možda ne možete imati klasičnu vezu, ali mi nije jasno što bi se onda zvalo prijateljstvo?
mozda jedna strana ne moze da bude posvecena,cesto putuje,razlicita vera..

mozda jedna strana ne moze da bude posvecena,cesto putuje,razlicita vera..
pa razumem, imala sam ja više takvih odnosa, nego što se to onda zove prijatejstvo? mislim ako su SAMO ONI zajedno i nema trećih osoba?

Jer, logično je recimo žena je udata i ima drugara, svi znaju da joj je drugar, sa kojim se recimo ponekad kresne da to niko ne mora da zna, ili su kolege, ona ima vezu, pa se ponekad kresne sa kolegom, ni to niko ne mora da zna ili kaže svojim drugaricama... to onda ima smisla zvati fwb, jer su oni zaista i drugarci, prijatelji i to što se ponekad kresnu je njihova stvar.

Ali pitam za ovaj slučaj koji kažete kada su samo ni zajedno, nemaju druge stalne partnere, zašto bi se to onda zvalo prijateljstvo? Prosto su u šemi? Ljubavnici? (kad kažem ljubavnci ne mislim da su oženjeni/udati već se viđaju prevashodno zbog seksa.

Kako bi to nazvala? Otvorena veza?

Kako bi to nazvala? Otvorena veza?
Pa zašto otvorena ako su sami oni zajedno bez trećih licca ?

Ne razumem što se većina frlja pojmovima.. otvorena je kada se imaju i druge osobe, po dogovoru.

U šemi su, vezi, ne znam zašto potreba da se to zove prijateljstvom. mislim, većina žena ne voli da se njena ljubavna šema koja je strastvena zove prijateljstvom, jer to deluje mlako. A nema potrebe jer se niko ne skriva?

Back